Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisze to jako stary gracz :

1.Masa niedopracowań ( jakiś większych bugów nie ma ) miało być wszystko naprawione na becie ale widać nie naprawili wszystkiego

2.Administracja mało aktywna ( chodzi mi głównie o technika , właściciela ) na forum administracja trzyma poziom ale w grze to nic.Lajk przed startem był bardzo aktywny a teraz ? Technik ? Ja by go nie nazwał technikiem.

3.Liczba graczy spada było ponad 1000 a teraz 700-800 , dlaczego ? Administracja nic nie robi z balansem klas.Brak eventów  co to jest ox , czy raty serwerowe jak każdy ma max lvl na starym divine mimo ze nie bylo administracji to pan TheSzczepan co tydzien lub dwa robił zou  ( na którym można było dorobić się ulepek ) , a raty były co kilka dni i nie 50 % tylko 150 %

4.Miał być stary divine a to nie jest stary divine tylko ułatwiony divine z słabszym exp ( na exp nie narzekam , bo mozna bardzo szybko wbijac lvl )

Mógłbym dopisać jeszcze bardzo wiele minusów , ale wystarczy wejsc na forum serwerowe , albo popatrzeć na prezentacje .

I żeby nie było nie hejtuje ani serwera , ani administracji tylko wyrażam opinie.Na serwerze będę grał nadal , ale trochę mniej czekam , aż administracja się ogarnie i chociażby poprawi te klasy , a jeśli tego nie zrobią to liczba graczy nadal będzie spadała i zostanie 500 graczy a reszta będzie tylko płakała , że mało ludzi gra i też odejdą i zostanie 200 graczy haha  .

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nikt nie będzie wydawał kilkunastu złoty po to żeby wbić lvl, nie o to chodzi w zabawie.. aczkolwiek po co wydawać skoro można dać od czasu do czasu 50% expa ? W dodatku wtedy PD nam nie działa... klasy na tym serwerze? .. 95 lv może rozwalić spokojnie 250... Jak !? Otóż tak... Zero balansu postaci... nieporozumienie... zamiast w eq na wyższy lv rzeczywiście dać coś konkretnego, jakieś bony... lipa totalna. Ja kończę grę z dniem dzisiejszym, wbiłem na 2 postaciach 250 poziom, jak i na mentalu tak i na wp aż boli w oczy przy pvp. Klasowe EQ nic nie znaczy... po co tracić czas i nabywać drogi ekwipunek skoro kilkukrotnie słabszy od nas wbije sobie wszędzie kryta :) Co prawda... dostanie z hita na moim przykładzie te 160k ale... załóżmy archer, który będzie biegał jak dzika świnia .. brak słów. Jakakolwiek zabawa traci sens... co robić mając 250 poziom, który wbija się maxymalnie w 2 dni ? Wojenki !? Hehe...odpowiedź na ten temat macie wyżej :) Generalnie na tym serwerze można bugować bugi.. skoro coś jest dostępne w grze..skorzystamy z owej możliwości zostajemy banowani ? Hehe... po raz kolejny nieporadność "cienkiego" teamu ? 

Według mnie GA, czyli Administrator Gry powinien być doświadczony i powinna na tym miejscu być osoba odpowiedzialna za grę, a nie osoba która nawet nie ma praw prostego GM'a, już nie mówię o jakimkolwiek pojęciu o grze od strony technicznej...Technik? Niby jakiś jest...ale coś robi? Hmm..gołym okiem widać że nie radzi sobie z serwerem naprawiając jakieś nie potrzebne rzeczy.. na które i tak nikt uwagi nie zwraca, po wejściu na forum ukazuje nam się wręcz gimbusowa hierarchia dzieci... mam moda to mogę ci dać warna... "ja mam władzę". Każdy sobie przytula zasługi ale dobrze każdy widzi jak to wygląda.. z mojej perspektywy bardzo śmiesznie a zarazem żałośnie.

Dzieci bo administracją ich nie nazwę, wypierały się że licznik nie jest kręcony... a dziwne, ponieważ licznik w dzień wskazuje jakieś 650 osób.. teraz niecałe 500.. a w nocy między godzinami 3-4.. około 400 graczy... czyli mam rozumieć że te 400 graczy siedzi po 24h? Czy może jedni idą spać a drudzy wstają i grają żeby się licznik trzymał? Nie piszę tak opierając się o jedną nockę...

Generalnie serwera nie polecam.. chyba że ktoś nie ma co robić z czasem i chce go sobie pomarnować. Tyle odemnie, cześć.

­

Nawet Savien tego nie czytam bo ebie płaczem z kilometra, a jak twoje projekty? Nadal tylko na papierze? Serwer zaczęli ogarniac więc myslę że warto zagrac. 

Opublikowano

Nikt nie będzie wydawał kilkunastu złoty po to żeby wbić lvl, nie o to chodzi w zabawie.. aczkolwiek po co wydawać skoro można dać od czasu do czasu 50% expa ? W dodatku wtedy PD nam nie działa... klasy na tym serwerze? .. 95 lv może rozwalić spokojnie 250... Jak !? Otóż tak... Zero balansu postaci... nieporozumienie... zamiast w eq na wyższy lv rzeczywiście dać coś konkretnego, jakieś bony... lipa totalna. Ja kończę grę z dniem dzisiejszym, wbiłem na 2 postaciach 250 poziom, jak i na mentalu tak i na wp aż boli w oczy przy pvp. Klasowe EQ nic nie znaczy... po co tracić czas i nabywać drogi ekwipunek skoro kilkukrotnie słabszy od nas wbije sobie wszędzie kryta :) Co prawda... dostanie z hita na moim przykładzie te 160k ale... załóżmy archer, który będzie biegał jak dzika świnia .. brak słów. Jakakolwiek zabawa traci sens... co robić mając 250 poziom, który wbija się maxymalnie w 2 dni ? Wojenki !? Hehe...odpowiedź na ten temat macie wyżej :) Generalnie na tym serwerze można bugować bugi.. skoro coś jest dostępne w grze..skorzystamy z owej możliwości zostajemy banowani ? Hehe... po raz kolejny nieporadność "cienkiego" teamu ? 

Według mnie GA, czyli Administrator Gry powinien być doświadczony i powinna na tym miejscu być osoba odpowiedzialna za grę, a nie osoba która nawet nie ma praw prostego GM'a, już nie mówię o jakimkolwiek pojęciu o grze od strony technicznej...Technik? Niby jakiś jest...ale coś robi? Hmm..gołym okiem widać że nie radzi sobie z serwerem naprawiając jakieś nie potrzebne rzeczy.. na które i tak nikt uwagi nie zwraca, po wejściu na forum ukazuje nam się wręcz gimbusowa hierarchia dzieci... mam moda to mogę ci dać warna... "ja mam władzę". Każdy sobie przytula zasługi ale dobrze każdy widzi jak to wygląda.. z mojej perspektywy bardzo śmiesznie a zarazem żałośnie.

Dzieci bo administracją ich nie nazwę, wypierały się że licznik nie jest kręcony... a dziwne, ponieważ licznik w dzień wskazuje jakieś 650 osób.. teraz niecałe 500.. a w nocy między godzinami 3-4.. około 400 graczy... czyli mam rozumieć że te 400 graczy siedzi po 24h? Czy może jedni idą spać a drudzy wstają i grają żeby się licznik trzymał? Nie piszę tak opierając się o jedną nockę...

Generalnie serwera nie polecam.. chyba że ktoś nie ma co robić z czasem i chce go sobie pomarnować. Tyle odemnie, cześć.

­

Tak trochę nie rozumiem kilka Twoich zdań. PD dropi z metinów, więc bez problemu możesz kupić od graczy za grosze... Jeśli Ciebie składa 95 lv to tylko i wyłącznie Twoja wina, bo najwidoczniej masz słabe Eq pod PVP. ;) Nie raz obserwowałem jak gracze walczą i nie kończyło to się jednym skillem.

Co do bugów nie można wykorzystywać, więc proponuję zapoznać się z regulaminem serwera. Ja jako GA mam pełne uprawnienia, a pisałem Ci tak, byś się ode mnie odczepił z tym kupnem bryłek. :)

@Svope pracuje i dodaje aktualizacje. Wszystko masz na stronie głównej lub na forum.

Opublikowano

Daj mi dowód, że serwer jest ogarniany. ThailGT zakończył serię i 300 graczy mniej.

Dalej masz problem ? Szkoda że nie mam dowodów jak usunąłeś swój temat ;]

Btw. możemy jeszcze napisać co u mnie na forum odpierdoliłeś ;> Świadków mam :*

Opublikowano

­

Zgadzam sie z toba w 100 %.

Serwera nie polecam i odradzam gry :)

Opublikowano

Nawet Savien tego nie czytam bo ebie płaczem z kilometra, a jak twoje projekty? Nadal tylko na papierze? Serwer zaczęli ogarniac więc myslę że warto zagrac. 

"zaczeli naprawiać" to mialo być zrobione do końca czerwca/lipca max 

Administracja to jakaś banda niedorobów a ty na czele ...

Opublikowano

Co jak co ale zgadzam się z wypowiedziami @Savien (nie znam tej osoby i nie wiem co wam zrobił skoro takie komentarze idą w jego stronę, może zasłużył może nie wisi mi to). Przed ostatnia aktualizacja 15.07.2015 ostatnia 07.08.2015 czyli 3 tygodnie i co przez ten czas zostało poprawione? Bs kupuje zmianki i usunięcie bugu polegającym na wyciąganiu kd gdzie np. 61 lv zabijał na strzał (miałem taką sytuacje gdzie 61 lv woj z duchowego ściągał mnie za 70+k gdzie miałem full maru lub szaman 95 lv gdzie miałem full abs na dzwony klepał mnie po 30k+ z hita gdzie topowe szamany 250 biją mnie po 20k). Techniku nie rób jaj są ważniejsze rzeczy do roboty niż przez 3 tygodnie naprawienie jedynie 2 rzeczy. Były podania na testerów czyli osoby pomagające w aktualizacjach a co za tym idzie w nowym balansie i ustawieniu dmg. Napisane podania usunięte i do teraz 0 informacji na ten temat. Kiedy Wy się obudzicie i zaczniecie coś robić!? Opamiętacie się gdy na serwerze zostanie z 400/500 ludzi (o ile licznik nie jest podkręcony i w rzeczywistości być może tyle już jest) a gdy zaczniecie "nieudolne" (dlaczego tak napisałem otóż dlatego, że ostatnie poprawki są śmieszne) naprawy i ruszycie balans to zanim skończycie zostanie wam z 300/200 osób. Ludzie już po raz drugi się nie nabiorą i nie wrócą nie ma co się oszukiwać. Nie piszę tych negatywnych komentarzy aby Was pogrążyć nie nie... Piszę je po to abyście ruszyli te dupsko ponieważ serwer jest fajny i ma potencjał a jeśli teraz na gwałt nie zaczniecie poprawek, które bardzo szybko wejdą w życie to serwer upadnie. Wakacje się skończą a co za tym idzie divine też. Czekam na wypowiedź @Lajk ostateczną i definitywną do kiedy i jakie zmiany wprowadzicie.

Opublikowano

Głupoty !? Prawda zabolała... jakoś już kolejna osoba się ze mną zgadza... niestety jest tak jak mówię.

Głupotą jest ten serwerek wasz śmieszny :D

­

Nie boli. Nie rusza mnie to.
Opublikowano

@Savien my się przecież nie znamy także mogę potwierdzić to. Nie rozumiem czemu jest wzmianka w tej rozmowie GG o mnie.

Serwer był dobry dopóki Loucher go z Vettitum chociaż trochę ogarniali.

Opublikowano

Na początku jakoś się to jeszcze trzymało , ale teraz ? szkoda gadać odchodzi coraz więcej osób i to nie byle kto tylko ludzie z 250 lvl eq maru w dodatku dużo osób sprzedaje eq / bryłki za pln nawet administracja nie gra sobie prywatnymi postaciami,bo wiedzą co się dzieje.

Opublikowano

Śledzę historię o początku, i podczas wejścia na forum widzę ciągle inne kolorki w teamie, dziwne jest to że można z KID MODA dojść aż na GA serwera, awanse macie w sumie THE BEST, mimo że Dark nic nie robił a Szczepan nigdy nic nie umiał to i tak trzymali lepszy fason niż Wy w tylu i z takim 'pro elo teamem' to co robicie to jest przegięcie, pozytywny komentarz trafia się jak wygrana z lotka. Ciągłe zmiany teamu, dziwne zmiany 'HA'~serwera. Bugi macie takie lajtowe że ogarnięcie ich serio zajmuje mało czasu, a Wy co robicie? W sumie nic prócz zbierania pieniędzy. Divine zawsze był jednym z lepszych serwerów, ale Wy tą śmieszną reaktywacją zepsuliście totalnie 'FEJM' tego serwera, chłopaki na s2 nic nie robiąc robili więc niż Wy 'ciągle coś robiąc'. Nie chcę spin, ani was urazić ale z topowego serwera zrobiliście totalny syf na którym nikt więcej nie zagra, wielka szkoda bo może ktoś bardziej ogarnięty by go postawił i by śmigał w 100%, pozdrawiam :).

6222704500-1434194730.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...