Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fakt, teraz po wbiciu ~53lvla ogarnąłem ceny i.. skąd ja mam wziąć hajs za 20lvli na stal skoro one po 500kk chodzą? Truta nawet po 3kkk. Ja teraz bez handlu, a samymi misjami+drop mam 20kk xD

Nie hejtuje a chce wiedzieć skąd mam mieć hajs na coś więcej niż KU i sekrety.

55 i do dt dropić zmianki aż uzbierasz te 500kk

/

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fakt, teraz po wbiciu ~53lvla ogarnąłem ceny i.. skąd ja mam wziąć hajs za 20lvli na stal skoro one po 500kk chodzą? Truta nawet po 3kkk. Ja teraz bez handlu, a samymi misjami+drop mam 20kk xD

górnictwo na tyle postaci ile dasz rade odpalić - kopiesz diamenty i jesteś zarobiony. (górnik m1 na 2 postacie w 30 minut jakieś 3k rudy, 100 rudy = 1 przetop i masz na to jakieś 60% szans czyli powiedzmy wyjdzie ci te 50, 50 x 12 =600)

Opublikowano

20kk na 53lvlu? To ja na 55 miałem prawie full eq do expa na 75 xD

Idź zarabiać, ulepki, zmianki itd.

tenor.gif

Opublikowano

Serwer jest off?

Jaka postacią najlepiej robić azraele, razadory itd? Gram BMem i wiadomo nim nie będę zarabiał.

Opublikowano

No popróbuje te kopanie. Zmianek nawet nie ruszam, bo sam ich potrzebuję + widuję pełno sklepów pełnych w zmiankach i słabo schodzą.

Ja gram daggerem, dlatego jest naprawdę ciężko bez dropka. A nie opłaca mi się robić dropka z ostrzem na M1, bo już szybciej tym daggerem z buffką wybiję spoty w DT.

Opublikowano

Serwer zostanie wyłączony we wtorek (28.06.2016) o godzinie 12:00 celem wprowadzenia update. Pracę nad wprowadzeniem update mogą potrwać nawet 24 godziny. O wszystkim będziemy informować przez wszelkie możliwe środki komunikacji z graczem z naszej strony (Forum, Strona, Fanpage). 

1.png

2.png

3_1.png

4.png

5.png

6.png

7.png

8.png

9.png

10.png

11.png

12.png

13.png

Opublikowano

Aktualizacja ciekawa ;) Może ożywi się troszkę rynek(ceny pójdą w górę). Stałe bonusy dodają jakieś inne misje oprócz biologa?

Opublikowano

Jak wygląda obecnie sytuacja na serwie po starcie Antarisa? Jest odpływ ludzi czy bez zmian ?

Graczy jest sporo, sklepików również.

Opublikowano

Jak wygląda obecnie sytuacja na serwie po starcie Antarisa? Jest odpływ ludzi czy bez zmian ?

Szczerze to start ( syfa ) Antarisa nic nie zmienił na vesterisie :) Graczy nadal jest sporo.

­

Opublikowano

Gdzie najlepiej KU dropić aby szybko wbić do G1 ? 

metki 25/30/35 ? czy coś innego ;) ?

Dropnij 400 zmianek i kup sobie KU :v

A jak sam chcesz dropić KU to DT na mapkach.

tenor.gif

Opublikowano

Gdzie najlepiej KU dropić aby szybko wbić do G1 ? 

metki 25/30/35 ? czy coś innego ;) ?

Dropnij 400 zmianek i kup sobie KU :v

A jak sam chcesz dropić KU to DT na mapkach.

Dzięki :D

Opublikowano

No na Antarisie same bugi, a tutaj prawdziwa rozgrywka ;>

nlUSIa9.png

Opublikowano

Witajcie.

Zakończyliśmy przerwę techniczną spowodowaną wprowadzaniem update.

Podczas najbliższej godziny będziemy obserwować zachowanie gry, może pojawić się jakaś niezapowiedziana wcześniej przerwa (w celu poprawy ewentualnego poważnego problemu).

Można już patchować clienta, a dla osób które mają z nim problemy podaję link do łatki:

http://forum.vesteris.pl/index.php?/topic/15131-update/page-9?p=108770#entry108770

Pozdrawiamy,

Administracja Vesteris.pl.

Opublikowano

ile osób średnio tutaj jest online? nie śledzę tematu w ogóle, zastanawiam się czy warto wbić

Dziennie osiągamy 1000 osób online w jednym momencie. :)

Opublikowano

co ty endymion odpierdalasz z tym metinem to ja nie mam pytań, z aktualizacji na aktualizacje coraz to bardziej rozpierdol, najssssssss

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...