Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A nie była przypadkiem strasznie słaba?

Nie, najmocniejsza klasa. Tutaj nie trzeba grać bodym czy WP żeby ubijać bossy, bo wszystkim da się radę, ale pod pvp to bm.

Opublikowano

Najgorsze jest to że jak wbiłem na starcie, było spoko.

Tak samo sądzi te 2k graczy za pewne.

Ale nie chodzi mi tutaj teraz o to, od początku graliśmy gildią.

Za czasów gdzie dropiły po 1 szt ulepki z prawie każdego bossa poniżej 150, żeby zrobić całe eq męczyłem się cały dzień.

Nie tylko ja, praktycznie cała gildia siedziała i waliła o to eq.

Z czasem poprawiali cały czas drop tych bossów (Czasami na za wysoki) i teraz te eq na które ja musiałem poświęcić cały dzień jest teraz dostępne w zaledwie 2-3h.

Takie coś powinno zostać ustalone na becie a nie na oficjalnym.

Ale co ja tam wiem panie Exile, przecież dostałem perma i dlatego teraz hejtuje serwer  ;) 

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Za czasów gdzie dropiły po 1 szt ulepki z prawie każdego bossa poniżej 150, żeby zrobić całe eq męczyłem się cały dzień.

Z czasem poprawiali cały czas drop tych bossów (Czasami na za wysoki) i teraz te eq na które ja musiałem poświęcić cały dzień jest teraz dostępne w zaledwie 2-3h.

Ale co ja tam wiem panie Exile, przecież dostałem perma i dlatego teraz hejtuje serwer  ;) 

­

Np. spoty wczoraj powiększyli na mapie 150 i powiększyli także exp na mapie 175 i co z tego? Oni przystają na propozycję graczy, a nie robią serwer dopiero.

Co do tych ulepek ok, nie wiem czy tak miało być. Wszystko to co teraz robią to jest na polecenie graczy..

Zaraz pewnie znowu wjedziesz z mega hejtem albo doczepisz się do czegoś, czekam tylko na to.

Opublikowano

­

Dlatego granie od samego startu i wbicie się w topkę ma dwie strony medalu.

Albo narobisz się bardziej niż Ci którzy zaczęli grę tydzień póżniej albo dorobisz się na jakiś niedopatrzeniach :P

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Np. spoty wczoraj powiększyli na mapie 150 i powiększyli także exp na mapie 175 i co z tego? Oni przystają na propozycję graczy, a nie robią serwer dopiero.

Co do tych ulepek ok, nie wiem czy tak miało być. Wszystko to co teraz robią to jest na polecenie graczy..

Zaraz pewnie znowu wjedziesz z mega hejtem albo doczepisz się do czegoś, czekam tylko na to.

Powiększone spoty to nie to samo. Przed powiększeniem 5% za spota a po 7.5% (Przykład)

To jest mniej odczuwalne jak bossy z których wcześniej latało po 1 szt a tera leci po 10-15.

Przeczytaj jeszcze raz kotku  <3 

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Niestety ale teraz się prawie grać nie da non stop ścinki i lagi maszyny. Widac ze znowu jest ok 2k osób ponad. Czuć to aż za bardzo. Z rana sie grali dość przyjemnie teraz juz bardziej sie meczy niż gra. Mam nadzieje ze dzisiaj zostanie zmieniona ta maszyna bo jutro to nawet od rana będą lagi na starej.

Opublikowano

Niestety ale teraz się prawie grać nie da non stop ścinki i lagi maszyny. Widac ze znowu jest ok 2k osób ponad. Czuć to aż za bardzo. Z rana sie grali dość przyjemnie teraz juz bardziej sie meczy niż gra. Mam nadzieje ze dzisiaj zostanie zmieniona ta maszyna bo jutro to nawet od rana będą lagi na starej.

Cześć,

Wiemy o ścinkach i lagach występujących na serwerze. Zmieniamy dzisiaj w nocy maszynę na nową, zaopatrzoną między innymi w SSDki.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Cześć,

Wiemy o ścinkach i lagach występujących na serwerze. Zmieniamy dzisiaj w nocy maszynę na nową, zaopatrzoną między innymi w SSDki.

mozesz napisać na forum, tak jak zawsze co zosytało zmieniione podczas nocnej przerwy? fajnie byłoby się dowiedzieć

Opublikowano

Teraz juz mam stuprocentową pewność, że włascicielem serwera jest Lourt, z tego względu nie polecam.

Mozesz wypierdalać z tematu i iść chwalić virutala? Bo z tego co wiem to tam fajne eq dostają kumple :D

Hejtuejsz każdy serwer jaki wyjdzie,ale virutala to chwlisz jakby górował nad reszta ;)

Serwer polecam !

79160594027661829163.png

Opublikowano

Teraz juz mam stuprocentową pewność, że włascicielem serwera jest Lourt, z tego względu nie polecam.

Już mamy jednego Stonogę w kraju, starczy nam to.

Polecam VirtualMT2.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Bedziecie robic cos z lagami i cofaniem? troszke przeszkadza

Na dungeonie 110lvl po ubiciu 2 metka przenosi za szybko i nie da sie zebrac calego dropu, polecam dodac jeszcze z 5 s.

Opublikowano

Server jak najbardziej na ten  moment TO

Nie to że przyjemna gra to jeszcze administracja co wgl k***a coś robi docencie to może[;?

Server polecam,graczy od c***a cięzko o spota i metka bije sie w 3 osoby.Zapraszam do wspólnej gierki.

Opublikowano

Bedziecie robic cos z lagami i cofaniem? troszke przeszkadza

Pisaliśmy, że dzisiaj będziemy maszynę zmieniać na jeszcze bardziej wydajną, 2.4k graczy to jednak za dużo na to co obecnie mamy.

T9S9sNO.png

Opublikowano

To było wiadome od samego startu praktycznie, widać jaki jesteś obeznany w metinie i jak myślisz.

Nagle ból dupy, bo Lourt w teamie? Tak się składa że pod względem technicznym robi najlepsze serwery jakie powstają i dobrze mu to wychodzi.

87ee1043624_.jpg

Polecam serwer jak ktoś chce zacząć, admini pomocni tylko czasem wychodzą chore akcje ^^

Już mamy jednego Stonogę w kraju, starczy nam to.

Polecam VirtualMT2.

A ty co masz do Zbyszka? Przynajmniej śmieszny jest w porównaniu do niego.

nie strasz nie strasz bo się zesrasz xdd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...