Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten serwer jest jakiś podrabiany ;( a jest na nim królestwo Albanii. Może mi ktoś to wytłumaczyć ? 

No namawiaj, czekam. Cos Ci nie wychodzi to rozpierdalanie serwera, ale umiejętności ubsługi painta to tylko pogratulować. 

Licznik nie liczy graczy z CH99, czyli tego, na którym odbywa się Konkurs OX. 

Jeśli zarzuty z Waszej strony pokrywają się z prawdą, przyznajemy się do nich, tak samo jak bylo z yangbugiem. Ale wypisywanie głupot, tylko po to, aby ujebac serwer jest troche nie na miejscu, tymbardziej, ze baza danych i logi mówią co innego, a co poniektórzy delikwenci nadal stoją przy swoim ;) Pare stron wczesniej wrzucałem już screeny.

Exile KRUL Painta 

Serwera nie polecam, strata czasu. 

xD 

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czekacie na SMy za jakieś durne konkursy? Na wyniki konkursów na fb? Na start co niektórzy musieli władować w IS'a a gildia BlueEyes nie? Każdy członek gildii dostał niby za bete około 2k SM. Nawet ci, którzy nic nie pomagali, nie grali na becie w tym ja wink.png Mało co gracz o nicku PussYCaR miał dostac 30k sm od c***a Azprime za pomoc przy chujterii + uwaga REKOMPENSATE ZA ASCARIAL S2. Dostał 20k sm z czego kupił sobie full is ( 4xpety, kostiumy, fryzury, wierzchowce, dopalacze, wszystkie pakiety jakie są a może nawet egzo i rady.) Reszte sm jak twierdził pozyczał. Zostało mu okolo 1,5. Z czego ja cześć kupiłam i wyjebałam wink.png

Takie pytanie. Za co rekompensata za ascarial s2? Serwer został zamknięty, kiedy inni mieli konta warte około 100zł. KAŻDY powinien dostac rekompensatę. A nie tylko pupilek Hinca. Nie śmieszy was to ze 40latek gra z 40latka?;D 

Inna sprawa.

xBogu kolejny pupilek Hinca( Azprime) napisał mi wczoraj na gadu ze włozył całe serce w ten serwer.. Włozyc całe serce w gre xD On również ma nieskonczonego IS'a. To on załatwił całej gildii sm. 

Był bug ( nie wiem czy jeszcze jest ) na bronie 75. Gildia BlueEyes go wynalazła i co gorsze korzystała z niego. Każdy nadropił sobie broni 75. Głownie truty. Jeszcze dostałam poke na ts od xBogu "nie mów nikomu o tym bugu" wynikało z tego, ze zamierzali z niego korzystac ile sie da i na tym zarobic.

Cała gildia jest faworyzowana. 

Braknie im SM ? idą do azprime ppoprosza i znowu ogromna suma wpływa na ich konto.

A Ty czekasz na 1200sm z konkursu? Uwierz mi, ze albo sobie poczekasz, albo nigdy nie zobaczysz.

Serwer jest pełen bugów. Dodano raty 50%, ale nie działają wink.png

Wracając do spraw gildii. xBogu i Gadzina mieli dostac cofke lvla za miksturki ( przekładanie przed depo setek) nie dostali. Polizali dupe Hinca i expią dalej. Inny grac by dostał wink.png

Bana za bugi też nie dostaną. Gdzie tu sprawiedliwosc?

Serwer postoi, zarobi na wakacje i zostanie zamknięty.

Nie polecam tu grac, tracicie swój czas i pieniądze, kiedy inni mają wszystko za darmo wink.png

Licznik jest podkręcony o 200 xD 

zaraz bedzie pokazywac samo 200 i w m1 będzie 1 gracz ;x smutne Hinc 

QjprBF.png

Opublikowano

http://ifotos.pl/zobacz/CaptureJP_wsqpwer.jpg

Tylko go bardziej nie wkurwiajcie bo caly serwer wybanuje

Co do moich yang, jutro maksymalnie pojutrze spodziewaj się azprime takiej samej ilości, lecz tym razem nie zrobię tego błedu i nie wstawię pierwsze filmiku na forum, tylko wstawię jak rozdaje graczom a będę to robił systematycznie :)

Więc spodziewajcie się eventów

Opublikowano

Kilka cytatów z regulaminu. 

Wytłumaczy wam to dlaczego macie bany. ;)

"Administracja Santeria zastrzega sobie prawo do zablokowania konta bez podania powodu/przyczyny"

"Swiadome wykorzystywanie bledów w grze w celu uzyskania korzysci."

"Wszelkie dzialania majace na celu utrudnienie rozgrywki innym graczom, czy tez utrudniajace funkcjonowanie wszystkich struktur serwera"

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Ja nie płaczę ze mam bana, zwisa mi to na takim serwerze jak santeria ;) dlatego chcialem odzyskac konta i sprzedac je jak najszybciej zeby przynajmniej mieć cos za czas stracony :)

Lecz to nie problem zrobic drugie tyle yangow, widzimy sie za 2 dni z filmikiem ;))

Opublikowano

zbiera na nową szamankę z Miyoshi na PLu ;)

Powiem Ci, że jesteś żałosna. :v Jakoś do czasu, dopóty nie dostałaś kopa w dupę od Albercika (xBogu), to nie miałaś zarzutów ani do administracji, ani do rzekomo rozdawanych SM-ów. Twoja miłość się za Tobą nie wstawiła i nagle tyle złego masz do powiedzenia? :> Pls, wiarygodność równa zeru. 

No tak, sfrustrowanym dziewczynkom nie można wierzyć. ;')

Opublikowano

Powiem Ci, że jesteś żałosna. :v Jakoś do czasu, dopóty nie dostałaś kopa w dupę od Albercika (xBogu), to nie miałaś zarzutów ani do administracji, ani do rzekomo rozdawanych SM-ów. Twoja miłość się za Tobą nie wstawiła i nagle tyle złego masz do powiedzenia? :> Pls, wiarygodność równa zeru. 

No tak, sfrustrowanym dziewczynkom nie można wierzyć. ;')

Ach, te Metinowe miłości.

Ciekawe macie życie ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Beka z Was, jak i całego serwera.

@Shiyomi przedstawił już odpowiednie argumenty i jego zdanie wydaje się prawdziwe. Lecz może to być spowodowane brakiem kontrargumentów.

Moja gra została zakończona jeszcze przed startem. Liczbę dobrych POLSKICH serwerów można policzyć na palcach jednej ręki, bo reszta ledwo pół roku stoi.

Opublikowano

Ja nie płaczę ze mam bana, zwisa mi to na takim serwerze jak santeria ;) dlatego chcialem odzyskac konta i sprzedac je jak najszybciej zeby przynajmniej mieć cos za czas stracony :)

Lecz to nie problem zrobic drugie tyle yangow, widzimy sie za 2 dni z filmikiem ;))

Ostatnio pisales ze dzisiaj wstawisz...

Opublikowano

Ach, te Metinowe miłości.

Ciekawe macie życie ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Beka z Was, jak i całego serwera.

@Shiyomi przedstawił już odpowiednie argumenty i jego zdanie wydaje się prawdziwe. Lecz może to być spowodowane brakiem kontrargumentów.

Moja gra została zakończona jeszcze przed startem. Liczbę dobrych POLSKICH serwerów można policzyć na palcach jednej ręki, bo reszta ledwo pół roku stoi.

Tylko, że to Shiyomi bawi się w Metinowe miłości. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Moja wypowiedź dotyczyła jej złamanego serduszka i tego, że teraz zaczęła jakieś farmazony wypisywać.

Opublikowano

zaraz bedzie pokazywac samo 200 i w m1 będzie 1 gracz ;x smutne Hinc 

Z całym szacunkiem do Ciebie ale smutne to są Twoje problemy na tle emocjonalnym. Gracz Gildii BlueEyes dał Ci kosza, bo nie chciał z Tobą być to nagle zaczełaś mścić się na wszystkich wymyślać niestworzone bajki. Nie musisz się z tego tłumaczyć, widziałem rozmowy miedzy Toba i xBogu, wszystko jest czarno na białym, moge tu je wrzucic jesli chcesz. Od wczoraj czekam na dowód z nielimitowanym ItemShopem od Ciebie i doczekać się jakoś nie moge, tak samo jak połowa forum serwera. Od tego są specjaliści, polecam się tam udać. 

Opublikowano

Ostatnio pisales ze dzisiaj wstawisz...

Tylko szanowny admin zbanowal moje konta z powodu tego ze go wkurwilem :) Zbuguje nowe yangi i zrobię wam event nie moja wina ze admin nie potrafi sie przyznac ze BUG istnieje.

A tego ze bede robił wszystko na innych IP juz nie powstrzyma

Opublikowano

Tylko szanowny admin zbanowal moje konta z powodu tego ze go wkurwilem :) Zbuguje nowe yangi i zrobię wam event nie moja wina ze admin nie potrafi sie przyznac ze BUG istnieje.

Zrób filmik, nagraj to. ;)

Opublikowano

Gra na serwerze zaczyna się dopiero od 55lvl'u, dlatego nie oceniajcie go na staracie.

Co do administracji, widać, że interesują się serwerem, a co do innych spraw to nwm.

Opublikowano

Zróbcie następnym razem przedziały lvlowe na ox xD

Takie lagi że masakra. Nie mam zbyt dobrego kompa ale złego też nie...

Opublikowano

Zróbcie następnym razem przedziały lvlowe na ox xD

Takie lagi że masakra. Nie mam zbyt dobrego kompa ale złego też nie...

Od nastepnego OX beda juz przedzialy, zaskoczyliscie nas tak licznym przybyciem :D Szczerze to się spodziewałem Was 2x mniej, ale było pozytywnie :) Sam ledwo poradzilem sobie z PC.

Opublikowano

Z całym szacunkiem do Ciebie ale smutne to są Twoje problemy na tle emocjonalnym. Gracz Gildii BlueEyes dał Ci kosza, bo nie chciał z Tobą być to nagle zaczełaś mścić się na wszystkich wymyślać niestworzone bajki. Nie musisz się z tego tłumaczyć, widziałem rozmowy miedzy Toba i xBogu, wszystko jest czarno na białym, moge tu je wrzucic jesli chcesz. Od wczoraj czekam na dowód z nielimitowanym ItemShopem od Ciebie i doczekać się jakoś nie moge, tak samo jak połowa forum serwera. Od tego są specjaliści, polecam się tam udać. 

No normalnym serwerze bym aż się pewnie zdziwił, że admin tak sie interesuje sprawami jednej konkretnej gildii, ale nie tutaj :)

Opublikowano

Jesteś niesamowity koleś, przed chwila rozmawialiśmy na gadu to twiedziłeś, że je nadropiłeś :D Virtuti Cebulari wędruje do Ciebie.

dWD12w3.png

No normalnym serwerze bym aż się pewnie zdziwił, że admin tak sie interesuje sprawami jednej konkretnej gildii, ale nie tutaj :)

Skoro ktoś mi robi pod górke, to mam prawo się zainteresowac ;)

Opublikowano

Kiedy poprawicie NNO w grocie, naprawicie alchemie i dodacie mapy 90?

Miał być jakiś update w nocy z tego co pamiętam poprawiający m.in alchemię, ale chyba nie było.

20:43 - Mako: i kiedy zostana wlaczone te nowosci na serverze ktore mialy przyciagnac graczy bo na razie to nie am nic
Opublikowano

Walnie ludzi w konia to hobby tej administracji. 

Zbierasz na ślub z Miyoshi? Czy na nowe auto? Ślub możesz sobie w metku zrobić, za darmo :)

Podobno zbiera na Jaguara, przepierdoli znów hajs jak wcześniej na prochy.

0LsM05U.png

Opublikowano

Kiedy poprawicie NNO w grocie, naprawicie alchemie i dodacie mapy 90?

Miał być jakiś update w nocy z tego co pamiętam poprawiający m.in alchemię, ale chyba nie było.

20:43 - Mako: i kiedy zostana wlaczone te nowosci na serverze ktore mialy przyciagnac graczy bo na razie to nie am nic

Dzis w nocy bedzie przerwa, w ciagu paru h zapodam bugfixa. Aktualnie dwa nasze priorytetowe błędy do poprawy to Dungeony Poziomowe i Alchemia, nad nimi pracujemy. Mapki pojawią się jutro najpozniej.

Opublikowano

Dzis w nocy bedzie przerwa, w ciagu paru h zapodam bugfixa. Aktualnie dwa nasze priorytetowe błędy do poprawy to Dungeony Poziomowe i Alchemia, nad nimi pracujemy. Mapki pojawią się jutro najpozniej.

Co Ci nie działa w alchemii?

0LsM05U.png

Opublikowano

Podobno zbiera na Jaguara, przepierdoli znów hajs jak wcześniej na prochy.

Mając mizune w teamie nie powinieneś ironizować z wydwaniem hajsu na prochy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...