Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kazdy wie, ze BlueEyes jest faworyzowana

z tego co pamietam to zarowno na s1 jak i na s2 byla jedna topowa gildia, ktora byla faworyzowana, nie pamietam nazwy

Opublikowano

Coś ode mnie - dzisiaj publikacja filmu z kontami ponad 400kk(szkoda ze tak późno wpadłem na pomysł zeby zaczac nagrywac)ktore sa zdobyte poprzez bugi na tym serwerze.

Szkoda bo ponad 500kk powywalem na ziemie w kuponach SM oraz ksiegach ribach zmiankach.

Bug caly czas dziala, pomimo prób kontaktu z administracja nie nawiazuja oni kontaktu -- niestety pisza ze nie maja czasu co jest smieszne, zapewne jakbym napisal ze jest bug od razu czas by znalezli.

No nic czekajcie na filmik z kontami na ktorych jest ponad 400kk yang.

Pozdrawiam.

DZIS WIECZOREM WYRZUCANIE NASTEPNYCH 400KK YANG CZEKAJCIE NA FILMIK

Opublikowano

Metin, to jest praca i interes który szybko się nie skończy rozumiem złość osób które swoje ciężko zarobione pieniądze włożyła na serwer i nie dostała SM. 

W moim wypadku, to nie zależy ode mnie lecz od firmy która oferuje płatności więc trochę cierpliwości nikomu nie zaszkodzi. 

A serwer polecam bo jest godny uwagi :)

­

Oni podali konto bankowe Miyoshi,jak wyslesz 50zł powiedzmy to masz podać też swój login i wtedy Ci doładują sm jak przyjdzie kasa :D Tak więc o firmach to żadnych nie gadaj bo nie mają żadnego automatu który mały % pobiera jak wszystkie serwery ;)

Serwera nie polecam przez bugi i faworyzacje gildii BlueEyes

79160594027661829163.png

Opublikowano

kazdy wie, ze BlueEyes jest faworyzowana

z tego co pamietam to zarowno na s1 jak i na s2 byla jedna topowa gildia, ktora byla faworyzowana, nie pamietam nazwy

HappyDay = BlueEyes :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

Tylko mi stronka nie działa? Chciałem zrobić nowe konto itp. ale się nie ładuje

Strona dziala, jest dostepna pod adresem www.santeria.com.pl

https://www.youtube.com/watch?v=OGaeESo3Ne8&feature=youtu.be

MALA ZAPOWIEDZ TEGO CO BEDZIE SIE DZISIAJ DZIALO !!!

Normalnie oszałamiająca kwota, aż z butów mnie wyjebało. Nie zapomnij pokazać, jak kupujesz itemy od graczy za te yangi, smy, czy co Ty masz. Taka kwote mozna bez problemu wyciagnac w mniej niż jeden jeden dzien. Dla porownania ceny itemów:

8v2o9pc.png

4gHI3cc.png

27DsOq8.png

mwERSwb.png

Opublikowano

Azprime, wprowadzicie zapis passów. Tak z 4 konta żeby dało się zapisać. No i oczywiście szybką zmiane ch?

Odpowiesz mi azprime? Zamerzacie takie coś wprowadzić?

Opublikowano

Odpowiesz mi azprime? Zamerzacie takie coś wprowadzić?

Zastanowimy sie jeszcze nad tym. Gdyby mniej inteligentni gracze nie wysylali plikow z passami z clienta innym, pewnie juz dawno byloby cos takiego zrobione, no ale jest jak jest, dlatego poki co nie mamy czegos takiego jak zapis passow do kont w planach.

Opublikowano

Zastanowimy sie jeszcze nad tym. Gdyby mniej inteligentni gracze nie wysylali plikow z passami z clienta innym, pewnie juz dawno byloby cos takiego zrobione, no ale jest jak jest, dlatego poki co nie mamy czegos takiego jak zapis passow do kont w planach.

No ale na większości serwerów to się sprawdza to chyba nie Twój problem przejmować się debilami, co? 

A zmiana kanału najlepiej by wyglądała tak jak na wom.

Opublikowano

A możesz mi powiedzieć kto z podanych przez ciebie wcześniej youtuberów będzie w końcu nagrywał? Bo jak narazie nagrywa tylko rabit (z tych większych)

Opublikowano

A możesz mi powiedzieć kto z podanych przez ciebie wcześniej youtuberów będzie w końcu nagrywał? Bo jak narazie nagrywa tylko rabit (z tych większych)

Przeciez nagrywa jeszcze Keiusek, Hajki, Rabbit, Hotovsky teraz Legal zaczyna, wrzucil juz pierwszy odcinek. Adaś, Grejszyn jeszcze sa, ciezko mi dalej z pamieci wymieniac. Najprawdopodobniej już w przyszłym tygodniu pojawi się również Tream.

Edit, nie doczytałem do końca posta :D

Opublikowano

Coś ode mnie - dzisiaj publikacja filmu z kontami ponad 400kk(szkoda ze tak późno wpadłem na pomysł zeby zaczac nagrywac)ktore sa zdobyte poprzez bugi na tym serwerze.

Szkoda bo ponad 500kk powywalem na ziemie w kuponach SM oraz ksiegach ribach zmiankach.

Bug caly czas dziala, pomimo prób kontaktu z administracja nie nawiazuja oni kontaktu -- niestety pisza ze nie maja czasu co jest smieszne, zapewne jakbym napisal ze jest bug od razu czas by znalezli.

No nic czekajcie na filmik z kontami na ktorych jest ponad 400kk yang.

Pozdrawiam.

DZIS WIECZOREM WYRZUCANIE NASTEPNYCH 400KK YANG CZEKAJCIE NA FILMIK

I masz racje chłopie z Zmc :)

topic: Ile ku do G?

Opublikowano

Strona dziala, jest dostepna pod adresem www.santeria.com.pl

Normalnie oszałamiająca kwota, aż z butów mnie wyjebało. Nie zapomnij pokazać, jak kupujesz itemy od graczy za te yangi, smy, czy co Ty masz. Taka kwote mozna bez problemu wyciagnac w mniej niż jeden jeden dzien. Dla porownania ceny itemów:

8v2o9pc.png

4gHI3cc.png

27DsOq8.png

mwERSwb.png

Chłopie żeby zarobić na tym serwerze około 100kk yang potrzeba co najmniej 2 dni grania. Na screeny wybrałeś rzeczy które będą stały i tydzień czasu bo nikt ich w tych cenach nie kupi. FMS+9 sr.35 za 15kk? żart jakiś?

Oczekujemy do wieczora na filmiki jak wyrzucę wartość około 400kk na ziemie :) Również porozdaje chętnym książki żeby mogli sobie za darmo wklepać skile G.

O dziwo znalazłeś czas żeby mi odpisać tutaj, wielka szkoda że przez 3 dni nie mogłeś znaleźć czasu w grze.

SKORO TWOIM ZDANIEM NIE MA ŻADNEGO BUGA W GRZE DLACZEGO POBANOWALEŚ KONTA Z PONAD 100KK NA KAŻDYM? POD JAKI PUNKT REGULAMINU PODCHODZI POSIADANIE 100KK YANG NA KONCIE 1 LVL ZE JE BANUJESZ ?

Opublikowano

Chłopie żeby zarobić na tym serwerze około 100kk yang potrzeba co najmniej 2 dni grania. Na screeny wybrałeś rzeczy które będą stały i tydzień czasu bo nikt ich w tych cenach nie kupi. FMS+9 sr.35 za 15kk? żart jakiś?

Oczekujemy do wieczora na filmiki jak wyrzucę wartość około 400kk na ziemie :) Również porozdaje chętnym książki żeby mogli sobie za darmo wklepać skile G.

O dziwo znalazłeś czas żeby mi odpisać tutaj, wielka szkoda że przez 3 dni nie mogłeś znaleźć czasu w grze.

Nie martw się, ziomek mi pisał na PW czy bym nie wstawił filmiku, na którym ma 200kk yang. 

Drugi natomiast ma 200kk w sztabach.

Adrian Adrian, kiedy to przestaniesz ludzi w c***a robić :D

Nie ma sensu tego wstawiać naprawdę, idioci i tak będą tutaj grali. Jak sobie pościelisz, tak się wyśpisz.

3x nope nope nope

Opublikowano

Niech mi wytłumaczy dlaczego pobanował konta na których było po 100kk yang skoro zdobycie takiej sumy nie jest żadnym problemem

CaptureJP_wsqpnrw.jpg

Nie ma to jak GM na serwie z którym w żaden sposób nie da się skontaktować :)

Opublikowano

Nie martw się, ziomek mi pisał na PW czy bym nie wstawił filmiku, na którym ma 200kk yang. 

Drugi natomiast ma 200kk w sztabach.

200kk w sztabach, no normalnie rozpierdoli serwer, aż sobie kupi za to, azraelke, wierzchowca, śmiertelke, fmsa, pare egzo i rad xD Dla dobrego gracza nie jest filozofią zarobić na coś takiego w jeden dzien. Takze czekam na popis umiejętności, coś Wam nie wychodzi chłopaki. 

Niech mi wytłumaczy dlaczego pobanował konta na których było po 100kk yang skoro zdobycie takiej sumy nie jest żadnym problemem

Profilaktycznie :) Gdybys troche sie interesowal serwerem, wiedzialbys, ze pare dni temu taka kwota byla podejrzana, poniewaz byl na starcie yangbug. Natomiast w ciagu dwoch ostatnich przerw, podwyższyliśmy drop yang 4 krotnie, przy czym rowniez drop przedmiotow i ulepszaczy. Takze na dzien dzisiejszy 100kk czy 200kk, nie jest niczym nadzwyczajnym, aczkolwiek jeszcze pare dni temu juz bylo. Gdybys mial jakies pytanie, czy problem, zapraszam na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...