Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak Ci się nie podoba to wypierdalaj, proste..

Jest możliwość doładowania SM przez PaySafeCard? 

http://vesteris.pl/read/2

"Drodzy Gracze!

Wszyscy, którzy nie mają możliwości doładować konta poprzez przelew, czy paypal mogą przyjść do nas i zapytać się o doładowanie poprzez PSC. Po przekazaniu kodu, doładujemy należną ilość monet przelicznikiem takim samym, jaki stosowany jest w przelewach czy na paypalu.

Pozdrawiamy, Administracja Vesteris.pl"

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://vesteris.pl/read/2
"Drodzy Gracze!

Wszyscy, którzy nie mają możliwości doładować konta poprzez przelew, czy paypal mogą przyjść do nas i zapytać się o doładowanie poprzez PSC. Po przekazaniu kodu, doładujemy należną ilość monet przelicznikiem takim samym, jaki stosowany jest w przelewach czy na paypalu.

Pozdrawiamy, Administracja Vesteris.pl"

Trwaja ostatnie testy automatycznego doładowania monet przez PaySafeCard. Mysle ze wieczorem lub jutro w ciagu dnia uruchomimy te opcje. :)

Opublikowano

Witajcie.

Z racji wprowadzania w najbliższym czasie na nasz serwer Systemu Szarf Naramiennych muszę trochę przedstawić wam ten system oraz opisać jak będzie ot wyglądało na naszym serwerze.

Czym są Szarfy Naramienne?

Tutaj z pomocą przychodzi nam nowy mieszkaniec każdego miasta (pierwszego) który nazywa się Theowahdan.

Rb3ejIs.png

To właśnie on może utkać dla was specjalne szarfy o których sam wypowiada się takimi słowami:

"Szarfa oferuje Ci dwie możliwości: kombinację i absorpcję. Kombinować możesz jedynie szarfy o tym samym stopniu zdobienia. Dwie połączone ze sobą szarfy zwiększają poziom zdobienia szarfy oraz magicznej absorpcji bonusów. Jednak ten proces troszkę kosztuje oraz może się nie udać ze względu na skomplikowany proces zwiększania absorpcji. Przy absorpcji bonusów broni lub zbroi przechodzą one w pewnym stopniu na szarfę naramienną. Stopień absorpcji zależny jest od jej stopnia. Podczas absorpcji wybrana broń lub zbroją ulega całkowitemu zniszczeniu."

No dobrze, wiemy już co mówi o nich ich twórca, zobaczmy jak wygląda to okiem zwykłego mieszkańca świata Vesteris.

Jak prezentują się same szarfy na postaci (mamy wariant czerwony oraz żółty, ja przedstawiętylko czerwony):

rH2zIkE.png

Aby wytworzyć pierwszą szarfę tj. Szarfę Prostą będzie trzeba udać się do Theowahdana, który zleci nam specjalną misję (spokojnie, spokojnie... nie tak jak na PL, ale misja zostanie niespodzianką dla was).

Każdy następny poziom trzeba wytwarzać u Theowahdana poprzez wybranie opcji "Kombinacja". Ta czynność może zakończyć się niepowodzeniem w wyniku którego tracimy szarfę drugą. Tak prezentują się koszty oraz szanse wytwarzania poszczególnych szarf:

2x Szarfa Władcy (prosta) Szarfa_W%C5%82adcy_(prosta).png >> Szarfa Władcy (dostojna) Szarfa_W%C5%82adcy_(dostojna).png

• Szansa na ulepszenie: 100%
  • Cena ulepszenia: 50.000.000 Yang money.png
2x Szarfa Władcy (dostojna) Szarfa_W%C5%82adcy_(dostojna).png >> Szarfa Władcy (zacna) Szarfa_W%C5%82adcy_(zacna).png
  • Szansa na ulepszenie: 60%
  • Cena ulepszenia: 150.000.000 Yang money.png
2x Szarfa Władcy (zacna) Szarfa_W%C5%82adcy_(zacna).png >> Szarfa Władcy (unikat.) Szarfa_W%C5%82adcy_(unikat.).png
  • Szansa na ulepszenie: 40%
  • Cena ulepszenia: 400.000.000 Yang money.png

Tak w grze prezentuje się same okno kombinacji szarf. W ekwipunku na zielono są zaznaczane szarfy używane do kombinacji.

djVC00y.png

W przypadku pomyślnej kombinacji dwóch szarf na postaci pojawia się efekt, który prezentuje się następująco:

Q77AZqX.png

Jak mówił Theowahdan Szarfy mogą absorbować bonusy ze zbroi lub broni. W zależności od stopnia absorpcji szarfa może zaabsorbować różne wartości bonusów. W czasie trwania tego procesu niestety wasza broń lub zbroja ulega zniszczeniu. Tak prezentują się poszczególne możliwości każdej z szarf:
  • Szarfa Władcy (prosta) Szarfa_W%C5%82adcy_%28prosta%29.png - Stopnień Absorpcji: 5%
  • Szarfa Władcy (dostojna) Szarfa_W%C5%82adcy_(dostojna).png - Stopnień Absorpcji: 6% - 10%
  • Szarfa Władcy (zacna) Szarfa_W%C5%82adcy_(zacna).png - Stopnień Absorpcji: 11% - 20%
  • Szarfa Władcy (unikat.) Szarfa_W%C5%82adcy_%28unikat.%29.png - Stopnień Absorpcji: 21% - 30%

Tak w grze prezentuje się okno absorbcji bonusów przedmiotu:

nzQlQ9v.png

Do tego procesu można użyć jedynie szarfy, która nie posiada jeszcze w sobie bonusów. W momencie gdy posiadane przez was bonusy w danej szarfie nie do końca spełniają wasze oczekiwania, możecie usunąc je z szarfy przy pomocy przedmiotu Świadectwo Zmiany GBP8YnO.png przeciągając go na odpowiednią szarfę.

W momencie założenia szarfy na postaci pojawia się efekt, który prezentuje się następująco:

R92WtgO.png

To byłoby chyba na tyle! Wszystkie niejasności chętnie wyjaśnię więc nie bójcie się pytać. :)

Pozdrawiamy,

Administracja Vesteris.

te szarfy jusz som? :D

Opublikowano

te szarfy jusz som? :D

som w planach ziomek xp 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Mam pytanko, marmury poli tylko z dropu? Czy można je inaczej zdobyć? 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Masz misje co bodajże 2h na marmur 

A dokładniej od 20 poziomu co 2 godziny u Młodej Łowczyni jest misja dzięki której możemy zdobyć marmur jednego z tych potworów:

• Dziki Pies
  • Żołnierz Czarnego Wiatru
  • Młody Pająk
  • Dziki Żołnierz Piechoty
  • Dziki Sługa

Opublikowano

Wbiłem na serva i blaski mi lotają ;D Jaki drop z nich i gdzie jakies info na ile godzin ten drop blasków ? 

Od 16 do 22, drop roski, zwoje ataki obrony zycia i inne dopalacze. Zmianki/dodania.

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano

Serwer fajny, ale Endymion xD Endymion ej fajterze. Serwer fajny xD

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Właśnie zakończyliśmy drugie wydarzenie wędkarskie na serwerze Vesteris! :)

Tak wydarzenie prezentuje się liczbach:

• Pierwsze 3 miejsca:

1. Andolios - Karp o długości 98.09 cm

2. Alesso -Sum o długości 92.54 cm

3. Jeremy - Karp o długości 88.07 cm

• Najdłuższa złowiona podczas wydarzenia ryba: Karp o długości 98.09 cm
  • Najkrótsza złowiona podczas wydarzenia ryba: Karaś o długości 11.79 cm
  • Najwięcej ryb złowił: Corleone - 166 ryb
  • Ilośc złowionych ryb podczas wydarzenia: 16.173 ryb
Dziękuję wszystkim za udział oraz wspólną zabawę. Nagrody dla pierwszej trójki zostały przyznane. :)

Opublikowano

I wy wszystkie chujki co skaczecie po serwerach ciągle.Powiedzcie mi gdzie znajdziecie lepszą administracje :D 

@Endymion Szarfy będą jakoś przystosowane aby lepiej leżały na postaci albo czy będzie możliwość wyłączenia wyglądu tego shitu xD?

Opublikowano

I wy wszystkie chujki co skaczecie po serwerach ciągle.Powiedzcie mi gdzie znajdziecie lepszą administracje :D 

@Endymion Szarfy będą jakoś przystosowane aby lepiej leżały na postaci albo czy będzie możliwość wyłączenia wyglądu tego shitu xD?

To jak leżą na postaci to widać w poście/temacie o szarfach. Na razie nie planujemy dodawania opcji ukrycia ich jednak zobaczymy co będzie po wprowadzeniu. :P

Co do pytania nie do mnie ale ogólnego to myślę, że nigdzie.  B)

Opublikowano

Serwer zajebisty, aczkolwiek mam 1 pytanie. Czy mozna by dodać jakas dopalke cos w stylu ppk xo bao bao? Obecnie za punkty ap kupuję wylacznie ataki/obrony bo nic innego się nie opłaca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...