Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak, pograłem kilka h i doszedłem do wniosku że wypuścili kolejny niedopracowany serwer, ikony niektórych itemów są niewidoczne, na przykład Tarcza poziom 61 +9, po przerobieniu jej wyżej mamy butelkę, dziś miałem do czynienia z 4 resetami może więcej, nie wiem bo wyszedłem z nerwów. (pisząc ten komentarz właśnie wyrzuciło mnie z serwera przez kolejny reset)

Serwer nie jest zły, expi się przyjemnie, dropi się z*********e, system PvP i balans klas też jest w porządku tylko te resety i niedopracowane ikony odstraszaj, według mnie nie powinno się wypuszczać niesprawdzonego serwera, obiecane było w prezentacji iż ta odsłona będzie kompletną przeciwnością poprzedniej wersji serwera, a jest chyba nawet gorsza.

Życzę sporej ilości graczy.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak, pograłem kilka h i doszedłem do wniosku że wypuścili kolejny niedopracowany serwer, ikony niektórych itemów są niewidoczne, na przykład Tarcza poziom 61 +9, po przerobieniu jej wyżej mamy butelkę, dziś miałem do czynienia z 4 resetami może więcej, nie wiem bo wyszedłem z nerwów. (pisząc ten komentarz właśnie wyrzuciło mnie z serwera przez kolejny reset)

Serwer nie jest zły, expi się przyjemnie, dropi się z*********e, system PvP i balans klas też jest w porządku tylko te resety i niedopracowane ikony odstraszaj, według mnie nie powinno się wypuszczać niesprawdzonego serwera, obiecane było w prezentacji iż ta odsłona będzie kompletną przeciwnością poprzedniej wersji serwera, a jest chyba nawet gorsza.

Życzę sporej ilości graczy.

1. Chcieli DivineWorld taki jaki był to taki jest.

2. Exp.. no tutaj jest z deka lipa bo za mało sprawdzaliśmy to.

3. Od północy były 3 resety..

Coś strona nie działa i na serwer nie można wejść

Zaraz powinno wszystko wrócić do normy 

­

Opublikowano

Przerwa bo buga na expa naprawiaja.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

bo przerwa jest, za 5-10 minut serwer wróci do życia 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

ta... zwiększ x20.. -.-

­

Zamiast zrobic 1 reset i zmienic próg lvlowy mapy 124 na 115 (do 115 sie fajnie expilo), to lepiej bylo robic 4 resety i 4 razy zwiekszac expa az wkoncu cos spierdo****.

Dodatkowo skoro okolo 15 osob potrafilo wbic 124 bez zadnych zmian to dlaczego inni nie mogli?

Wystarczylo isc do lochu pajakow v2 na te zombie i lecialo 10% za 3 grupki.

+ nie robcie afery o expa bo exp jest tutaj niczym, wbicie lvla to 2-3 dni a zrobienie eq okolo miesiaca.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Programisto, jest przerwa bodajże do 13:35.

Swoją drogą - znalazłem kilka błędów.

• zbugowane tekstury na mapie 99.

• zła nazwa KD, którego dostajemy za biologa - wybrałem KD wojownika, dostałem to KD, lecz w opisie jest napisane, że jest to KD Ninja.

• nie da się kupić jednej z dłoni u NPC z IS.

­

Opublikowano

co tych 250 nagle tyle?

nabijali na bugu z metinami, mieli im cofnąć, ale najwidoczniej nie potrafią, nie chcą 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

nabijali na bugu z metinami, mieli im cofnąć, ale najwidoczniej nie potrafią, nie chcą 

Tak jest jak sie kupi pliki

Opublikowano

Czy ktoś może w końcu dodać te nieskończone zmianki bo wydawanie kilkunastu kkk jakoś mnie nie kręci i potem dropienie sztab w m1...

Opublikowano

Szukaliśmy błędu gdzie indziej..

Tak jest jak sie kupi pliki

Też się cieszę.

­

Opublikowano

Jak wygląda aktualnie sytuacja na serwerze? 

Opłaca się wbijać?

Dużo bugów?

Ile on-line? 

Opłaca ale team sobie nie radzi, dajmy im czas 1k online bywa ale patrzac na m1 to krecone liczniki5586a31a070a8.png

Opublikowano

Opłaca ale team sobie nie radzi, dajmy im czas 1k online bywa ale patrzac na m1 to krecone liczniki

Po co mielibyśmy podkręcać licznik?

­

Opublikowano

CO ZE ZMIANKAMI??!!!!! No bez przesady ludzie! Ja sobie do czasu obniżenia ich ceny albo dodania nieskończonych grę odpuszczam, na pewno wrócę jak coś się zmieni, bo kocham Divine.

Co to tych 250 mam tylko jedno pytanie. Czy inni nadal mogą wbijać na bugu 250?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

To jest śmieszne ludzie powbijali sobie 250 lvl w 30 min na Bugu (pt na mapie 99). A reszta ma sobie wbijać normalnie tak ? Na tej zjeb**ej mapie od 124... TAM NAWET SPOTA NIE MA  przejechałem całą mape nie widziałem ani 1 metka a największy spot to taki... 

-------> http://i.imgur.com/onK0G3C.jpg...No to już ku*wa szczyt żeby expić na spocie 10 mobów a i tam przyjdzie zaraz jakaś pi*da i będzie ksuła... 

Teraz my mamy się męczyć do tego 250 lvl a inny wyexpili w 30 min... I gdzie ku**a te Dangeony ??????????????

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Dobrze wejść na ch1 chwile po restarcie i robić ss. brawo za pomysł ;)

Poza tym zrób full ss z datą to pogadamy mistrzu :)

Aktualna sytuacja na ch3 Shinsoo.

http://screenshot.sh/oBJBfYFA63v5P

i jeszcze jeden:

http://screenshot.sh/mMiF4m384RYRz

Dziękuje, dowidzenia.

@Pekuei chciałeś coś jeszcze powiedzieć? ;)

­

5586a5b27dc02.pngZamiast tu sie kłócic naprawiaj te bugi które kupiłes i popatrz co sie dzieje poł serwera 250 w 3min

Opublikowano

Serio będziecie się kłócić o expa? Rozumiem, jak by to był jakiś hard, ale to jest easy, gdzie wbija się 250 lv w 2/3 dni, więc w czym problem?

denzel.png

Opublikowano

Serio będziecie się kłócić o expa? Rozumiem, jak by to był jakiś hard, ale to jest easy, gdzie wbija się 250 lv w 2/3 dni, więc w czym problem?

Jest problem i to spory ;) Ja z kumplem siedzieliśmy do 3 w nocy i expiliśmy... A większość w 1h wbiła 250 lv :)

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

5586a5b27dc02.pngZamiast tu sie kłócic naprawiaj te bugi które kupiłes i popatrz co sie dzieje poł serwera 250 w 3min

Mhm.

http://screenshot.sh/owj90iuOWUAOD

Liczba online na 1 podkanale, bo każdy kanał składa się z 2 podkanałów. Pozdro.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...