Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś coś wspomniał o balansie klas.. Na czym to ma polegać ? Na tym,że każda klasa będzie odpowiednio mocna w PvP? Więc dlaczego przykładowo ninja ma bić metina 5 minut,a body/wp 20 sekund,a mimo tego w PvP będą tak samo się prezentować?

No głupio to wygląda, ale każdy chciałby mieć jednakowe szanse w pvp. Wszystkim nie dogodzisz, ale zwróciłeś uwage na ważny aspekt!

Opublikowano

Co wyście zrobili healerowi, to powinna być jedna z najlepszych klas pvp.

Przecież pisali, że pracują nad balansem, po jednej przerwie nie ma co się zrażać, to dopiero początek.

Opublikowano

Niech ludzie powbijają maksymalne poziomy zrobią FULL EQ, misje to wtedy można pogadać o balansie, bo teraz jak się walczy mało kto ma takie same EQ/misje a jak przegracie to twierdzicie że to nie wina mojego EQ tylko balansu -_- 

Co wyście zrobili healerowi, to powinna być jedna z najlepszych klas pvp.

Jeżeli jest robiony balans to nie ma tak, że jakaś klasa jest lepsza od innej (W twoim przypadku healer)  all powinno być wyrównane i większość powinna znaczyć od taktyki, krytyków oraz EQ + innych dopalaczy/questów. 

xD 

Opublikowano

Co z serwerem?

Znowu coś kombinują z tym balansem i niby ma to trwać 2h tak przynajmniej pisali na czacie na forum. Nie wiem po co oni teraz w tym mieszają, powinny się tym zająć troszkę później jak ludzie wbiją maksymalne poziomy, no ale to tylko moje zdanie. 

Tak wgl co z tym razadorem, z 10 minut siedziałem na 4 komacie i mi żadnych pieczęci nie chciało przyjąć ^^ 

xD 

Opublikowano

Znowu coś kombinują z tym balansem i niby ma to trwać 2h tak przynajmniej pisali na czacie na forum. Nie wiem po co oni teraz w tym mieszają, powinny się tym zająć troszkę później jak ludzie wbiją maksymalne poziomy, no ale to tylko moje zdanie. 

Tak wgl co z tym razadorem, z 10 minut siedziałem na 4 komacie i mi żadnych pieczęci nie chciało przyjąć ^^ 

Rly sb ? Dlaczego nikt nie dał stosownego info na forum serwerowym lub stronie glownej?

Miało dzisiaj nic nie być - tak zapewniala administracja wczoraj więc chciałam po raz drugi nocke zrobić a tu takie cyrki. Wydaje mi się,że przechwaliłam administracje. 

jbzoKz9.png

Opublikowano

Dlaczego na stronie głównej nie ma licznika? Czy to przez mala liczbe graczy?

Nie masz innego sposobu, by reklamować gówno zwanym Exorian?

xD żeś teraz dowalił ; D 

SS z 19:40 Jinno : http://scr.hu/2rvo/j9igwW shinso jest podobnie. + dochodzą inne Ch oraz expowiska. 

specjalnie, aby reklamować gówno z sygny.

Tak w ogóle @Terios.pl do której przerwa?

Opublikowano

Polecam, jedyny minus serwera to monotoniczność z perłami :P 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Witam,

Prezentujemy listę poprawek po dzisiejszej przerwie technicznej.

• Naprawiliśmy cofanie się doświadczenia na mapie 175 poziom,
  • Wyłączyliśmy trwale królestwo Chunjo,
  • Cooldown Leczenia u Healera wynosi teraz 12 sekund, nie 20,
  • Wprowadziliśmy mniejsze zmiany w balansie postaci (ciągle jest on w fazie Alpha),
  • Poprawiliśmy i zwiększyliśmy drop z Razadora robiąc go opłacalnym, 
  • Przyspieszyliśmy dungeoun Razadora,
  • Zwiększyliśmy drop pereł na Nemere,
  • Poprawiliśmy błąd związany z przepustką na dungeoun Nemere,
  • Poprawiliśmy zdobywanie doświadczenia na mapie 175,

Aby zmiany weszły w życie po waszej stronie musicie spatchować clienta. Nie planujemy dzisiaj przerwy technicznej (jeśli coś by się wydarzało - maksymalnie na godzinkę) - dzisiaj wyszła spontanicznie. Przepraszamy.

Informujemy też, że od godziny 12:00 będą raty na 40% expa i nie tylko w ramach za Waszą aktywnośc na serwerze! :)

Pozdrawiam. :)

T9S9sNO.png

Opublikowano

HAHAH....

• Cooldown Leczenia u Healera wynosi teraz 12 sekund, nie 20,

Chyba w głowach się poprzewracało.. Healer będzie OP :)

Czy wy jak wypościliście serwa to nawet go chyba nie sprawdzaliście :D

Opublikowano

HAHAH....

• Cooldown Leczenia u Healera wyn9osi teraz 12 sekund, nie 20,
Chyba w głowach się poprzewracało.. Healer będzie OP :)

Czy wy jak wypościliście serwa to nawet go chyba nie sprawdzaliście :D

To chyba normalne ze 12 sekund,healler ma miec cd skilli rowny mentalowi itd?

79160594027661829163.png

Opublikowano

fajnie, ze raty a mi nadal exp nie leci bo sie zbugowal, tak wiec odpowiedzcie do tej 12 na zgloszenie chociaz...

Nie ma żadnego zgłoszenia wszystkie zostały zrobione, spróbuj wysłać jeszcze raz (może nie doszło)

Opublikowano

Razador 10-15min 9 perel labirynt 3-5min 7perel kto to w ogole ukladal

Są ulepszacze, których nie zdobędziesz z Dunga na 110 i będziesz musiał iść na 140 i wyżej. Dzisiaj zaszły zmiany w tych 2 dungach.

T9S9sNO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...