Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie ale mapy mogliście zrobić jakieś nowe (chodzi mi o te 90+) każdy serwer ma te same mapy niestety

Ogólnie bardzo mało nowości posklejane wszystko z innych serwerów

Szkoda że łuki niektóe są takie małe zawsze podobają mi się łuki takie wielkie (jak ten anielski) ale ejszcze żaden serwer mi w tym nie dogodził :/

Mimo wszystko zagram na serwerze....

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

DHO8cA4.pngModerator, który mnie zbanował dzisiaj za to samo słówko.

Kisne nieziemsko.

Odbanowałem na shutboxie. Widocznie musieliście na siebie pokrzyczeć.

Wszystko ładnie pięknie ale mapy mogliście zrobić jakieś nowe (chodzi mi o te 90+) każdy serwer ma te same mapy niestety

Ogólnie bardzo mało nowości posklejane wszystko z innych serwerów

Szkoda że łuki niektóe są takie małe zawsze podobają mi się łuki takie wielkie (jak ten anielski) ale ejszcze żaden serwer mi w tym nie dogodził :/

Mimo wszystko zagram na serwerze....

Nic nie było sklejane z innych serwerów. Tymbardziej nikt niczego nie kopiował.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Odbanowałem na shutboxie. Widocznie musieliście na siebie pokrzyczeć.

Nic nie było sklejane z innych serwerów. Tymbardziej nikt niczego nie kopiował.

Weź się nie pogrążaj, wszystkie wasze aktualne mapy do expa miał kiedyś serwer Ethana, od którego je żywcem zerżneliście.

Może jeszcze powiesz, że są to wasze autorskie mapy xD

Opublikowano

Weź się nie pogrążaj, wszystkie wasze aktualne mapy do expa miał kiedyś serwer Ethana, od którego je żywcem zerżneliście.

Może jeszcze powiesz, że Ethana mapy stworzyła a nie Ymir?

Kolego kto tutaj się pogrąża? Ethana umarła z rok temu?

T9S9sNO.png

Opublikowano

Może jeszcze powiesz, że Ethana mapy stworzyła a nie Ymir?

Kolego kto tutaj się pogrąża? Ethana umarła z rok temu?

Ta twoja gadka szmatka, ze nic nie zostalo sklejane i kopiowane jest zalosna i irytujaca. Wszystkie mapy w takim samym ukladzie poziomowym jak na ethanie, lacznie z lv, istna kopia. Wiec jak juz wzorujesz sie na innym serwie to nie udawaj, ze wszystko sam wymysliles :)

Opublikowano

Ta twoja gadka szmatka, ze nic nie zostalo sklejane i kopiowane jest zalosna i irytujaca. Wszystkie mapy w takim samym ukladzie poziomowym jak na ethanie, lacznie z lv, istna kopia. Wiec jak juz wzorujesz sie na innym serwie to nie udawaj, ze wszystko sam wymysliles :)

Sorry, nie wzoruję się na niczym, sami zrobiliśmy tak, a przyczepienie się o głupie mapy ogólnodostępne od 2012/2013 roku i podanie przykładu serwera, który umarł dawno jest bardzo na miejscu.

Jeżeli nie masz się do czego przyjebać w prezentacji, to zmień temat lub szukaj dalej.

Coraz bardziej wątpię w inteligencję niektórych osób, które na siłę próbują znaleźć coś. Wyjdź na dwór kolego, dotleń się i potem możemy dyskutować na temat: "Kopiowania Map od Ymira" - szkoda że 3/4 serwerów ich używa :)

T9S9sNO.png

Opublikowano

Sorry, nie wzoruję się na niczym, sami zrobiliśmy tak, a przyczepienie się o głupie mapy ogólnodostępne od 2012/2013 roku i podanie przykładu serwera, który umarł dawno jest bardzo na miejscu.

Jeżeli nie masz się do czego przyjebać w prezentacji, to zmień temat lub szukaj dalej.

Coraz bardziej wątpię w inteligencję niektórych osób, które na siłę próbują znaleźć coś. Wyjdź na dwór kolego, dotleń się i potem możemy dyskutować na temat: "Kopiowania Map od Ymira" - szkoda że 3/4 serwerów ich używa :)

Ktos, kto banuje graczy przez wlasne bledy i glupote raczej nie powinien mowic o inteligencji. Robisz dungeon, nie potrafisz go przetestowac, dodajesz go na serwer, a potem banujesz ludzi, ktorzy go wykonywali, bo uwazasz, ze zbyt mocno sie dorobili przez zle dostosowany drop, ktory ty na poczatku zaakceptowales xD A potem tlumaczysz to jeszcze jako "wykorzystywanie bledow w grze" hahahah

Debilizm w czystej postaci, NIE POLECAM SERWERA.

Opublikowano

Ktos, kto banuje graczy przez wlasne bledy raczej nie powinien mowic o inteligencji. Robisz dungeon, nie potrafisz go przetestowac, dodajesz go na serwer, a potem banujesz ludzi, ktorzy go wykonywali, bo uwazasz, ze zbyt mocno sie dorobili przez zle dostosowany drop, ktory ty na poczatku zaakceptowales xD

Debilizm w czystej postaci, NIE POLECAM SERWERA.

A co z tymi mapami? Bo przecież jesteśmy sklejką? Czemu zmieniasz temat argumenty się skończyły?

Wykorzystywanie błędów gry = ban, prosta piłka.

Idź pograj na Ethanie, może odetchniesz troszkę.

T9S9sNO.png

Opublikowano

nabiles 50 postow i placzesz jak 2 inne osoby co bana dostaly , zbieg okolicznosci , tylko placza tu osoby co dostaly bana za bugowanie 

Opublikowano

nabiles 50 postow i placzesz jak 2 inne osoby co bana dostaly , zbieg okolicznosci , tylko placza tu osoby co dostaly bana za bugowanie

Nie dostalem tu bana, bo nigdy tu nie gralem. Co prawda chcialem sprobowac, ale jak zobaczylem negatywne posty innych graczy, ktore okazaly sie smutna prawda, to mi sie odechcialo :)

Opublikowano

Nie dostalem tu bana, bo nigdy tu nie gralem. Co prawda chcialem sprobowac, ale jak zobaczylem negatywne posty innych graczy, ktore okazaly sie smutna prawda, to mi sie odechcialo :)

Smutna prawda 2 osób, które dostały bany za wykorzystywanie błędów gry.

Reszta, czyli 2400 Online dzisiaj na nas nie narzeka.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Człowieku te mapy juz widziałem na co najmniej kilku serwerach. W ogóle jeśli nie grałeś na tym serwerze to wyjdź i nie wracaj.

imetin_logo.png

Opublikowano

Nocki na tym serwerze za ch*ja nie idzie zrobić... ^.-

PR9NTfF.png

Te mapy to pol prywatnych serwerow ma więc nie sraj żarem.

jbzoKz9.png

Opublikowano

Człowieku te mapy juz widziałem na co najmniej kilku serwerach. W ogóle jeśli nie grałeś na tym serwerze to wyjdź i nie wracaj.

Mam prawo do wypowiadania sie na temat tego serwera biorac pod uwage opinie innych osob tutaj grajacych oraz postawe administracji w niektorych dosc znaczacych kwestiach, wiec troche grzeczniej chlopczyku ;)

Opublikowano

Witam,

O godzinie 1:30 odbędzie się przerwa konserwacyjna mająca na celu wprowadzenie wielu poprawek do gry. Podczas przerwy będzie występował błąd "Nieprawidłowa nazwa konta lub hasło".

Przerwa potrwa do 1 godziny.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Mam prawo do wypowiadania sie na temat tego serwera biorac pod uwage opinie innych osob tutaj grajacych oraz postawe administracji w niektorych dosc znaczacych kwestiach, wiec troche grzeczniej chlopczyku ;)

Jasne masz prawo pieprzyc o rzeczach o których nie masz pojęcia.

Jasne masz prawo pieprzyc o rzeczach o których nie masz pojęcia.

Nie wiem nie znam się ale się wypowiem. Bożż co za mentalność?

imetin_logo.png

Opublikowano

Nocki na tym serwerze za ch*ja nie idzie zrobić... ^.-

PR9NTfF.png

Te mapy to pol prywatnych serwerow ma więc nie sraj żarem.

No chyba że wyczekasz przerwę tym razem tylko 1h ; D Ale nie ma co narzekać, dobrze że się zajmują. 

Ciekawe skąd Ethana miała te mapy xD  

Jeżeli już poruszyliśmy temat tych map to szkoda że są one ogólnie dostępne, ponieważ rzygam już nimi 90% serwerów je posiada. Mam nadzieje, że jak będzie update 200 + to zostanie dodana jakaś nowa ciekawa mapa. 

Serwer polecam ;D 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...