Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi już wyszedł yangbugiem, miałem swoje 5 min. 

Tylko pamiętaj najdroższy, że te sztaby i te yangi są z wtedy, kiedy pokazywałeś ss`y z bazy, że nikt na serwerze nie ma powyżej 30kk, ani nikt nie ma sztab na serwerze.

Już ktoś wyżej ci napisał na czym polega fenomen twojego liczenia yang na sklepach..

Przecież na tym SS'ieSS'ie było powyżej 300kk.

wTA0QiU.png

@Exíle

tenor.gif

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mając mizune w teamie nie powinieneś ironizować z wydwaniem hajsu na prochy. 

Chodzę z nim na zakupy do manufaktury więc wiem co kupuje.

0LsM05U.png

Opublikowano

Nawrócił się? xD

Metinowy hajs wydaje na sprzęt i ciuchy, jego prywatny hajs mnie nie interesuje. xD

Wbij do łodzi, wydamy po 10 kafli na głowę w 1 dzień, będzie fajnie.

0LsM05U.png

Opublikowano

Metinowy hajs wydaje na sprzęt i ciuchy, jego prywatny hajs mnie nie interesuje. xD

Chce przepierdalać 10k, a 100 zł zaliczki nie potrafi zwrócić? xD

Opublikowano

Chce przepierdalać 10k, a 100 zł zaliczki nie potrafi zwrócić? xD

Przecież nic ode mnie ostatnio nie kupowałeś więc po co do mnie to piszesz?

@Down: Nie zmienia to faktu, że ja napisałem o pieniądzach a nie On.

Lepiej napisz co Ci nie działa w alchemii, że chcesz ją naprawiać.

@1361622928-U485574.pngQarth Dziwne, że w ogóle wszedł do biedronki. xD

0LsM05U.png

Opublikowano

Przecież nic ode mnie ostatnio nie kupowałeś więc po co do mnie to piszesz?

Przeczytaj dokladnie co napisalem, to raczej tyczyło się Twojego kompana ;pp

Opublikowano

Dodaj że jak jest tanie to on nie kupi tego bo c*****e jak to w biedronce raz zaznaczył.

Opublikowano

[Medium] - serwer hard, a zuo robicie jak na easy, tylko trutek się sypło, no ale cóż.

Na hardzie metal czy pd kosztuje więcej niż truta, powodzenia. 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

[Medium] - serwer hard, a zuo robicie jak na easy, tylko trutek się sypło, no ale cóż.

Na hardzie metal czy pd kosztuje więcej niż truta, powodzenia. 

Trute wczoraj wieczorem gościu chciał kupić za 75kk, metal kupowałem po 8, a PD nie schodzi po 3kk.

Wszedłeś w ogóle na serwer czy przyszedłeś napisać tylko bezsensowny komentarz?

Zresztą nie wiem pod jakim względem Ty tutaj harda widzisz.

Opublikowano

Trute wczoraj wieczorem gościu chciał kupić za 75kk, metal kupowałem po 8, a PD nie schodzi po 3kk.

Wszedłeś w ogóle na serwer czy przyszedłeś napisać tylko bezsensowny komentarz?

Zresztą nie wiem pod jakim względem Ty tutaj harda widzisz.

Tomasz dobrze prawi polac mu :) Ale te bugi co były wczesniej mnie znechecily ;/ Stracilem zaufanie   Ale na ten moment jestem neutralny bo serwer wciaz sie rozwija i nabywa nowych graczy :P

Opublikowano

Czekacie na SMy za jakieś durne konkursy? Na wyniki konkursów na fb? Na start co niektórzy musieli władować w IS'a a gildia BlueEyes nie? Każdy członek gildii dostał niby za bete około 2k SM. Nawet ci, którzy nic nie pomagali, nie grali na becie w tym ja wink.png Mało co gracz o nicku PussYCaR miał dostac 30k sm od c***a Azprime za pomoc przy chujterii + uwaga REKOMPENSATE ZA ASCARIAL S2. Dostał 20k sm z czego kupił sobie full is ( 4xpety, kostiumy, fryzury, wierzchowce, dopalacze, wszystkie pakiety jakie są a może nawet egzo i rady.) Reszte sm jak twierdził pozyczał. Zostało mu okolo 1,5. Z czego ja cześć kupiłam i wyjebałam wink.png

Takie pytanie. Za co rekompensata za ascarial s2? Serwer został zamknięty, kiedy inni mieli konta warte około 100zł. KAŻDY powinien dostac rekompensatę. A nie tylko pupilek Hinca. Nie śmieszy was to ze 40latek gra z 40latka?;D 

Inna sprawa.

xBogu kolejny pupilek Hinca( Azprime) napisał mi wczoraj na gadu ze włozył całe serce w ten serwer.. Włozyc całe serce w gre  xD On również ma nieskonczonego IS'a. To on załatwił całej gildii sm. 

Był bug ( nie wiem czy jeszcze jest ) na bronie 75. Gildia BlueEyes go wynalazła i co gorsze korzystała z niego. Każdy nadropił sobie broni 75. Głownie truty. Jeszcze dostałam poke na ts od xBogu "nie mów nikomu o tym bugu" wynikało z tego, ze zamierzali z niego korzystac ile sie da i na tym zarobic.

Cała gildia jest faworyzowana. 

Braknie im SM ? idą do azprime ppoprosza i znowu ogromna suma wpływa na ich konto.

A Ty czekasz na 1200sm z konkursu? Uwierz mi, ze albo sobie poczekasz, albo nigdy nie zobaczysz.

Serwer jest pełen bugów. Dodano raty 50%, ale nie działają wink.png

Wracając do spraw gildii. xBogu i Gadzina mieli dostac cofke lvla za miksturki ( przekładanie przed depo setek) nie dostali. Polizali dupe Hinca i expią dalej. Inny grac by dostał wink.png

Bana za bugi też nie dostaną. Gdzie tu sprawiedliwosc?

Serwer postoi, zarobi na wakacje i zostanie zamknięty.

Nie polecam tu grac, tracicie swój czas i pieniądze, kiedy inni mają wszystko za darmo wink.png

Licznik jest podkręcony o 200  xD

zaraz bedzie pokazywac samo 200 i w m1 będzie 1 gracz ;x smutne Hinc 

QjprBF.png

Opublikowano

Czekacie na SMy za jakieś durne konkursy? Na wyniki konkursów na fb? Na start co niektórzy musieli władować w IS'a a gildia BlueEyes nie? Każdy członek gildii dostał niby za bete około 2k SM. Nawet ci, którzy nic nie pomagali, nie grali na becie w tym ja wink.png Mało co gracz o nicku PussYCaR miał dostac 30k sm od c***a Azprime za pomoc przy chujterii + uwaga REKOMPENSATE ZA ASCARIAL S2. Dostał 20k sm z czego kupił sobie full is ( 4xpety, kostiumy, fryzury, wierzchowce, dopalacze, wszystkie pakiety jakie są a może nawet egzo i rady.) Reszte sm jak twierdził pozyczał. Zostało mu okolo 1,5. Z czego ja cześć kupiłam i wyjebałam wink.png

Takie pytanie. Za co rekompensata za ascarial s2? Serwer został zamknięty, kiedy inni mieli konta warte około 100zł. KAŻDY powinien dostac rekompensatę. A nie tylko pupilek Hinca. Nie śmieszy was to ze 40latek gra z 40latka?;D

Inna sprawa.

xBogu kolejny pupilek Hinca( Azprime) napisał mi wczoraj na gadu ze włozył całe serce w ten serwer.. Włozyc całe serce w gre xD On również ma nieskonczonego IS'a. To on załatwił całej gildii sm.

Był bug ( nie wiem czy jeszcze jest ) na bronie 75. Gildia BlueEyes go wynalazła i co gorsze korzystała z niego. Każdy nadropił sobie broni 75. Głownie truty. Jeszcze dostałam poke na ts od xBogu "nie mów nikomu o tym bugu" wynikało z tego, ze zamierzali z niego korzystac ile sie da i na tym zarobic.

Braknie im SM ? idą do azprime ppoprosza i znowu ogromna suma wpływa na ich konto.

A Ty czekasz na 1200sm z konkursu? Uwierz mi, ze albo sobie poczekasz, albo nigdy nie zobaczysz.

Serwer jest pełen bugów. Dodano raty 50%, ale nie działają wink.png

Wracając do spraw gildii. xBogu i Gadzina mieli dostac cofke lvla za miksturki ( przekładanie przed depo setek) nie dostali. Polizali dupe Hinca i expią dalej. Inny grac by dostał wink.png

Nie polecam tu grac, tracicie swój czas i pieniądze, kiedy inni mają wszystko za darmo wink.png

Licznik jest podkręcony o 200 xD

Już to gdzieś słyszałem -.- To już się robi nudne

Opublikowano

Dodaj że jak jest tanie to on nie kupi tego bo c*****e jak to w biedronce raz zaznaczył.

A tam pierdolenie, w bierdonce dobra Amarena i Krajowa. ;)

Opublikowano

Czekacie na SMy za jakieś durne konkursy? Na wyniki konkursów na fb? Na start co niektórzy musieli władować w IS'a a gildia BlueEyes nie? Każdy członek gildii dostał niby za bete około 2k SM. Nawet ci, którzy nic nie pomagali, nie grali na becie w tym ja wink.png Mało co gracz o nicku PussYCaR miał dostac 30k sm od c***a Azprime za pomoc przy chujterii + uwaga REKOMPENSATE ZA ASCARIAL S2. Dostał 20k sm z czego kupił sobie full is ( 4xpety, kostiumy, fryzury, wierzchowce, dopalacze, wszystkie pakiety jakie są a może nawet egzo i rady.) Reszte sm jak twierdził pozyczał. Zostało mu okolo 1,5. Z czego ja cześć kupiłam i wyjebałam wink.png

Inna sprawa.

xBogu kolejny pupilek Hinca( Azprime) napisał mi wczoraj na gadu ze włozył całe serce w ten serwer.. Włozyc całe serce w gre  xD On również ma nieskonczonego IS'a. To on załatwił całej gildii sm. 

Serwer jest pełen bugów. Dodano raty 50%, ale nie działają wink.png

Wracając do spraw gildii. xBogu i Gadzina mieli dostac cofke lvla za miksturki ( przekładanie przed depo setek) nie dostali. Polizali dupe Hinca i expią dalej. Inny grac by dostał wink.png

Nie polecam tu grac, tracicie swój czas i pieniądze, kiedy inni mają wszystko za darmo wink.png

Licznik jest podkręcony o 200  xD

Serio k***a? 

Ile razy zamierzasz to jeszcze wklejać do tego tematu? -.-

Opublikowano
Drodzy gracze, dziś o godzinie 21:00 odbędzie się przerwa techniczna mająca na celu wprowadzenie poprawek do gry i usprawnienie gry na serwerze.

Potrwa ona około godzine. Lista zmian, które zostały wprowadzone:

- Poprawiono błąd, który powodował wywalanie kanałów, powinno zostać to teraz całkowicie wyeliminowane.

- Naprawiono Dungeony Poziomowe w przedziale 25 - 60lv.

- Odblokowano handel kostiumami.

- Wejście do Komnaty Baronówny nie będzie wymagało od teraz Pajęczego Klucza

- Wprowadzono zmiany w Pierścieniu Teleportacji i dodano do niego nowe lokacje.

- Zmieniono szanse na ulepszenie KD z +4 na +5 na 30%.

- Poprawiono bonusy w Medalu Bohatera na: 20% Doświadczenie, 10% Szansa na Krytyczne Uderzenie, 5% Silny przeciwko Potworom

- Poprawiono bonusy w pasach względem prezentacji

- Odblokowano dostęp na mapy +90lv i Wieże Wygnańców.

- Poprawiono drop Łuków i i broni 65lv dla BM.

- Dodano do ItemShopu Autopoty oraz dwa nowe Wierzchowce.

Edit 16:33

Przerwa przesunięta na godzinie 21:00 ze względu na problemy technika Asparte z internetem. Tymczasem udostępniamy już łatke do pobrania, po weekendzie będzie dostępny już patcher ;) Wrzucamy ją do folderu głównego z clientem.

Opublikowano

Event z medalem bohatera jest stały czy czasowy?

Setki (mikstury mądrości) są chyba zbugowane, przynajmniej te z OX'a, wczoraj użyłem to ani exp nie szedł szybciej ani nie pojawiła się w rogu.

+ stackują się z tymi ze skrzynki ucznia.

Opublikowano

Azprime, powiesz mi jedno?
Jak mogles komus zaplacic w postaci sm za betę, jak nic nie bylo robione? O ile byla ta beta
Czemu dopiero teraz zabrales sie za serwer? Przyznaj się... ile go stawiales? tydzien?

Opublikowano

Powiedz mi ktoś jak Szaman, Ninja moze ukonczyc oaze na 40lv?

dziś poszedłem szamanem 41lv i jak mam ubic tego żółwia? tym bardziej na starcie serwera gdzie eq nie zachwyca? niech mi odpowie ktoś, WO robie solo od 35lv (80% orki z medalem) a żółwia za uja ubic nie moge... radziłbym troche go znerfic.

Bo przepraszam jak admin taki mądry to niech wejdzie tam szamanem 41lv ze srednim eq i ubije:)

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Powiedz mi ktoś jak Szaman, Ninja moze ukonczyc oaze na 40lv?

dziś poszedłem szamanem 41lv i jak mam ubic tego żółwia? tym bardziej na starcie serwera gdzie eq nie zachwyca? niech mi odpowie ktoś, WO robie solo od 35lv (80% orki z medalem) a żółwia za uja ubic nie moge... radziłbym troche go znerfic.

Bo przepraszam jak admin taki mądry to niech wejdzie tam szamanem 41lv ze srednim eq i ubije:)

Na marmurze próbowałeś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...