Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aj kusisz azprime żeby wrzucic ale nie dam ci tej satysfakcji z bana ;)

Musze wytrzymać 1-2 dni jeszcze xD

No wrzucaj filmik, smialo, pokaz w grze w ItemShopie ile masz SM i kup cos za to dla potwierdzenia. Czekam :)

Opublikowano

Aj kusisz azprime żeby wrzucic ale nie dam ci tej satysfakcji z bana ;)

Musze wytrzymać 1-2 dni jeszcze xD

To napisz za 2 dni,wstaw filmi ss-y itp bo jak narazie piszesz jedno i to samo.

Krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje :p

Opublikowano

Tępi jesteście i Tyle :D

Np My Friend Jutro może już wrzuce albo nawet dzisjaj tylko sprzedam wszystko ;)

P.S 125kk+ i 500SM zostało ktoś chetny za PSC zapraszam na PW xD

Opublikowano

@VvV666VvV

Przed chwila pisales ze masz tylko yang, eh sam sie gubisz xD

@Azprime

To jak z tym forum?

Patrz poprzednia strone caly czas pisalem ze mam SM i yang na sell^^ Pozdrawiam naucz się czytać ze zrozumieniem.

Opublikowano

Tępi jesteście i Tyle :D

Np My Friend Jutro może już wrzuce albo nawet dzisjaj tylko sprzedam wszystko ;)

P.S 125kk+ i 500SM zostało ktoś chetny za PSC zapraszam na PW xD

Skończ pieprzyć, pls. Wyjdź i nie wracaj. Chyba, że masz coś do pokazania. Nie? No to żegnam.
Opublikowano

Tak nagram same Yangi bo jak wiesz zostalo mi 500 SM a SS jest ze startu pozdrawiam ;)

Strone wczesniej wrzucałeś SS, jak masz 5640 SM, wiec jak to w koncu jest?

Opublikowano

SS ze startu tak Sb wrzucilem z nudów dzisjaj zostalo mi 500 SM zresztą mi to lotto czy tu bedziecie grać czy nie xD

Pozdęde się tego co mam się pozbyć i tyle :D

A jak chcecie nagranie to zostało mi 125kk+ tak +/- mam 200kk jeszcze ogolnie jak chcecie moge nagrać tylko odpalcie serwer i jutro wrzuce jak juz sellne żeby bana niewyłapać ;)

Opublikowano

@VvV666VvV
Sprzedawaj sobie co chcesz mam szczerze wyjebke sprzedawaj sobie co chcesz, chociaż widać że pieniedzy na jedzenie ci nie brakuje a nawet masz go (jedzenia) zbyt duzo ^^

Serwer dobry, problemem sa tylko ludzie ktorzy zazdroszcza i nie umieja przebolec malych bledow ktore kazdemu sie zdarzaja.

@Edit Od paru stron piszesz ze masz 125kk i nagle masz 200 jeszcze, wez czlowieku wyjdz bo piszesz takie glupoty ze az zal czytac.

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

SS ze startu tak Sb wrzucilem z nudów dzisjaj zostalo mi 500 SM zresztą mi to lotto czy tu bedziecie grać czy nie xD

Pozdęde się tego co mam się pozbyć i tyle :D

A jak chcecie nagranie to zostało mi 125kk+ tak +/- mam 200kk jeszcze ogolnie jak chcecie moge nagrać tylko odpalcie serwer i jutro wrzuce jak juz sellne żeby bana niewyłapać ;)

Ale Ty się popisujesz. XDDD A jutro i tak filmu nie będzie. :]
Opublikowano

@VvV666VvV

Sprzedawaj sobie co chcesz mam szczerze wyjebke sprzedawaj sobie co chcesz, chociaż widać że pieniedzy na jedzenie ci nie brakuje a nawet masz go (jedzenia) zbyt duzo ^^

Serwer dobry, problemem sa tylko ludzie ktorzy zazdroszcza i nie umieja przebolec malych bledow ktore kazdemu sie zdarzaja.

@Edit Od paru stron piszesz ze masz 125kk i nagle masz 200 jeszcze, wez czlowieku wyjdz bo piszesz takie glupoty ze az zal czytac.

Spoko Chlopie jutro filmik bedzie z 200kk+ chyba nie sadzisz ze napisz tu dokladnie ile mam Yangow zeby w logach pan Azprime zobaczyl i dał mi bana haha xD

Opublikowano

Spoko Chlopie jutro filmik bedzie z 200kk+ chyba nie sadzisz ze napisz tu dokladnie ile mam Yangow zeby w logach pan Azprime zobaczyl i dał mi bana haha xD

wystarczy idioto Jak azprime wrzuci zaraz tabelke kto ma najweicej golda w navi

Opublikowano

wystarczy idioto Jak azprime wrzuci zaraz tabelke kto ma najweicej golda w navi

I co zbanuje kazdego jak leci?! Ty jesteś idiotą ... haha xD

Opublikowano

I co zbanuje kazdego jak leci?! Ty jesteś idiotą ... haha xD

Jedynym idiotą tutaj jesteś Ty. Co ty chcesz udowodnić? Jaki to kox nie jesteś ? Bo masz 200kk w grze ? 

Tylko czymś takim probojesz zaimponować ludziom ? Piszesz cały czas to samo.  Skończ spamować i wrzuć jutro filmik. Bo narazie wychodzi, że jesteś tylko mądry w szczekaniu.

I ten dział nie jest jarmarkiem, żeby sprzedawać rzeczy więc warna dla tego pana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...