Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kazdy serwer ma bugi, choć podejrzewam ze znów jest jakiś yang bug dziasiaj rano 100sm 10-12kk, teraz 18-20, nagle ceny za sm, pety itp wzrosly masakrycznie w góre do tego widuje sie osoby proponujące 150-200kk za psc, sprawdzcie to zanim bd za póżno.

przyczepić sie można do zlych nagród za biologa, wywalaniem ch, tym ze na serwerze jest np kilka marmurów błogo i ich łączyc nie mozna etc.. np te ze szkat blasku, a dropiu sie roznia ID i juz ich nie połączysz to samo tyczy sie dla dloni kryta, przeszyw

przed chwilą kupiłem kuponik za 12kk ;p

a 150-200kk to nie jest dużo Sam dziś chodząc z 7-8 razy na dt uzbierałem 100kk

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przed chwilą kupiłem kuponik za 12kk ;p

a 150-200kk to nie jest dużo Sam dziś chodząc z 7-8 razy na dt uzbierałem 100kk

No właśnie nawet bym te 800kk zrozumial ze wystawia gość bo to można zarobić, no ale 5kkk? :D I to jeszcze taka cena, że niedługo to nie będzie sm na serwerze, bo się po prostu nie opłaca się kuponów sprzedawać.

Opublikowano

@Biernat01

Jest tam napisane, Na przekazanie Yangow mamy czas do 68 H .

Tylko przy zamówieniach od 150 KK + / -

Gdy jesteśmy Online przekazujemy Yangi odrazu po wpłacie $ na konto / Payu .

Ja to rozumiem poprzez to, że oni zbierają te yangi i nie maja całej sumy od razu do oddania.

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

No właśnie nawet bym te 800kk zrozumial ze wystawia gość bo to można zarobić, no ale 5kkk? :D I to jeszcze taka cena, że niedługo to nie będzie sm na serwerze, bo się po prostu nie opłaca się kuponów sprzedawać.

nie 5kkk tylko 50kkk :)

Opublikowano

nie 5kkk tylko 50kkk :)

500x10=50000? Bo z tego co piszesz to tak wynika.

Bug musi być na pewno jeżeli ten typek to nie fejk, na wysokim lvlu nie ma gdzie zarabiać i najlepszy zarobek do tej pory to było chodzenie na DT, a takich sum nie dało się wyciągnąć robiąc tylko to.

Opublikowano

500x10=50000? Bo z tego co piszesz to tak wynika.

Bug musi być na pewno jeżeli ten typek to nie fejk, na wysokim lvlu nie ma gdzie zarabiać i najlepszy zarobek do tej pory to było chodzenie na DT, a takich sum nie dało się wyciągnąć robiąc tylko to.

dokladnie, tym bardziej ze serwer ma kilka dni..

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

@Biernat01

Jest tam napisane, Na przekazanie Yangow mamy czas do 68 H .

Tylko przy zamówieniach od 150 KK + / -

Gdy jesteśmy Online przekazujemy Yangi odrazu po wpłacie $ na konto / Payu .

Ja to rozumiem poprzez to, że oni zbierają te yangi i nie maja całej sumy od razu do oddania.

Tak z tego co mi wiadomo to oni zbierają Yangi non stop ; p ale ja swoje 400 KK jak zamówiłem w przeciągu 15 min dostałem xD

Opublikowano

Tak z tego co mi wiadomo to oni zbierają Yangi non stop ; p ale ja swoje 400 KK jak zamówiłem w przeciągu 15 min dostałem xD

Nom, Ty pewnie też nie masz nic wspólnego z tą aukcją.

kiay8Ft.png

Opublikowano

Serwer online, zapraszamy do gry.

Mozesz mi powiedziec co mam zrobic jeśli robilem dung na 40lv, wywaliło ch jak zwykle i teraz nie mam możliwości powtórzenia...? mam rozumieć ze mam po stałych bonusach..? i nie tylko ja mam ten problem.. nie prosciej zresetowac??

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Dziwny zbieg okoliczności "lol"  xD Żebym posiadał taką ilość Yang to bym pół serwera wykupił  :P  :P  :P  :P

No popatrz, nawet taki sam nr gg macie.

KPNsLRc.png

Slb8WPg.png

Btw. dziwie się, że wystawiłeś to tak tanio, zarobiłbyś sobie 2-3x więcej za takie yangi.

Opublikowano

No popatrz, nawet taki sam nr gg macie.

KPNsLRc.png

Slb8WPg.png

Btw. dziwie się, że wystawiłeś to tak tanio, zarobiłbyś sobie 2-3x więcej za takie yangi.

Ten sam nick i to samo GG to tylko zbieg okoliczności... haha ;)

@AntyWarn skąd glewie?

Opublikowano

Mozesz mi powiedziec co mam zrobic jeśli robilem dung na 40lv, wywaliło ch jak zwykle i teraz nie mam możliwości powtórzenia...? mam rozumieć ze mam po stałych bonusach..? i nie tylko ja mam ten problem.. nie prosciej zresetowac??

Jesli mozesz, napisz mi ile juz razy robiles tego dunga.

Opublikowano

czy tylko mnie denerwują te powiadomienia w tym wielkim okienku? jeżdżę sobie po m2, szukam metinów i naprawdę uj mnie interesuje kto kogo zabil :) na wołaczy złotym drukiem by wystarczyło  a to w wielkiej ramce na górze wkur.ia bo zasłania moim zdaniem :)

Opublikowano

Na serwie exp leci zaiscie, nawet na 75+ lvl'u. Grafika także bardzo ładna, ogólnie serwer polecam, gra się fajnie. 

Opublikowano

Azprime czemu nie odpowiadasz na moje pytania??

Jak mogles komus zaplacic w postaci sm za betę, jak nic nie bylo robione? O ile byla ta beta
Czemu dopiero teraz zabrales sie za serwer? Przyznaj się... ile go stawiales? tydzien?
Jakie to jest uczucie dymac innych?? Przeciez ten serwer to chyba jakas beta :/ Nadal mi wmowisz, ze LifeisZajete po 3 dnia grania mial 80 lvl, eq +9 150kk i full is??
Wczesniej pisales, ze 150kk to nie duzo ale bez przesady... po 3 dniach grania? Juz spieniezyl konto, i dobrze... Tez bym to zrobil na jego miejscu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...