Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Jasne, jak ty wiesz jak to napewno się da xD Bo jako guru tego serwera jestes najlepszy i expisz najszybciej, i uciągniesz biga w v2 wpkiem 35lvl z ostrzem i strachem na m1, ta już to widze.

Wypisałeś bzdury, które nie są żadnymi innowacjami, są wszędzie indziej lub są tak nieznaczącym bzdetem, że szkoda gadać.

Teraz są wszędzie, gdy je wprowadzaliśmy większość nawet o tym nie myślała. ;)

Działa ten serwer w ogóle jeszcze? Chce odpalic patchera bo mi client nie działa, a patcher tez nie odpowiada.
Dziala jak najbardziej.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opłaca się tutaj zaczynać , ile osób gra?

Serwer stoi już ~rok ludzi jest od cholery, wbiłem własnie na serwer i jest dużo ludzi więc zaczne grać też od nowa. 

Vesteris rozkłada na łopatki inne serwery Medium/hard więc opłaca się grać. 

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Tak w sumie sobie wszedłem i chyba zostanę na dłużej. Ludzi jest dość sporo (pewnie większość poszła sprawdzić serwer od mpc) i ogólnie fajnie się gra.

Dla mnie na pewno na plus, że jest dużo misji i warto je robić. Dostaje się sporo expa, yang i nawet jakieś eq. Tylko szczerze ninja ma dużo gorzej w expie od innych klas. Ciągle z misji dostawałem sztylety, a one są słabe do expa. Całe szczęście, że się przemęczyłem, wbiłem 30lvl i zrobiłem fmsa+9 :makka:

Opublikowano

Te ceny, które są to jakaś patologia. Aura 3kk, ostrze 1kk -,- Wystawiajcie aure po 1kk a ostrze po 250k pliska.

Nikt nie wystawi dla ciebie tak tanio takich ku, skoro wartość rynkowa wynosi 3 i 1kk :X.

Opublikowano

nie polecam serwer gówno administracja kur wy. okradli mnie pierdolone szmaty. ludzie majom passy do navi i rozdajom eq. nie polecam bo kur wy i pizdy same ssijcie mi pale kur wy

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Te ceny, które są to jakaś patologia. Aura 3kk, ostrze 1kk -,- Wystawiajcie aure po 1kk a ostrze po 250k pliska.

Nikt nie wystawi dla ciebie tak tanio takich ku, skoro wartość rynkowa wynosi 3 i 1kk :X.

To taka ironia była  :v

Przy okazji chciałbym się zapytać ile kosztuje czysta truta, pet do expa (niewyexpiony) oraz pet (wyexpiony) 

Opublikowano

Endymnion mam problem

Chciałem przypomieć hasło na email nic nie przychodzi (wp.pl)

Pomożesz mi chciałem zacząć grę od nowa.

Opublikowano

Endymnion mam problem

Chciałem przypomieć hasło na email nic nie przychodzi (wp.pl)

Pomożesz mi chciałem zacząć grę od nowa.

Napisz mi na prywatną wiadomość :)

Opublikowano

nie polecam serwer gówno administracja kur wy. okradli mnie pierdolone szmaty. ludzie majom passy do navi i rozdajom eq. nie polecam bo kur wy i pizdy same ssijcie mi pale kur wy

W każdym temacie to piszesz? I jeszcze to orto :x

Serwer polecam, dobrze się grało ;d

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

Ciekawe, bo mam konto które leżało chyba ze 3-4 miechy, bo nie grałem i jakoś nic mi nie zniknęło... Ale jak rozdają eq - z chęcią przyjmę :D 

Dzisiaj zalogowałem się po dłuższej przerwie i zastanawiam się cały czas czy nie wrócić... Luda dalej sporo... Nie wiem jak teraz z zarobkiem i czy ciężko zarobić np z 200.000.000 na kupno postaci z większym lvlem... Zobaczymy. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Serwer godny polecenia, gdzie przez dłuższy okres pogrywałem sobie tam. Jeżeli ludzi jest teraz tyle co kiedyś, a klimat nie zszedł na psy to jak najbardziej polecam.

Opublikowano

IYmqkaw.png

Witajcie!

26 czerwca, zeszłego roku ruszyliśmy z drugą wersją projektu, jak widać nawet po takim czasie serwer potrafi bardzo dobrze prosperować i zachęcać do gry ponad 1000 graczy!

Z tej okazji chcielibyśmy Wam bardzo serdecznie podziękować za to, że jesteście z nami i tworzycie społeczność Vesterisu.

Z tej okazji chcielibyśmy również oficjalnie zapowiedzieć, że długo obiecywany update zostanie wprowadzony w przyszły weekend tj. 24-27 czerwiec!

Prace potrwają kilkanaście dobrych godzin, więc zakładamy, że serwer może być wyłączony nawet 24 godziny, a raczej że zastrzegamy sobie taki czas pracy nad wprowadzeniem update'u.

Wszystkie opisane do tej pory zmiany znajdziecie na forum, a całą resztę, którą dla Was przygotowaliśmy, będziecie musieli odkryć sami.

Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękujemy za to, że z nami jesteście!

Pozdrawiamy,

Administracja Vesteris.pl

xdnXBJo.png

Opublikowano

Ja wbiłem zobaczyłem ceny itemów i wyszedłem 

Pozatym ze ku są nic nie warte to reszta cen jest ok, nowy gracz nie ma ciezko, skille bez problemu wbije, podropi ulepy i ma z nich sporo kasy.

A ze ceny wysokie czy niskie to nie robi roznicy przeciez. Drogo sprzedajesz drogo kupujesz, tanio sprzedajesz tanio kupujesz (na jedno wychodzi)

Opublikowano

Ja wbiłem zobaczyłem ceny itemów i wyszedłem

A ze ceny wysokie czy niskie to nie robi roznicy przeciez. Drogo sprzedajesz drogo kupujesz, tanio sprzedajesz tanio kupujesz (na jedno wychodzi)
W końcu ktoś to widzi i rozumie...

Opublikowano

Polecam server,aczkolwiek nie gra na nim juz az tak duzo osób . :/
@Edit

Polecam server,aczkolwiek nie gra na nim juz az tak duzo osób . :/

1k osób MAŁO RZECZYWIŚCIE 

gram tutaj i widac ile jest osób. 1 k nie ma. Nie ma zbyt wiele osób w miastach ,mało osób cokolwiek pisze na mapach rowneiz prawie nikogo nie ma

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Fakt, teraz po wbiciu ~53lvla ogarnąłem ceny i.. skąd ja mam wziąć hajs za 20lvli na stal skoro one po 500kk chodzą? Truta nawet po 3kkk. Ja teraz bez handlu, a samymi misjami+drop mam 20kk xD

Nie hejtuje a chce wiedzieć skąd mam mieć hajs na coś więcej niż KU i sekrety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...