Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP, wlazłem tam szamanem z 48lv, srednim EQ i skillami, mialem troche problem z jego ubiciem na poczatku, ale zblokowałem go przy wodzie pozniej i poszedł elegancko ;pp

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na marmurze próbowałeś?

Ta, miałem tylko Orka z WO :P co nie zmienia faktu, ze jest cieżko mam antyka +9 35sr, medal bohatera, dopalecze schodze mu hp do 90% i odnawia całe wiec jaki w tym sens?

Azprime, w 21 Cze 2015 - 14:17, powiedział:

@UP, wlazłem tam szamanem z 48lv, srednim EQ i skillami, mialem troche problem z jego ubiciem na poczatku, ale zblokowałem go przy wodzie pozniej i poszedł elegancko ;pp

Nie zapomnij tego, ze on bije duzo, przy 12k hp czasem połowe potrafi zabrac =)

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Pomysl jeszcze tak, szaman ma buffy, mental silne i go nie odrzuca, body aure itp, a ninja? co moze tam sam ninja zrobic, ze srednim eq? nawet marmur mu nic nie da :)

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Pomysl jeszcze tak, szaman ma buffy, mental silne i go nie odrzuca, body aure itp, a ninja? co moze tam sam ninja zrobic, ze srednim eq? nawet marmur mu nic nie da :)

Może wziąć łuk i marmur.

tenor.gif

Opublikowano

chciałem tu zagrać bo serwer wyglada spoko ale jak czytam posty ze jakas gildia dostaje unlimited ilosc sm i wykorzystuje jakies bugi na truty=unlimited ilosc kasy to nie ma to sensu nowy gracz jest z gory na przegranej pozycji ;/

ab6c462d0abe0af0.jpg

Opublikowano
Drodzy gracze, dziś o godzinie 21:00 odbędzie się przerwa techniczna mająca na celu wprowadzenie poprawek do gry i usprawnienie gry na serwerze.

Potrwa ona około godzine. Lista zmian, które zostały wprowadzone:

- Poprawiono błąd, który powodował wywalanie kanałów, powinno zostać to teraz całkowicie wyeliminowane.

- Naprawiono Dungeony Poziomowe w przedziale 25 - 60lv.

- Odblokowano handel kostiumami.

- Wejście do Komnaty Baronówny nie będzie wymagało od teraz Pajęczego Klucza

- Wprowadzono zmiany w Pierścieniu Teleportacji i dodano do niego nowe lokacje.

- Zmieniono szanse na ulepszenie KD z +4 na +5 na 30%.

- Poprawiono bonusy w Medalu Bohatera na: 20% Doświadczenie, 10% Szansa na Krytyczne Uderzenie, 5% Silny przeciwko Potworom

- Poprawiono bonusy w pasach względem prezentacji

- Odblokowano dostęp na mapy +90lv i Wieże Wygnańców.

- Poprawiono drop Łuków i i broni 65lv dla BM.

- Dodano do ItemShopu Autopoty oraz dwa nowe Wierzchowce.

Edit 16:33

Przerwa przesunięta na godzinie 21:00 ze względu na problemy technika @Asparte z internetem. Tymczasem udostępniamy już łatke do pobrania, po weekendzie będzie dostępny już patcher  ;) Wrzucamy ją do folderu głównego z clientem.

https://mega.co.nz/#!LQMn0SiK!1o60CPSiX_e8o94Rx6xrNlQ8tHxmIqvVahoR1n2vEMY

Opublikowano

Co sie stalo z tym serwerem? 

Po powrocie z trójmiasta nie mogę się zalogować, bo pisze ze nie ma takiego konta, lub złe hasło. Jeszcze w środę logowałem się i wbijałem lvle ;/

Opublikowano

- Odblokowano handel kostiumami.
- Wejście do Komnaty Baronówny nie będzie wymagało od teraz Pajęczego Klucza

ad1. Wreszcie - czytam o tym od tygodnia

ad2. Witamy na serwerze hard/medium :v - baronówna to kwestia 3/4 minut szamanem smokiem solo, wiec dajesz mi zarobić w ciągu dnia tyle co głowa mała?

@Azprime nie przesadzasz? 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

chciałem tu zagrać bo serwer wyglada spoko ale jak czytam posty ze jakas gildia dostaje unlimited ilosc sm i wykorzystuje jakies bugi na truty=unlimited ilosc kasy to nie ma to sensu nowy gracz jest z gory na przegranej pozycji ;/

Jakby czytać komentarze to nigdy nigdzie byś nie zagrał bo zawsze przy zapowiedzi same pochwały wbijam i wgl a po starcie potem hejty i te same nicki skaczą po prezkach :D Nie gram tu, ale jeśli serwer Ci się podoba to po prostu graj... Dowodów na nielimitowane SM dla tamtej gildii nie było poza krzykami jakiegoś frustrata, sam nie jestem zapaleńcem tego serwera ale też bez przesady, nie posrajcie się z tym hejtowaniem..

Opublikowano

Brawo, robiłem dunga od 40lv, wywaliło ch i teraz nie mam możliwości ukończenia misji na stały bonus... brawa

jeden wielki bug ;] teraz nie mam misji na ten dung

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Brawo, robiłem dunga od 40lv, wywaliło ch i teraz nie mam możliwości ukończenia misji na stały bonus... brawa

jeden wielki bug ;] teraz nie mam misji na ten dung

ten dung ogólnie nie działa i nie jest to stały bonus. Chyba nikt nie ma zrobionej tej misji

Opublikowano

Za questa na ~85+ lvl z różową fasolą z driad dostaje się radę pustelnika zamiast metalu.

Misja z kwiatkiem, też na 85+ lvl również zbugowana, na ognistej nie ma żadnego kwiatka (jeżeli chodzi o tego za teleporterem to jest na mapce, ale nie widać go w grze)

Opublikowano

Sprawdzając nagrody za biologa w prezentacji możemy  znaleźć takie coś.  GL86VrA.png

Myślę, warto zrobić. Na pewno przyda się taki bonus na nowe mapy. Certy wydropione, oddane, dumny z siebie idę oddać kamyczek.

A tu taki uj w dupe.S4Pjt71.jpg

Jeżeli zamierzacie to zmieniać, to na postaci o nicku MAKOZORD, prosiłbym o przyznanie poprawnych bonusów, bo te 5% ludzi jest mi zupełnie niepotrzebne. To samo tyczy się niepoprawnych bonusów za inne biologi. Chociażby za zęby orka miało być 50 wartości, było 5% potwory, za księgi klątw miało być 5% potwory, było 5% szybkości ataku.

Jeżeli była beta tego servera, to gildia która go testowała, jedyne co robiła to chyba po dodaniu sobie eq i lvla napierdzielała się w m1 sprawdzając balans postaci. Ot testowanie.

Opublikowano

Miałbym takie pytanie jakim cudem ktoś wystawił 5kkk na allegro? :D Ja rozumiem, że podkręciliście drop yang ale bez przesady. Coś to jest śmierdząca sprawa :D

Żeby nie było, wrzucam link na potwierdzenie http://allegro.pl/santeria-pl-yang-yangi-10-kk-1-zl-najtaniej-i5470072670.html

W dodatku warto spojrzeć na cene, bo to też jest ciekawe. Za 100zł kupując yangi wychodzi 1kkk, a za przelew 100zl jest 2,5k sm czyli przeliczając 100sm po 15kk to jest jakieś 375kk.

Ciekaw jestem co na to administracja :)

Opublikowano

Miałbym takie pytanie jakim cudem ktoś wystawił 5kkk na allegro? :D Ja rozumiem, że podkręciliście drop yang ale bez przesady. Coś to jest śmierdząca sprawa :D

Żeby nie było, wrzucam link na potwierdzenie http://allegro.pl/santeria-pl-yang-yangi-10-kk-1-zl-najtaniej-i5470072670.html

W dodatku warto spojrzeć na cene, bo to też jest ciekawe. Za 100zł kupując yangi wychodzi 1kkk, a za przelew 100zl jest 2,5k sm czyli przeliczając 100sm po 15kk to jest jakieś 375kk.

Ciekaw jestem co na to administracja :)

Na ascarialu było podobnie: http://iv.pl/images/82796382218527246526.jpg, bugi na yang itd, a potem all na allegro ^^

@Miyoshi, jak tam, nadal liżesz tak dupe? :D

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

kazdy serwer ma bugi, choć podejrzewam ze znów jest jakiś yang bug dziasiaj rano 100sm 10-12kk, teraz 18-20, nagle ceny za sm, pety itp wzrosly masakrycznie w góre do tego widuje sie osoby proponujące 150-200kk za psc, sprawdzcie to zanim bd za póżno.

przyczepić sie można do zlych nagród za biologa, wywalaniem ch, tym ze na serwerze jest np kilka marmurów błogo i ich łączyc nie mozna etc.. np te ze szkat blasku, a dropiu sie roznia ID i juz ich nie połączysz to samo tyczy sie dla dloni kryta, przeszyw

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...