Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

80696293857402658730.png

Posiadam jeszcze wiecej kont, ale reszta na nie chodziła na moim kompie. Polecam bocic w chunjo, na szkatach blasku ksiezyca był niezly zarobek, polecam. W ciagu paru godzin idzie wyciagnac z 3kkk, na konto. Od poczatku serwera 0 bana, nie tylko ja wpadłem na ten pomysł, ze 20 osob tak bociło, elo.

3kkk to ja mam za 1 dangeon trwający 5minut a Ty w kilka godzin. Janusz biznesu. 

46237_471330046344911_556928973882200726

jbzoKz9.png

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

80696293857402658730.png

Posiadam jeszcze wiecej kont, ale reszta na nie chodziła na moim kompie. Polecam bocic w chunjo, na szkatach blasku ksiezyca był niezly zarobek, polecam. W ciagu paru godzin idzie wyciagnac z 3kkk, na konto. Od poczatku serwera 0 bana, nie tylko ja wpadłem na ten pomysł, ze 20 osob tak bociło, elo.

Już nie masz B)

Opublikowano

3kkk to ja mam za 1 dangeon trwający 5minut a Ty w kilka godzin. Janusz biznesu. 

No fajnie, tylko ja expiłem, a boty dzialaly. Fajnie, idz dalej lizać dupke administracji, pozdrawiam.

Opublikowano

80696293857402658730.png

Nie szkoda Ci 162 poziomu? Bociłeś i straciłeś wszystko, dzisiaj po przerwie Chunjo nie będzie działać, czym tu się chwalić - własną głupotą?

T9S9sNO.png

Opublikowano

No fajnie, tylko ja expiłem, a boty dzialaly. Fajnie, idz dalej lizać dupke administracji, pozdrawiam.

To fajnie, że expiłeś. Ban poszedł na wszystkie konta. Zegnam :)

jbzoKz9.png

Opublikowano

Szybki czas reakcji, pozdro ;p

gdyby nie zrobił ss'ów byście nawet o tym nie wiedzieli ;p

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

Nie szkoda Ci 162 poziomu? Bociłeś i straciłeś wszystko, dzisiaj po przerwie Chunjo nie będzie działać, czym tu się chwalić - własną głupotą?

Na takim serwie mi nie szkoda. 162 lvl rowniez tez expil sie sam w nocki :*

@EDit: nadal stoje w m1. Czekam. :D

Opublikowano

Na takim serwie mi nie szkoda. 162 lvl rowniez tez expil sie sam w nocki :*

Dalej chwalisz się tym, że wbiłeś coś na bocie? Dla mnie to 1 kliknięcie dla Ciebie +/- 12h.

@Edit - stoisz bo nie dostałeś /dc, ta mentalność ludzi.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Dalej chwalisz się tym, że wbiłeś coś na bocie? Dla mnie to 1 kliknięcie dla Ciebie +/- 12h.

Czy zamierzacie zrobić coś z "przycinkami". "lagami" bo co 30-50 sekund są lekkie przycinki gry, mooby się zatrzymują etc. Pewnie o tym wiecie ale zamierzacie coś z tym zrobić, bo szczerze bardzo denerwuje.

Opublikowano

Dzięki za możliwość zarobku, sprzedawałem yangi na allegro, zarobiłem. Byłem, bociłem, zarobiłem. :D

Zrozumiałem, zbanowałem, wyśmiałem 3maj się, miłych wakacji.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Dzięki za możliwość zarobku, sprzedawałem yangi na allegro, zarobiłem. Byłem, bociłem, zarobiłem. :D

To fajnie 50zł. Majątek życia, będziesz miał na chleb z szynką zamiast gruzu xD  <3

jbzoKz9.png

Opublikowano

To ciesz się, za te 50zł które zarobiłeś będziesz miał udane wakacje

Opublikowano

Servera nie polecam 1 wielki syf z błędami od początku. Dla nowych odradzam.

Jeżeli ktoś chce zapraszam na PW po bocika chętnie wyśle, działa w 100% 

Gdyby kolega nie zrobił ssoiw byście nie wiedzieli że bocił zalosne haha 

widac jak pilnujecie servera nie polecam !!

Opublikowano

Weź dziecko się juz tak nie produkuj bo od tego napierdalania w klawiature jeszcze przypadkiem schudniesz.

Jak trzeba miec najebane w głowie zeby taki av robić XDDDD

Matka w ISa dziecku załadowała, dziecko dostało bana i teraz płacze xDD. 

Grzecznie wynocha stąd bo robienie dramy Ci jakos nie wychodzi. ;)

jbzoKz9.png

Opublikowano

Składnia w języku polskim taka trudna

Jak mniemam gimnazjum jeszcze nie skonczone?

Opublikowano

Server to 1 wielkie gówno. Administracha banuje za ich własne błędy nie polecam jeżeli wchodzic na server to tylko z wh i rozpierdolić gospodarke

I tak do konca czerwca server sie skonczy bo inne lepsze servery wyprą to gowno. Nie polecam nikomu tu wlazić!!

Opublikowano

Ten exp od 130 to trochę za wolny, mapa 129 10% za spota, mapa 130 4% za spota. Nie za duża różnica?

Poszukaj spota z mobami stopnia 3-4.

hBCsGsS.png

Wróć i powiedz jak tam exp ;p

jbzoKz9.png

Opublikowano

Server to 1 wielkie g****o. Administracha banuje za ich własne błędy nie polecam jeżeli wchodzic na server to tylko z wh i rozpierdolić gospodarke

I tak do konca czerwca server sie skonczy bo inne lepsze servery wyprą to gowno. Nie polecam nikomu tu wlazić!!

Ty jakiś upośledzony jesteś albo ktoś z rodziny? Co najmniej 5 postów napisałeś takich samych. Nie wystarczy że raz napiszesz? Chyba nie bo musisz dawać co 2 post. Czemu nie powiesz ze nie polecasz że bana słusznie dostałeś? Pierdolisz farmazony jak pewna osoba w kółko to samo. Padnie? To chyba twoja głową. Wyjdź na dwór. Dałeś na is i bana dostałeś i nie polecasz no proszę co za dziecko. A z wh przyjemnie się gra więc nie wiem co ty SO tego masz a ten swój zarobek w m1 te aż całe 3kkk w godzinę. To odkładać na wakacje możesz jak wyjdziesz z prezentacji. Przemyśl co robisz bo to k***a nudne jest w kółko to samo piszesz. Ile lat masz 15? Wyjdź bo ładna pogoda a nie chwalilsz się i zalisz na forum jak każdy z ciebie beke ma. Warto dla bana z siebie posmiewisko robić? Jak tak biedny jesteś ze bana Dostałeś nie żal mi było by Ci konta dać bo zwykle dzieci o lizaka tak płaczą jak ty

Administracja może coś o tych eventach napisać?

Opublikowano

Server to 1 wielkie gówno. Administracha banuje za ich własne błędy nie polecam jeżeli wchodzic na server to tylko z wh i rozpierdolić gospodarke

To będziesz grał tam i z kolegami boty stawiał, serwer się nie skończy szybko i możemy Was zapewnić.

Administracja banuje za wykorzystywanie błędów gry i głupotę, a to drugie przemawia przez Ciebie i kolegów bardziej niż przez ludzi z Wiejskiej.

Wchodź o ile zmienisz IP na WH - chętnie zbanujemy, jak 400 osób, które już zostałby zbanowane.

T9S9sNO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...