Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zgadzam się z tobą w 100% nie wiem co za sens przelewy bez automatu i czekaj aż dojdzie + weekendy nie są realizowane daj spokój parodia bez automatu również sporo problemów z tym jest. 

Opublikowano

Zapraszamy o 21:30 na Konkurs OX! :) Do wygrania m.in Mikstury Mądrości (100% exp), przedmioty z IS oraz Kupony SM!

Opublikowano

Zapraszamy o 21:30 na Konkurs OX! :) Do wygrania m.in Mikstury Mądrości (100% exp), przedmioty z IS oraz Kupony SM!

po co komu mikstury madrosci skoro wystarczylo narobic postaci i sobie poprzenosic? 

nie wbije: zadna frajda z nagrod

Opublikowano

po co komu mikstury madrosci skoro wystarczylo narobic postaci i sobie poprzenosic? 

nie wbije: zadna frajda z nagrod

Już tak nie można zablokowano to zanim napiszesz komentarz sprawdź to lub sie doinformuj ... ;)

Opublikowano

NNO zbugowane, na zinach w grocie nie da się expić bo pada średnio co 2-3 sekundy, pomimo odbugowania.

+ czasami randomowo jeżdżąc po grocie zaczynają się dziać jakieś wixy, tzn buguje się client i odtwarzane są 3 ostatnie klatki bez przerwy.

Opublikowano

Dzien 5:

Po 5 dniach oczekiwana na SM nie otrzymałem zwrotu własnie zaczyna sie dzien 6 i mam nadzieje ze ten dzien przyniesie owcone skutki jak dotychczasowe dni

Opublikowano

K***a, a za czyj hajs kupila? Za graczy ktorzy wlozyla w is... Mowisz ze zrobila serwer? Taki gdzie jest od c***a bugów i jeden wielki syf...

A to ze zrobili przelew na swoje prywatne konto, bez automatu za ktory musieliby odprowadzac jakis maly % (wszystkie serwery to maja)

To chociaz powinni latac za graczami, ktory zakupili is i sie o nie domagaja... A tu nawet na ts nie pomagaja wiec nie pierdol lamusie

Metin, to jest praca i interes który szybko się nie skończy rozumiem złość osób które swoje ciężko zarobione pieniądze włożyła na serwer i nie dostała SM. 

W moim wypadku, to nie zależy ode mnie lecz od firmy która oferuje płatności więc trochę cierpliwości nikomu nie zaszkodzi. 

A serwer polecam bo jest godny uwagi :)

­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Ogarnijcie te "coś" Shiyomi, bo albo jej się okres spóźnia, albo ma żal do całego świata i musi się wyżyć na MPCForum i na forum santerii( całe forum zasrane w spamerskich tematach) No k***a ja nie rozumiem, jaki jej jej cel, co ona chce osiągnąć? Zniechęcić osoby do gry na serwerze? 70% graczy ma głęboko w dupie ta gildię BlueEyes i jej wykorzystywanie bugów. Nachapią się, i jeszcze szybciej pójda z serwera pozostawiając po sobie tylko smród.

Niech Azprime w końcu postawi sprawę ów gildii w jasnym świetle, niech ich posprawdza i pobanuje, albo da mocny dowód w ich "niewinność"

Opublikowano

A ja dalej nie dostałem SM za konkurs, chociaż PW wysłałem tydzień temu ;x

Btw. fajny post <3

Już pisałam na MPC. Napiszę i tutaj ;) Wyjebane w to mam szczerze :wub:

Czekacie na SMy za jakieś durne konkursy? Na wyniki konkursów na fb? Na start co niektórzy musieli władować w IS'a a gildia BlueEyes nie? Każdy członek gildii dostał niby za bete około 2k SM. Nawet ci, którzy nic nie pomagali, nie grali na becie w tym ja ;) Mało co gracz o nicku PussYCaR miał dostac 30k sm od c***a Azprime za pomoc przy chujterii + uwaga REKOMPENSATE ZA ASCARIAL S2. Dostał 20k sm z czego kupił sobie full is ( 4xpety, kostiumy, fryzury, wierzchowce, dopalacze, wszystkie pakiety jakie są a może nawet egzo i rady.) Reszte sm jak twierdził pozyczał. Zostało mu okolo 1,5. Z czego ja cześć kupiłam i wyjebałam ;)

Takie pytanie. Za co rekompensata za ascarial s2? Serwer został zamknięty, kiedy inni mieli konta warte około 100zł. KAŻDY powinien dostac rekompensatę. A nie tylko pupilek Hinca. Nie śmieszy was to ze 40latek gra z 40latka?;D

Inna sprawa.

xBogu kolejny pupilek Hinca( Azprime) napisał mi wczoraj na gadu ze włozył całe serce w ten serwer.. Włozyc całe serce w gre xD On również ma nieskonczonego IS'a. To on załatwił całej gildii sm.

Był bug ( nie wiem czy jeszcze jest ) na bronie 75. Gildia BlueEyes go wynalazła i co gorsze korzystała z niego. Każdy nadropił sobie broni 75. Głownie truty. Jeszcze dostałam poke na ts od xBogu "nie mów nikomu o tym bugu" wynikało z tego, ze zamierzali z niego korzystac ile sie da i na tym zarobic.

Cała gildia jest faworyzowana.

Braknie im SM ? idą do azprime ppoprosza i znowu ogromna suma wpływa na ich konto.

A Ty czekasz na 1200sm z konkursu? Uwierz mi, ze albo sobie poczekasz, albo nigdy nie zobaczysz.

Serwer jest pełen bugów. Dodano raty 50%, ale nie działają ;)

Wracając do spraw gildii. xBogu i Gadzina mieli dostac cofke lvla za miksturki ( przekładanie przed depo setek) nie dostali. Polizali dupe Hinca i expią dalej. Inny grac by dostał ;)

Bana za bugi też nie dostaną. Gdzie tu sprawiedliwosc?

Serwer postoi, zarobi na wakacje Zossel i zostanie zamknięty.

Nie polecam tu grac, tracicie swój czas i pieniądze, kiedy inni mają wszystko za darmo ;)

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...