Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na santerii taka aktualizacja to minimum dzień przerwy w działaniu serwera :)

Skąd ty wiesz takie rzeczy kolego -.-może już starczy?

Opublikowano

Dziki przesmyk dalej zbugowany, zrobiłem wszystko, wybrałem skrzynie, nie dostałem nic a misja zniknęła GG

0362339cf52e6e13b8449ea67e30c707.gif

Opublikowano

Dobra dawać info... Już OX powinien być...

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Na co Wy jeszcze czekacie tutaj, Administracja ma dziecięcy tok rozumowanie, gdzie ZAWSZE u nich godzina to 5, albo 6. Powinniście się przyzwyczaić. Chcecie grać na serwerze gdzie są same bugi a SM zwykłym przelewem? XDDDDDD z sześciodniowym opóźnieniem?

GORĄCO NIE POLECAM

Opublikowano

@SebusPN

Na TS wlasnie udzielaja..

Nie korzystam z ts, z mordkami do grania mam skype. Powinni dodać info na fanpage/stronę główną. Nie każdy korzysta z ts lub ma mikro.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Nie korzystam z ts, z mordkami do grania mam skype. Powinni dodać info na skype/stronę główną. Nie każdy korzysta z ts lub ma mikro.

zycie, wszyscy korzystaja ts3

Opublikowano

Nie korzystam z ts, z mordkami do grania mam skype. Powinni dodać info na skype/stronę główną. Nie każdy korzysta z ts lub ma mikro.

Racja! To administracja ma sie dostosowywać do graczy a nie na odwrot ;)

Opublikowano

Racja! To administracja ma sie dostosowywać do graczy a nie na odwrot ;)

Administracja zrobiła serwer, kupiła reklamę i teraz jeszcze ma za wami latać bo mieczyk +9 ukradli np? wtf ;d 

Ile ku do g?

­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

zycie, wszyscy korzystaja ts3

Życie.. wystarczy, że napisaliby na stronie głownej " Przepraszamy Mamy Problemy przerwa będzie trwała dłużej bez eta." Życie będzie takie, x% przestanie grać kolejny x% poczeka na kolną wtopę i ucieknie na inny serwer.

@TheLisek coś z głową chodzi o podanie informacji nikt nie płącze o eq.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Administracja zrobiła serwer, kupiła reklamę i teraz jeszcze ma za wami latać bo mieczyk +9 ukradli np? wtf ;d 

Ile ku do g?

­

K***a, a za czyj hajs kupila? Za graczy ktorzy wlozyla w is... Mowisz ze zrobila serwer? Taki gdzie jest od c***a bugów i jeden wielki syf...

A to ze zrobili przelew na swoje prywatne konto, bez automatu za ktory musieliby odprowadzac jakis maly % (wszystkie serwery to maja)

To chociaz powinni latac za graczami, ktory zakupili is i sie o nie domagaja... A tu nawet na ts nie pomagaja wiec nie pierdol lamusie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...