Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopie żeby zarobić na tym serwerze około 100kk yang potrzeba co najmniej 2 dni grania. Na screeny wybrałeś rzeczy które będą stały i tydzień czasu bo nikt ich w tych cenach nie kupi. FMS+9 sr.35 za 15kk? żart jakiś?

Oczekujemy do wieczora na filmiki jak wyrzucę wartość około 400kk na ziemie :) Również porozdaje chętnym książki żeby mogli sobie za darmo wklepać skile G.

O dziwo znalazłeś czas żeby mi odpisać tutaj, wielka szkoda że przez 3 dni nie mogłeś znaleźć czasu w grze.

SKORO TWOIM ZDANIEM NIE MA ŻADNEGO BUGA W GRZE DLACZEGO POBANOWALEŚ KONTA Z PONAD 100KK NA KAŻDYM?

Tak samo jak twierdził że gracz z topki, ktory mial 80 lvl (2 dni temu lub 3) posiadal 150kk, full is, full eq +9 i smy na koncie ktore sprzedawał to nic dziwnego i da się to osiągnać..

Ze niby z dropu jak wtedy byl w top 5... Wiec mial czas na dropienie i expienie xD wtedy sie nie dropi, nie robi eq tylko jak najszybciej sie wbija topke...

Wczesniej kupowali sm'y i zamiast 1k smów dostawali po 2+k...., ogólnie wałki jak ch*j na tym serwie.

Dodam że ten ktoś już chyba nie gra, i sprzedał wszystko bo ma jedynie 80 lvl i nie gra... Wiec ladnie musial sie dorobic przez te bugi. A niby pobanowali wszystkich..

A uj, napisze kto to taki...

LifeisZajete.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

200kk w sztabach, no normalnie rozpierdoli serwer, aż sobie kupi za to, azraelke, wierzchowca, śmiertelke, fmsa, pare egzo i rad xD Dla dobrego gracza nie jest filozofią zarobić na coś takiego w jeden dzien. Takze czekam na popis umiejętności, coś Wam nie wychodzi chłopaki. 

Mi już wyszedł yangbugiem, miałem swoje 5 min. 

Tylko pamiętaj najdroższy, że te sztaby i te yangi są z wtedy, kiedy pokazywałeś ss`y z bazy, że nikt na serwerze nie ma powyżej 30kk, ani nikt nie ma sztab na serwerze.

Już ktoś wyżej ci napisał na czym polega fenomen twojego liczenia yang na sklepach..

Opublikowano

43393327876772262111.jpg

heh

na nową stronkę sobie rzucę.

tak btw. namówię gościa, który ma te sztaby żeby zrobił mi tego ss`a, bo on mówi że mu się przednie gra z tymi yangami i nie chce nic pokazywać xD

Opublikowano
Profilaktycznie  :) Gdybys troche sie interesowal serwerem, wiedzialbys, ze pare dni temu taka kwota byla podejrzana, poniewaz byl na starcie yangbug. Natomiast w ciagu dwoch ostatnich przerw, podwyższyliśmy drop yang 4 krotnie, przy czym rowniez drop przedmiotow i ulepszaczy. Takze na dzien dzisiejszy 100kk czy 200kk, nie jest niczym nadzwyczajnym, aczkolwiek jeszcze pare dni temu juz bylo. Gdybys mial jakies pytanie, czy problem, zapraszam na PW.

Wytłumaczysz mi dlaczego banujesz konta profilaktycznie skoro to są dla Ciebie normalne sumy pieniedzy ? Dodam, że konta zostały pobanowane po publikacji filmiku więc troche tego nie rozumiem.

Opublikowano

Profilaktycznie  :) Gdybys troche sie interesowal serwerem, wiedzialbys, ze pare dni temu taka kwota byla podejrzana, poniewaz byl na starcie yangbug. Natomiast w ciagu dwoch ostatnich przerw, podwyższyliśmy drop yang 4 krotnie, przy czym rowniez drop przedmiotow i ulepszaczy. Takze na dzien dzisiejszy 100kk czy 200kk, nie jest niczym nadzwyczajnym, aczkolwiek jeszcze pare dni temu juz bylo. Gdybys mial jakies pytanie, czy problem, zapraszam na PW.

Wytłumaczysz mi dlaczego banujesz konta profilaktycznie skoro to są dla Ciebie normalne sumy pieniedzy ?

kupon 100 sm kosztował 1,2kk kiedy ja miałem z 500kk na koncie, potem podjebałem cenę do 5kk, bo w końcu stac mnie było.

teraz to pewnie tak wszystko skoczyło, jak się yangów, sm narozdawało.

wmawianie ludziom jeszcze, że nikt nie ma więcej niż 30kk, a na drugim koncie jest 100 sztabek po 2kk xD

Opublikowano

Wmawianie ludziom ze 400kk to nic a banowanie kont ze 100kk w ekwipunku to jest dopiero cos.

A co powiesz na temat licznika, wczoraj na OX było w szczycie 460 osób(na mapie OX), licznik ogolny pokazywał 1400. Uważacie ze 1000 osób które były online odpuściły sobie tak po prostu OX? 

Opublikowano

Wmawianie ludziom ze 400kk to nic a banowanie kont ze 100kk w ekwipunku to jest dopiero cos.

A co powiesz na temat licznika, wczoraj na OX było w szczycie 460 osób(na mapie OX), licznik ogolny pokazywał 1400. Uważacie ze 1000 osób które były online odpuściły sobie tak po prostu OX? 

Wystarczy wbić na serwer i widać tą liczbę graczy ... 

I to jest możliwe nie każdy bierze udział w eventach niektórzy w tym czasie wolę sobie expić. :D

Opublikowano

K***a, ot tak ludzie do SUPRAJSA (czyt Azprime'a) nie mają zarzutów... Czemu na innych ogarnietych serwerach nikt nie ma zarzutów do administratorów? Bo nic takiego sie nie dzieje (Ostatnio tylko na jednym privie kopiowało się itemki) I administracja tamtego serwera jakoś przyjmuje zarzuty innych graczy i wiedza ze popelnili blad.. a tutaj? Ciagle kurwa Admini próbują tą prawdę jakoś zamydlić na ich korzyść...
Jesteście gównami i nic więcej... Co Ci azprime da to, ze pomnozyles drop yang z mobów... no co? To że 100kk ostatnio było niemożliwym osiągnięciem w 1 dzień, a teraz 400kk to normalka?
No kurwa pomyśl, bo nie wiem czy udajesz idiotę, czy nim jesteś...

Opublikowano

na nową stronkę sobie rzucę.

tak btw. namówię gościa, który ma te sztaby żeby zrobił mi tego ss`a, bo on mówi że mu się przednie gra z tymi yangami i nie chce nic pokazywać xD

No namawiaj, czekam. Cos Ci nie wychodzi to rozpierdalanie serwera, ale umiejętności ubsługi painta to tylko pogratulować. 

Licznik nie liczy graczy z CH99, czyli tego, na którym odbywa się Konkurs OX. 

K***a, ot tak ludzie do SUPRAJSA (czyt Azprime'a) nie mają zarzutów... Czemu na innych ogarnietych serwerach nikt nie ma zarzutów do administratorów? Bo nic takiego sie nie dzieje (Ostatnio tylko na jednym privie kopiowało się itemki) I administracja tamtego serwera jakoś przyjmuje zarzuty innych graczy i wiedza ze popelnili blad.. a tutaj? Ciagle k***a Admini próbują tą prawdę jakoś zamydlić na ich korzyść...

Jesteście gównami i nic więcej... Co Ci azprime da to, ze pomnozyles drop yang z mobów... no co? To że 100kk ostatnio było niemożliwym osiągnięciem w 1 dzień, a teraz 400kk to normalka?

No k***a pomyśl, bo nie wiem czy udajesz idiotę, czy nim jesteś...

Jeśli zarzuty z Waszej strony pokrywają się z prawdą, przyznajemy się do nich, tak samo jak bylo z yangbugiem. Ale wypisywanie głupot, tylko po to, aby ujebac serwer jest troche nie na miejscu, tymbardziej, ze baza danych i logi mówią co innego, a co poniektórzy delikwenci nadal stoją przy swoim ;) Pare stron wczesniej wrzucałem już screeny.

Opublikowano

Ja mam swój licznik który liczy graczy na danej mapie w której się znajduje, z tego co napisaleś wychodzi ze ogolnie było online ok 1860 osób === więc dlaczego tylko 460 na OX ?

Jeśli zarzuty z Waszej strony pokrywają się z prawdą, przyznajemy się do nich, tak samo jak bylo z yangbugiem. Ale wypisywanie głupot, tylko po to, aby ujebac serwer jest troche nie na miejscu, tymbardziej, ze baza danych i logi mówią co innego, a co poniektórzy delikwenci nadal stoją przy swoim  ;) Pare stron wczesniej wrzucałem już screeny.

DLACZEGO ZBANOWALES DZISIAJ KONTA 1 LVL Z +70KK ?

JA TEGO SERWERU NIE MIAŁEM ZAMIARU UJEBAĆ, PISALEM DO CIEBIE PRZEZ 4 DNI WIADOMOŚCI PRYWATNE I NIE POTRAFIŁEŚ MI ODPISAĆ BO 'BYŁEŚ ZAJĘTY"

A dzisiaj specjalnie po to żebym mógł sie z Toba porozumieć nabijałem 30 postów, dopiero teraz zwróciłeś na to uwagę

Opublikowano

No namawiaj, czekam. Cos Ci nie wychodzi to rozpierdalanie serwera, ale umiejętności ubsługi painta to tylko pogratulować. 

Twoich serwerów nie trzeba rozpierdalać, ty sam je rozpierdalasz.

Tak, teraz wmawiaj że to wszystko paint i podrabiane. Te moje ss`y co wstawiałem to też paint, szkoda że się obsrałeś i od razu serwer wyłączyłeś.

Co jeśli namówię, wtedy koniec serwera? Bo jeśli namówię to wyjdzie, że tak w c***a poleciałeś, że sam papież przyjedzie ci pogratulować.

Dobra, wychodzę z tematu. Chyba, że będzie jeszcze jakaś beka to się wkręce i wejdę.

Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Jeśli zarzuty z Waszej strony pokrywają się z prawdą, przyznajemy się do nich, tak samo jak bylo z yangbugiem. Ale wypisywanie głupot, tylko po to, aby ujebac serwer jest troche nie na miejscu, tymbardziej, ze baza danych i logi mówią co innego, a co poniektórzy delikwenci nadal stoją przy swoim ;) Pare stron wczesniej wrzucałem już screeny.

Dobrze, ale Ci ktorzy bugowali, i na kontach mieli duzo yang w ekwipunku dostlai bany, owszem, ale jezeli ktos bugowal, i zmienil to na sztabki to juz tego nie zobaczycie ;)

Sztabki juz pokrążyly po kontach i tyle...

A SM'y wszystkim rozdaliscie?? Nie... A sm'y które dostali ludzie przypadkowo (bo byli takowi) to tez klamiemy? ;)

Bylem na ts, siedzialem na kanale gildyjnym i wiem co slyszalem i widzialem :) Faktycznie, pare osob mialo wpisane na koncie ze niby maja np 1k sm, ale gdy cos chcieli kupic to nie dalo rady... taki bug ;) O tym pewnie tez nie slyszeliscie... Ale jak doladowali np za 20 zł sm, to nagle nie mieli 600 (lub bez promocji 450) Tylko 1600 :)

@Edit

Btw. niech ta gildia ma te sm'y za bete, niewazne ile juz mam to w dupie ale tak sprawdzali te bugi ze po starcie bylo ich tyle, ze palce u dwóch rąk nie wystarczyły? :)

Nawet najprostszych nie zglosili?? To ladnie Cie w c***a robią :) Ty zresztą też... I dlatego zamiast miec 3k osob online (bo serwer jest spoko) To masz 1k...

Gdyby ludzie w c***a lecieli w pracy, tez popracują miesiąc, dwa i wylecą, a Ci ktorzy staraja sie jak najlepiej, najwiecej zarabiaja :)

Opublikowano

Nawet jak mu nie wychodzi rozwalanie tego serwera to administracja widać tutaj całkiem mu w tym pomaga :)

* dla wzorowego admina, każdy uwielbia grać na serwach gdzie admin przez swoją "dojrzałość" rzuca bluzgami w co drugiej odpowiedzi

Opublikowano

Dodam ze wychodzi serwer taki jak Vard*a.pl. Ludzie nie przychodza dlatego, bo eq fajnie wyglada i blyszczy, nie dlatego bo rozdaja sm za darmo, nie dlatego bo sa konkursy, a dlatego bo administracja jest dobra, mają dobry kontakt z graczami i pomagają.. Dlatego ja też tam zawitam ;) Niech Ci to da do myslenia

Opublikowano

Twoich serwerów nie trzeba rozpierdalać, ty sam je rozpierdalasz.

Tak, teraz wmawiaj że to wszystko paint i podrabiane. Te moje ss`y co wstawiałem to też paint, szkoda że się obsrałeś i od razu serwer wyłączyłeś.

Co jeśli namówię, wtedy koniec serwera? Bo jeśli namówię to wyjdzie, że tak w c***a poleciałeś, że sam papież przyjedzie ci pogratulować.

Dobra, wychodzę z tematu. Chyba, że będzie jeszcze jakaś beka to się wkręce i wejdę.

Pozdrawiam serdecznie.

Również pozdrawiam, Ciebie jak i kolege Hetmanka.

dWD12w3.png

Opublikowano

Również pozdrawiam, Ciebie jak i kolege Hetmanka.

dWD12w3.png

hehe, ja to wkleiłem z forum twojego - a to nie żaden mój kolega.

adrianku, postaram się jednak o te ss`y sztabek.

Opublikowano

Walnie ludzi w konia to hobby tej administracji. 

Zbierasz na ślub z Miyoshi? Czy na nowe auto? Ślub możesz sobie w metku zrobić, za darmo :) 

Opublikowano

hehe, ja to wkleiłem z forum twojego - a to nie żaden mój kolega.

adrianku, postaram się jednak o te ss`y sztabek.

Czekam, odpowiem Ci zrzutem z bazy danych z jakiekogolwiek tylko chcesz okresu, moge nawet filmik nagrać :)

Opublikowano

Walnie ludzi w konia to hobby tej administracji. 

Zbierasz na ślub z Miyoshi? Czy na nowe auto? Ślub możesz sobie w metku zrobić, za darmo :)

zbiera na nową szamankę z Miyoshi na PLu ;)

QjprBF.png

Opublikowano

Czekam, odpowiem Ci zrzutem z bazy danych z jakiekogolwiek tylko chcesz okresu, moge nawet filmik nagrać :)

23rZC5g.png

BbkevZ0.png

O2ZlxZm.png

taki mały wstęp do tego co cie czeka, jak taki pewny jesteś :D

Opublikowano

Hhahahah chłopie chciałem dostać unbana i miałem Ci powiedzieć jak zdobyłem te yangi? NIE BĄDŹ ŚMIESZNY ALE NIE UJAWNIĘ CI TEGO BUGA NAWET ZA 2000ZŁOTY.

A bug jest i caly czas będzie.

Jak niby ze zbanowanym głównym kontem przez 4 ostatnie dni mogłem nazbierać tyle yang? Nie bądź śmieszny :)

MÓWISZ ZE NIE MA BUGA A BANUJESZ 3 KONTA NA CALKIEM INNYCH IP Z 150KK YANG NA KAZDYM --- CIEKAWE

SZKODA ZE NIE WSTAWILES SCREENOW CALEJ ROZMOWY KTORE POKAZALYBY W JAKIM CELU ONA PROWADZONA JEST PRZEZE MNIE A NIE TYLKO KAWAŁEK ALE MNIEJSZA Z TYM KTO MA WIEDZIEĆ JAK JEST TEN WIE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...