Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile zajmie mnie expienie od 90, do 100? Bez pd. Słyszałem, ze kilka godzin.

Z PD max 1h więc myślę że bez 1,3h.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile zajmie mnie expienie od 90, do 100? Bez pd. Słyszałem, ze kilka godzin.

Teraz są raty 40% więc z godzine jak nie mniej.

Gorzej ze znalezieniem wolnego spota.

Mam kilka PD 1h na oddanie jak cos.

jbzoKz9.png

Opublikowano

Teraz są raty 40% więc z godzine jak nie mniej.

Gorzej ze znalezieniem wolnego spota.

Mam kilka PD 1h na oddanie jak cos.

Poproszę o nick jeśli mozna.

Opublikowano

A ja nie polecam serwera ;-) cóż niby beta testy były ale one nic nie wniosły. Opisze sytuacje z widoku 180lvl'a. Otóż pierwsza sprawda pvp, przed balansem postaci? Masakra. Po balansie postaci? Trochę się poprawiło ale mimo to jest źle, skoro full IS i eq na165lvl L  ledwo sobie daje rade z setem na niższy lvl a o BM to nic nie mówie bo jego nigdy się nie złoży(cały czas mówię  o 180lvl). No więc moi mili jeśli expicie i myślicie ze jak zrobicie eq do pvp to będzie świetna zabawa to się mylicie, a kto nie wierzy ten sam się przekona. Sprawa druga i dużo ważniejsza, mianowicie akcja ze smokiem. Zaczeło się tak że administracja dodała dunga w którym to trzeba zbić 4 metiny i smoka pdonieść drop i logać. Oczywiście dodając go nie sprawdziła a ni razu jak szybko da się zrobić ten dungeon więc gracze którzy powbijali 180lvl'e zaczeli tam dropić i dorabiać się eq ale zauważyli że jest to zbyt proste ponieważ 160lvl można wbijać w eq na 1lvl i później w dzień dzięki smokowi zrobić na 165lvl. Więc kochani admini zrobili smoka którego nie dało się zabić ;-) i był on nie opłacalny. Bardziej można było dorobić się na dungu 110lvl niż na tym na 180lvl :-) Wieć admini poraz kolejny go poprawiali i teraz robi się go jakieś 2minuty max (na początku około 40sekund) Czyli trochę ponad minute dłużej i mamy po x20 pereł i x55 bryłek i sztabek. Czyli niewiele mniej niż na początku się zarabia. Za to największy cyrk jest z tym że ADMINSTRACJA uważa że ten kto dorobił się na początku na smoku wykorzystał bug. Ale jaki bug? skoro  zrobił porpawnie dungeona ktorego to oni dodali? I banują konta które wczęsniej to były w topce, to jest po prostu śmieszne z ich strony ;-). Nie polecam serwera gdyż administracja poprawiając jeden bug tworzy trzy kolejne. Kolejną akcją jest to że niektórzy mieli bazy danych innych serwerów i włamywali się na konta a kochana adminsitracja wiedząc kto to robił nie potrafiła nawet oddać itemów mimo że wiedziała na którrych postaciach dokładnie są, jedynie zbanować bo to "niech problem"

PS. polecam pożyczenie run w gildii ponieważ wystraczy ją aktywować i oddać koledze a bonus zostaje, po zgłoszeniu buga niby go naprawili a działa do tej pory ;-)

Ogólnie administracja karze graczy za własne błędy. 

imetin_logo.png

Opublikowano

PS. polecam pożyczenie run w gildii ponieważ wystraczy ją aktywować i oddać koledze a bonus zostaje, po zgłoszeniu buga niby go naprawili a działa do tej pory ;-)

dobrze wiedzieć, dzięki :D

x

Opublikowano

fallen402, w 18 Cze 2015 - 16:59, powiedział:snapback.png

Po relogu już bonusy nie działają, natomiast po przerwie po zabiciu postaci bonusy będą nieaktywne, co do reszty to się nie wypowiadam nawet, bo jeżeli ktoś wykorzystuje błędy gry/bugi to dostaje bana i zasada jest prosta.

T9S9sNO.png

Opublikowano

A ja nie polecam serwera ;-) cóż niby beta testy były ale one nic nie wniosły. Opisze sytuacje z widoku 180lvl'a. Otóż pierwsza sprawda pvp, przed balansem postaci? Masakra. Po balansie postaci? Trochę się poprawiło ale mimo to jest źle, skoro full IS i eq na165lvl L  ledwo sobie daje rade z setem na niższy lvl a o BM to nic nie mówie bo jego nigdy się nie złoży(cały czas mówię  o 180lvl). No więc moi mili jeśli expicie i myślicie ze jak zrobicie eq do pvp to będzie świetna zabawa to się mylicie, a kto nie wierzy ten sam się przekona. Sprawa druga i dużo ważniejsza, mianowicie akcja ze smokiem. Zaczeło się tak że administracja dodała dunga w którym to trzeba zbić 4 metiny i smoka pdonieść drop i logać. Oczywiście dodając go nie sprawdziła a ni razu jak szybko da się zrobić ten dungeon więc gracze którzy powbijali 180lvl'e zaczeli tam dropić i dorabiać się eq ale zauważyli że jest to zbyt proste ponieważ 160lvl można wbijać w eq na 1lvl i później w dzień dzięki smokowi zrobić na 165lvl. Więc kochani admini zrobili smoka którego nie dało się zabić ;-) i był on nie opłacalny. Bardziej można było dorobić się na dungu 110lvl niż na tym na 180lvl :-) Wieć admini poraz kolejny go poprawiali i teraz robi się go jakieś 2minuty max (na początku około 40sekund) Czyli trochę ponad minute dłużej i mamy po x20 pereł i x55 bryłek i sztabek. Czyli niewiele mniej niż na początku się zarabia. Za to największy cyrk jest z tym że ADMINSTRACJA uważa że ten kto dorobił się na początku na smoku wykorzystał bug. Ale jaki bug? skoro  zrobił porpawnie dungeona ktorego to oni dodali? I banują konta które wczęsniej to były w topce, to jest po prostu śmieszne z ich strony ;-). Nie polecam serwera gdyż administracja poprawiając jeden bug tworzy trzy kolejne. Kolejną akcją jest to że niektórzy mieli bazy danych innych serwerów i włamywali się na konta a kochana adminsitracja wiedząc kto to robił nie potrafiła nawet oddać itemów mimo że wiedziała na którrych postaciach dokładnie są, jedynie zbanować bo to "niech problem"

Ogólnie administracja karze graczy za własne błędy. 

Ogólnie jesteś przygłupem albo pierwszy raz grasz w gry mmo.

Okej co do smoka to po części się zgodzę. Trochę błąd administracji albo osób które to testowały - zdarza się no niestety. Z drugiej strony osoby które to nagminnie wykorzystywały mogły od razu to zgłosić i darować sobie dorabiania na tym. Przecież od razu było widać że gdzieś wkradł się mały błąd ze strony administracji - wina leży po obu stronach , po stronie administracji większa. Zaburzyło to trochę gospodarkę ale nie przesadzajmy już, błąd został wyeliminowany w ten sam dzień. Po za tym większość osób dobrze wie że tego typu rzeczy to tylko i wyłącznie jakieś niedopatrzenie i błąd i celowo to używa.

Druga sprawa kradzieże i podejście administracji. ILE TO SIĘ KUR.. RAZY MÓWI ŻEBY MIEĆ INNE PASSY! To że gracze nie słuchają i na 95% serwerach mają takie same loginy i hasła to tylko ich wina! Koniec

Co do run nie wiem czy tak jest więc się nie wypowiem, jeżeli rzeczywiście tak jest to administracja powinna to naprawić jak najszybciej. Według mnie runy powinny być na takiej samej zasadzie jak są ale lądować w jakimś oknie = są w okienku dają bonus, nie ma ich w okienku run bonusu nie dają.

Opublikowano

Przygłupem? Bo napisałem prawdę? :-) Tak to zwracaj się do kolegów a do mnie wypowiadaj się z szacunkiem. Ze smokiem błąd? Nawet raz nie sprawdzić że najpierw jest za słaby a później nie sprawdzić że jest za mocny? A co do kradzieży to skoro mieli podane nicki wystarczyło oddać przedmioty a tamtych zablokować a reszte poinformować na forum w grze aby uważali ale poco komu sie chce ;-)

imetin_logo.png

Opublikowano

Przygłupem? Bo napisałem prawdę? :-) Tak to zwracaj się do kolegów a do mnie miej szacunek. Ze smokiem błąd? Nawet raz nie sprawdzić że najpierw jest za słaby a później nie sprawdzić że jest za mocny? A co do kradzieży to skoro mieli podane nicki wystarczyło oddać przedmioty a tamtych zablokować a reszte poinformować na forum w grze aby uważali ale poco komu sie chce ;-)

Nie odpowiadamy za kradzieże, rejestrując się akceptowałeś regulamin, wszędzie gdzie możemy daliśmy ostrzeżenia o bezpieczeństwie waszych kont. Jakie ma to znaczenie, Smok został poprawiony i działa odpowiednio teraz. A jeżeli ktoś nagminnie wykorzystywał błąd gry dostał bana!

UmvC1js.png

T9S9sNO.png

Opublikowano

Adminsitacja powinna być pomocna dla graczy i oddać eq? :-) A jaki to był błąd gry? To było poprawne wykonanie dungeona tak jak zakładała administracja.. :-) 

imetin_logo.png

Opublikowano

Przygłupem? Bo napisałem prawdę? :-) Tak to zwracaj się do kolegów a do mnie wypowiadaj się z szacunkiem. Ze smokiem błąd? Nawet raz nie sprawdzić że najpierw jest za słaby a później nie sprawdzić że jest za mocny? A co do kradzieży to skoro mieli podane nicki wystarczyło oddać przedmioty a tamtych zablokować a reszte poinformować na forum w grze aby uważali ale poco komu sie chce ;-)

Naprawdę jesteś przygłupem i do tego takim który nawet czytać nie potrafi. Jak przeczytasz regulamin dokładnie to wtedy ew będziesz mógł się wypowiedzieć w tym temacie a teraz idź z kumplami na piwo jak nie chce Ci się tutaj grać i nie zawracaj dupy swoją osobom. Żeby nie było że bronie administracji czy coś - nie, nie bronie jej. Nie sprawdzili tego to się zgadza, błąd bardzo początkujący ale cóż, teraz każdy serwer jest tak zbugowany że to można bardziej podciągnąć pod niedopatrzenie niż błąd, a jak ktoś zachowuje się jak idiota i nagminnie wykorzystuje "błędy", "niedopatrzenia", a tak rzeczy robi się z premedytacją i ja dobrze o tym wiem bo czasami podobne cyrki robiłem na innych serwerach, dobrze wiedząc że jak administracja jest kumata i ma odpowiednio stworzoną bazę to polecą bany. Byłem administratorem kilku serwerów swoich i pomagałem przy innych, aktualnie jestem tylko graczem i wiem jak to wygląda i z jednej i z drugiej strony.

Opublikowano

Adminsitacja powinna być pomocna dla graczy i oddać eq? :-) A jaki to był błąd gry? To było poprawne wykonanie dungeona tak jak zakładała administracja.. :-) 

Gracz powinien czytać regulamin i myśleć :-)?

Faktycznie, jeżeli osoby, które dostałby bana robiły go po 200 razy, to tylko i wyłącznie go testowały, czy dla pewności działa.

Nie mam zamiaru dyskutować już na ten temat, napisałem 2x jasno.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Najlepsza postac pod PVP ??? jaka waszym zdaniem ???

W przyszłości będą wszystkie wyrównane, bo jest prowadzony balans klas.

Na dzień dzisiejszy to BM jest najlepszy.

Opublikowano

Opłaca sie robić misje na Metiny Dusz i polowania na potwory? tzn chodzi mi czy dostaje sie za to jakies bonusy na stałe?

Opublikowano

powiedzmy ~1750 z odchyleniem do ~250

Troszkę więcej.

Ile tutaj gra średnio ludzi ?

Obecnie jest 2280 graczy - dawałem kilka stron temu zdjęcia z panelu

Zwojem powrotu statusu zmienię profesje na każdym lvl czy tylko cofnę staty ?

Cofniesz staty, zmiana profesji jest u Starszej Pani do 70 Poziomu.

W sumie czemu by nie, nowy rekord, liczby po prawej są zapisywane co 10 minut około. Po lewej stan aktualny:

Ji6tpnJ.png

T9S9sNO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...