Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja się spodziewałem tutaj jakiegoś przełomu, że ten serwer będzie jakiś nie wiadomo jaki. A co wyszło ? Prawdopodobnie na szybko zrobiony serwer... zapowiedziany był Ascarial Rework, a nagle przed nim pojawiła się jeszcze Santeria i dopiero potem będzie Rework. Co zatem z tego wychodzi... Santeria to powtórka ascariala s2, któremu się nie udało. Prawie wszystko jest takie same... zapewne ok. 90%. Nawet bugi te same... lol xD. Wniosek więc jest taki, że Santeria to zrobiony na szybko serwer na plikach Ascariala s2...

Ale narazie jeszcze polecam ... <_<

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jesli mozesz, napisz mi ile juz razy robiles tego dunga.

2 razy, raz co sie nie udał co pisałem ze żółw za mocny, a drugi raz jak zrobilem eq itp to wywalilo ch i teraz nie idzie wejsc..

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

jak ktos chce szybko zarabiać na niskim lvl to polecam :) 

https://www.youtube.com/watch?v=0aUco9jKVIE&feature=youtu.be

@Azprime prośba do Ciebie, jest mozliwość aby była łatka która kasuje to okienko że ktoś zabił baronówne lub śmierć? To strasznie wkur.ia i to nie tylko mnie :)

zrób łatke i ci co chca niech graja na niej a ci co nie chcą to nie :) 

Opublikowano

Na serwerze gra się naprawdę przyjemnie

Mam nadzieje że zdołają naprawić wszystkie bugi w jak najkrótszym czasie, zrobią większą reklame i te stare czasy wrócą :)

Opublikowano

jak sytuacja z graczami online? mógłbym prosić o jakiegoś screena z m1 ch1?

osób gra dużo nie tylko tych z ch1, ale problem sa bugi, które administracja nie naprawia wcale. Woleli dodać nowe wierzchowce do isa niż naprawić,  nie działająca alchemie, nie ma żadnych nowości z prezentacji w stosunku do Ascarial s2. Chcesz to sprawdź sam czy warto grac. Ja gram bo narazie nie ma nic ciekawsze i dwa liczę, że Azprime w końcu zepnie pośladki i naprawi wszystko 

Opublikowano

osób gra dużo nie tylko tych z ch1, ale problem sa bugi, które administracja nie naprawia wcale. Woleli dodać nowe wierzchowce do isa niż naprawić,  nie działająca alchemie, nie ma żadnych nowości z prezentacji w stosunku do Ascarial s2. Chcesz to sprawdź sam czy warto grac. Ja gram bo narazie nie ma nic ciekawsze i dwa liczę, że Azprime w końcu zepnie pośladki i naprawi wszystko 

Niemalze codziennie lub co drugi dzien przerwa na poprawki, ale bugi nie są naprawiane xD made my day bro. 

Ja się spodziewałem tutaj jakiegoś przełomu, że ten serwer będzie jakiś nie wiadomo jaki. A co wyszło ? Prawdopodobnie na szybko zrobiony serwer... zapowiedziany był Ascarial Rework, a nagle przed nim pojawiła się jeszcze Santeria i dopiero potem będzie Rework. Co zatem z tego wychodzi... Santeria to powtórka ascariala s2, któremu się nie udało. Prawie wszystko jest takie same... zapewne ok. 90%. Nawet bugi te same... lol  xD. Wniosek więc jest taki, że Santeria to zrobiony na szybko serwer na plikach Ascariala s2...

Ale narazie jeszcze polecam ...  <_<

Robiony na plikach i owszem, ale na próżno Ci szukać Ascariala w Santerii. Widać, że mało grałeś na s2 Asca, skoro takie porównanie zrobiłeś. Faktycznie, możesz dopatrzeć się paru elementów jak ulepszanie KD, ale rozgrywka wygląda zgoła inaczej. 

Opublikowano

nie mogę ogarnąć tylko 1 rzeczy, czemu na allegro 10kk kosztuje 1zł, a w grze kupon 100sm 10kk? czemu rynek jest tak mocno dziwny, że yang na serwerze jest od ch0ja a przedmioty na shopach za grosze? xD

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

nie mogę ogarnąć tylko 1 rzeczy, czemu na allegro 10kk kosztuje 1zł, a w grze kupon 100sm 10kk? czemu rynek jest tak mocno dziwny, że yang na serwerze jest od ch0ja a przedmioty na shopach za grosze? xD

Ponieważ sprzedający najpierw zarabia sobie, a pozniej sprzedaje te yangi, przeczytaj sobie opis aukcji xD Czego ludzie nie zrobią dla złotówki.

Opublikowano

26 czerwca Ve&&&ris :D

Ponieważ sprzedający najpierw zarabia sobie, a pozniej sprzedaje te yangi, przeczytaj sobie opis aukcji xD Czego ludzie nie zrobią dla złotówki.

No co nabugował kase etc i sprzedaje ewentualnie administracja dorabia na boku ;)

Opublikowano

@Azprime wiem ze są przerwy, gram cały czas przecież. Wiesz dobrze, że szybkiej zmiany kanału nie ma, alchemia nie działa, dziki przesmyk oaza nie wiem jak dalej ale to tez bugowane szkata nie leci bonusy zostaja. Wiecej tego jest. Wolałeś dodać bezsensowne nowe wierzchowce niż naprawić blędy. No hejt i tak gram dalej :D

Opublikowano

26 czerwca Ve&&&ris :D

No co nabugował kase etc i sprzedaje ewentualnie administracja dorabia na boku ;)

W dupie byleś g****o widziałeś?  xD  xD Administracja jest za głupia na to żeby yangi sprzedawać xD a Yangi z buga jużżżżżżż dawno dawno temu zostały usuniete. To znajomego aukcja zarabia yangi i je sprzedaje, można można.

@AntyWarn @Azprime co to za Event "Wypadzik z GM" Gdzie do M1? xDD

Ponieważ sprzedający najpierw zarabia sobie, a pozniej sprzedaje te yangi, przeczytaj sobie opis aukcji  xD Czego ludzie nie zrobią dla złotówki.

Jego Yangole psują rynek a Bo ludzie będą kupowali chętniej jego Yangi niż sm'y u Ciebie na serwerze <HaHaHa> i z ostatniej rozmowy powiedział mi że z aukcji wpadło mu 140 zł wiec złe nie jest. No cóż aukcja się skończy i idziemy na nastopny serwer

A ty dalej Azprajm szukaj bugów Pjona ; p nawet Ci 1 mogę sprzedać xDD narazie nikt o nim nie wie ale jak go udostępnię gospodarka leży xD 
Opublikowano

W dupie byleś g****o widziałeś?  xD  xD Administracja jest za głupia na to żeby yangi sprzedawać xD a Yangi z buga jużżżżżżż dawno dawno temu zostały usuniete. To znajomego aukcja zarabia yangi i je sprzedaje, można można.

@AntyWarn @Azprime co to za Event "Wypadzik z GM" Gdzie do M1? xDD

Jego Yangole psują rynek a Bo ludzie będą kupowali chętniej jego Yangi niż sm'y u Ciebie na serwerze <HaHaHa> i z ostatniej rozmowy powiedział mi że z aukcji wpadło mu 140 zł wiec złe nie jest. No cóż aukcja się skończy i idziemy na nastopny serwer

A ty dalej Azprajm szukaj bugów Pjona ; p nawet Ci 1 mogę sprzedać xDD narazie nikt o nim nie wie ale jak go udostępnię gospodarka leży xD

W sumie racja oni są za głupi ;)

Nic pozdrawiam Ciebie bo rozwalasz gospodarke i dobrze :D

P.S Napisałeś ze zarabia normalnie a  potem że są bugi jednak xD

Opublikowano

Ogarnijcie wkoncu to padanie ch... znów padło ch1 akurat zeszło mi 3x egzo, po relogu egzo nie ma kasy tez.. bo ktoś kupil przed wyjebaniem ch

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Ogarnijcie wkoncu to padanie ch... znów padło ch1 akurat zeszło mi 3x egzo, po relogu egzo nie ma kasy tez.. bo ktoś kupil przed wyjebaniem ch

Wytrwały gracz jesteś, na Twoim miejscu 10 razy bym grę skończył na takim serwie :)

@ Nie polecam, brak nowości i dużo bugów.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...