Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli ktoś by chciał cheaty, to macie tutaj aktualizacja

http://www.mpcforum.pl/topic/1424265-wh-nie-odpychanie-z-konia-dmghack-multihack-na-teriospl/page-3

Znajduje się tam Wait hack, Nok, Dmg + Multi hack

Multi hack pod F5 :)

A potem czytamy zgłoszenia:

Ja nie grałem na WH, to mój brat grał, czemu dostałem bana, przecież grałem czysto.

Grajcie do czasu, ludzie powyżej 175 Poziomu już nawet wylatują z banem, na każdego przyjdzie czas.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Moglibyście zaostrzyć trochę regulamin z wymienią między serwerami :D Właśnie zostałem okradziony, ale to tylko  piksele więc leje na to.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Jakiś najlepszy sposób na szybki zarobek kasy do 100 lvla? Choćby nawet na zmianki 6/7 bez kitu :/

Dobij 110 i masz kosa zarobek na dungu 110.

Opublikowano

@Terios.pl

Moze przemyślicie otwarcie rekrutacji na GM/TGM ?

Oprocz Mavexa nikogo praktycznie nie widać.

To żart tak? Zgłoszenia wszystkie zrobione, forum opanowane, odpowiadamy w temacie bardzo szybko, to że Mavex siedzi w grze, to nie znaczy, że inni nic nie robią.

T9S9sNO.png

Opublikowano

To żart tak? Zgłoszenia wszystkie zrobione, forum opanowane, odpowiadamy w temacie bardzo szybko, to że Mavex siedzi w grze, to nie znaczy, że inni nic nie robią.

Tak, wszystko co pisze to zart. Tym razem nie odpisales mi "nie podoba sie to nie graj tu" - zawodłeś mnie.

jbzoKz9.png

Opublikowano

Tak, wszystko co pisze to zart. Tym razem nie odpisales mi "nie podoba sie to nie graj tu" - zawodłeś mnie.

Bo irytuje mnie taka logika, że nikogo nie widać. Albo nie chcesz widzieć co robimy albo nie widzisz. Nie musimy siedzieć wszyscy w grze, z czego 90% pytań w grze to: Gdzie dropi ulepszacz "X" albo gdzie mam expić na 90 Poziomie.

Jeżeli by nikogo nie było widać dzisiaj na serwerze nie byłoby prawie 2.5k Online, bo gracze wyczują od razu i ocenią Administrację w 1-2 dni.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Bo irytuje mnie taka logika, że nikogo nie widać. Albo nie chcesz widzieć co robimy albo nie widzisz. Nie musimy siedzieć wszyscy w grze, z czego 90% pytań w grze to: Gdzie dropi ulepszacz "X" albo gdzie mam expić na 90 Poziomie.

Jeżeli by nikogo nie było widać dzisiaj na serwerze nie byłoby prawie 2.5k Online, bo gracze wyczują od razu i ocenią Administrację w 1-2 dni.

Potwierdzam z tymi pytaniami zawsze jak jestem w grze to piszę na ogólnym że jak ma ktoś jakieś pytanie to niech pisze PW około 70% to gdzie dropi X przedmiot. Niedługo zrobię na forum serwerowym poradnik gdzie dropi każdy przedmiot w grze i będę ich odsyłał na forum. Oraz najczęściej zadawane pytania, też planuję zrobić i napisać tam rzeczy typu max średnie sposoby na zarobek na niskim lvl itp.

Opublikowano

Pije szejka

jbzoKz9.png

Opublikowano

Potwierdzam z tymi pytaniami zawsze jak jestem w grze to piszę na ogólnym że jak ma ktoś jakieś pytanie to niech pisze PW około 70% to gdzie dropi X przedmiot. Niedługo zrobię na forum serwerowym poradnik gdzie dropi każdy przedmiot w grze i będę ich odsyłał na forum. Oraz najczęściej zadawane pytania, też planuję zrobić i napisać tam rzeczy typu max średnie sposoby na zarobek na niskim lvl itp.

Też na początku chcieliśmy zrobić coś ala Wiki Serwerową, ale postanowiliśmy, że nie ma sensu dawać graczowi wszystko na racy podane, a teraz mnóstwo osób się pyta, gdzie co zrobić, gdzie znajduje się dany boss itp.

Pije szejka

Nie wiem jaki to ma związek a naszą rozmową.

T9S9sNO.png

Opublikowano

chce zacząć gre ale nie działa mi bs,kiedy mam juz bony napisane i klikam żeby tasowało to odrazu mi sie wylącza i nie tasuje...

79160594027661829163.png

Opublikowano

ja też ale dobry jest to chcialam sie pochwalic

chce zacząć gre ale nie działa mi bs,kiedy mam juz bony napisane i klikam żeby tasowało to odrazu mi sie wylącza i nie tasuje...

przerzuć zmianke na 1/2 strr

jbzoKz9.png

Opublikowano

Daj zmianke na 1/2 strone w eq

Opublikowano

Też na początku chcieliśmy zrobić coś ala Wiki Serwerową, ale postanowiliśmy, że nie ma sensu dawać graczowi wszystko na racy podane, a teraz mnóstwo osób się pyta, gdzie co zrobić, gdzie znajduje się dany boss itp.

Skoro nie chcecie podawać graczom wszystkiego na tacy to jest sens robienia takiego poradnika czy zostanie on usunięty?

Opublikowano

20a7zfs.jpg

Gdzie najlepszy spot?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...