Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedynym idiotą tutaj jesteś Ty. Co ty chcesz udowodnić? Jaki to kox nie jesteś ? Bo masz 200kk w grze ? 

Tylko czymś takim probojesz zaimponować ludziom ? Piszesz cały czas to samo.  Skończ spamować i wrzuć jutro filmik. Bo narazie wychodzi, że jesteś tylko mądry w szczekaniu.

I ten dział nie jest jarmarkiem, żeby sprzedawać rzeczy więc warna dla tego pana.

To po co mi odpisujesz i prowokujesz? :)

Jutro filmik będzie aż kanał na YT założe :D 

Może ten dział nie jest moją prywatną tablicą ale mi warny nie straszne ;)

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To po co mi odpisujesz i prowokujesz? :)

Jutro filmik będzie aż kanał na YT założe :D

Może ten dział nie jest moją prywatną tablicą ale mi warny nie straszne ;)

Już 7 razy napisałeś, że będzie filmik. Napisz może jeszcze z 14 razy bo nikt nie widział..

Co się z tymi ludzmi dzieje.. masakra..

Odpisuje bo to PREZENTACJA SERWERA a nie dział dotyczący przechwalania się i składania obietnic które się nie spełnią. Więc pierdzielenie jakiegoś pomyja mnie irytuje.

PS: jak już nagrasz film to nie zapomnij kupować itemki jakieś bo cheat engine też może dać ci 321312kkk yang ;)

Opublikowano

Tiaa, godzinka, w porywach do 10 :D

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Chcecie zeby z serwerem bylo wszystko ok ?
To nie placzcie ze przerwa sie przedluza :D

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Mogą pewne osoby wypierdalać z tego tematu? Ludzie ile można k***a p******** o tym samym. Wstawisz ten filmik, super z*********e, ale do tego czasu przestań się udzielać.

Opublikowano

i godzinka zamieniła się w dwe ;)

4uc581.jpg

Opublikowano

Nie no ludzie, jeśli chcecie zaszkodzić to wklejcie prawdziwe foto.. Tak jak ja, ja nie p******e od tak, żeby zaszkodzić bo to gówno daje, wkleiłem ss jasno i był dowód, choć do dziś mówią że podrobione xD

Mimo, że mam jeszcze SS jak dawałem ludziom w dzień startu tyle yang, a potem SM robili z tym co chcieli to myślę, że nie zaszkodziłoby to serwerowi, dlatego raczej sobie to odpuszczę.

Chcecie coś wjebać to dajcie dowód, tak to tylko p******enie :D

Opublikowano

Nie no ludzie, jeśli chcecie zaszkodzić to wklejcie prawdziwe foto.. Tak jak ja, ja nie p******e od tak, żeby zaszkodzić bo to gówno daje, wkleiłem ss jasno i był dowód, choć do dziś mówią że podrobione xD

Mimo, że mam jeszcze SS jak dawałem ludziom w dzień startu tyle yang, a potem SM robili z tym co chcieli to myślę, że nie zaszkodziłoby to serwerowi, dlatego raczej sobie to odpuszczę.

Chcecie coś wjebać to dajcie dowód, tak to tylko p******enie :D

kolejny idiota sie udziela...

Opublikowano

Niby nie było robionej nawet bety serwera bo serwer miał być dopracowany bez bugów. A teraz wychodzi jak to rzeczywiście jest serwer otworzony aby szybciej na odwal i teraz ciągle poprawki, poprawki... 

Opublikowano

OX miał być o 19, ale pewnie się nie wyrobią xD

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Jak będziecie robić kolejną przerwę piszcie od razu że będzie przerwa 4h a nie robicie niektórym nadzieję że się wyrobicie w 1h

Opublikowano

najlepsze jest to ze beda robic kilka godzin i chuya zrobia tak naprawde:) tak jak bylo wczesniej ten asparte to chyba jakis gimbus

You cannot keep out your own fear

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...