Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widze, ze co niektorzy maja powazny problem z tym, ze wybralem pewny serwer zamiast projektu technika z wielka przeszloscia, ktory przyczynil sie do wylaczenia +/- 15 serwerow. Prawde mowiac nie rozumiem dzisiejszego pokolenia graczy, najpierw wybieraja serwery technikow pokroju Lourta, ktore z gory skazane sa na porazke i niechybne wylaczenie, gdy to nastapi lamentuja a koniec koncow i tak graja na nowym serwerze tej samej administracji, bo przeciez nagrywa tu moj ulubiony youtuber.

Srij9JT.png

Opublikowano

Widze, ze co niektorzy maja powazny problem z tym, ze wybralem pewny serwer zamiast projektu technika z wielka przeszloscia, ktory przyczynil sie do wylaczenia +/- 15 serwerow. Prawde mowiac nie rozumiem dzisiejszego pokolenia graczy, najpierw wybieraja serwery, technikow pokroju Lourta, ktore z gory skazane sa na porazke i niechybne wylaczenie, gdy to nastapi lamentuja a koniec koncow i tak graja na nowym serwerze tej samej administracji, bo przeciez nagrywa tu moj ulubiony youtuber.

Ale nikogo nie obchodzi tutaj, gdzie Ty grasz, tylko jak się zachowujesz i wszyscy na tym forum wiedzą jakie masz podejście do każdego innego serwera, który nie jest Virtualem.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Widze, ze co niektorzy maja powazny problem z tym, ze wybralem pewny serwer zamiast projektu technika z wielka przeszloscia, ktory przyczynil sie do wylaczenia +/- 15 serwerow. Prawde mowiac nie rozumiem dzisiejszego pokolenia graczy, najpierw wybieraja serwery, technikow pokroju Lourta, ktore z gory skazane sa na porazke i niechybne wylaczenie, gdy to nastapi lamentuja a koniec koncow i tak graja na nowym serwerze tej samej administracji, bo przeciez nagrywa tu moj ulubiony youtuber.

Poczekaj, według Ciebie wybierasz pewny serwer człowieka, który przyczynia się do żałosnych ataków na naprawdę dobre projekty, niszcząc je?

Moje gratulacje, logiczna linia obrony.

A i z tym przyczynieniem, to jw ;)

Opublikowano

dda324127af5b6493d6110848f6a4335_origina

Proszę nie robić memów z mojej twarzy.

Opublikowano

Ej mozna prosic o kontakt do [GM]Kaneki ? bardzo fajnie sie z nim rozmawiało ale mowil ze nie ma czasu i musi isc i sie wylogowal co nie a ja bym sobie jeszcze porozmawiala bo to fajny koles

jbzoKz9.png

Opublikowano

Poczekaj, według Ciebie wybierasz pewny serwer człowieka, który przyczynia się do żałosnych ataków na naprawdę dobre projekty, niszcząc je?

Moje gratulacje, logiczna linia obrony.

A i z tym przyczynieniem, to jw ;)

Co to za insynuacje haha

Ale nikogo nie obchodzi tutaj, gdzie Ty grasz, tylko jak się zachowujesz i wszyscy na tym forum wiedzą jakie masz podejście do każdego innego serwera, który nie jest Virtualem.

Aby nie szukac na sile dramy mam propozycje. Uwazam, ze gracze maja prawo wiedziec u kogo graja wiec jesli przyznasz sie do swojego ''prawdziwego'' nicku ja odpuszczam i w tej prezentacji nie ujrzysz ani 1 mojej wypowiedzi.

Srij9JT.png

Opublikowano

Co to za insynuacje haha

Aby nie szukac na sile dramy mam propozycje. Uwazam, ze gracze maja prawo wiedziec u kogo graja wiec jesli przyznasz sie do swojego ''prawdziwego'' nicku ja odpuszczam i w tej prezentacji nie ujrzysz ani 1 mojej wypowiedzi.

Nie ma takiej osoby u nas i nie wiem skąd masz te informacje. Nie mam zamiaru na Twoje propozycje przystawać, bo nigdy nie patrzysz na żaden serwer obiektywnym okiem, tylko wszędzie przez pryzmat Virtuala, zresztą nie jestem jedyną osobą, która tak sądzi.

Przypominam, że dzisiaj w nocy zmiana maszyny, na bardziej wydajną, ponieważ przy obecnej ilości graczy maszyna troszkę grzeje się i trzeba nową z min. dyskami ssd.

T9S9sNO.png

Opublikowano

To nie zmienia faktu, że jest to najlepszy easy / medium w tej chwili. 

Zapraszam. 

Dzięki za opinię, nas przede wszystkim cieszy, że jesteśmy doceniani za pracę przy serwerze.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Dajcie ludzie spokój, jest to jeden z najbardziej grywalnych aktualnie serwerów i należy się z tym pogodzić ;)

Serwer polecam ze względu na technika :)

logo.png

Opublikowano

A moze jakies wyjasnienia w sprawie Harper i gildi InspiratioN ?

Czekam chociaz i tak pewnie napiszecie "ALE O CO CHODZI"

jbzoKz9.png

Opublikowano

A moze jakies wyjasnienia w sprawie Harper i gildi InspiratioN ?

Czekam chociaz i tak pewnie napiszecie "ALE O CO CHODZI"

Nie zaczynaj kolejnego hejtu.

Gdzie dropi mleczny sok ? :D

v2/3

Czy zostaną dodane nowe skille postaci i Likan?

Raczej nie.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Co to za insynuacje haha

Bardzo zabawne, jakos dziwnym trafem tyle serwerow podejrzewalo administracje VirtualMt2 o ataki :)

Ale ten temat zostawiam jako otwarty.

@aw

Skąd Miecz +0?

Opublikowano

Tak to niestety w tej naszej Polsce jest, że jak ktoś odniesie sukces w tym przypadku jest to duża ilość graczy to niestety ludzie zaczną szukać wszystkiego by ten serwer zniszczyć, no ale cóż trzeba sobie z tym poradzić a takie osoby unikać ;) 

Da sie tutaj zrobić militara?

ta, medalami konnymi z metków. 

xD 

Opublikowano

Nie myśleliście nad zmiana świecenia zbroi i broni na standardowe + jakiś dymek albo coś ? bo to aktualne zalatuje takim chinolem i w jakimś stopniu też laguje. 

Opublikowano

Mozna sie dowiedziec kto jest Technikiem tego serwera?

Bo duzo osob pisze, ze jest nim Loutr

czemu tego loutra nie lubicie;d?.Gdzie moge zarobic na 70lv?

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Nie zaczynaj kolejnego hejtu.

v2/3

Raczej nie.

szkoda, to by urozmaiciło grę

Shengoto pedau.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...