Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać że dzieciaki bez kultury grają ;). Ja tylko wyraziłem swoją opinie, po to są komentarze, a wy macie ból dupy bo wasz serwerek obrażam. :) To przy którym lv doszliście? 

imetin_logo.png

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Pytanko, czy na 110 lvl'u dropną mi szkaty z królowej pająków? :>

Server polecam, przyjemnie się gra. 

Drop z bossów jest bez limitu poziomów, wiec tak.

Widać że dzieciaki bez kultury grają ;). Ja tylko wyraziłem swoją opinie, po to są komentarze, a wy macie ból dupy bo wasz serwerek obrażam. :) To przy którym lv doszliście? 

To nie jest opinia, a zwykła reklama jakeigoś syfu.

Opublikowano

Nowy rekord Online!

LDDHEVj.png

Ile tu gra osób, jest dostępny jakiś licznik ?

SS od adm. z wczoraj :)

Ponawiam swoje pytanie: Za misje z polowaniem na potwory i kamienie metin dostaje sie jakies stałe bonusy?

Opublikowano

Racja każdy ma prawo do własnego zdania, tylko trzeba je jakoś uzasadnić a nie Ariianea lepsza i spierda*am. To wyglądało tak jakbyś chciał chamsko zareklamować ten serwer na niekorzyść tego serwera. 

Ile tu gra osób, jest dostępny jakiś licznik ?

2k + 

xD 

Opublikowano

Opłaca się chodzić na Nemere ? Czy zostać przy dungu 110 ? 

Opłaca się.

Driopi teraz po 15 pereł, po 9 tych kolorwych i 4 pisma.

Opublikowano

Ponawiam swoje pytanie: Za misje z polowaniem na potwory i kamienie metin dostaje sie jakies stałe bonusy?

Nie jedynie bryłki.

Opublikowano

Dobry chwyt. Zmniejszenie cen PD po wyłączeniu rat 40%

Ciekawe czemu było droższe gdy były raty  ^_^

Ceny zostały zmniejszone na prośbę użytkowników, którzy napisali na forum propozycję taką. A to, że były raty nie ma nic wspólnego z tym.

Teorii spiskowych część dalszy.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Ceny zostały zmniejszone na prośbę użytkowników, którzy napisali na forum propozycję taką. A to, że były raty nie ma nic wspólnego z tym.

Teorii spiskowych część dalszy.

Nom, teorie spiskowe. xP

30minut bym poczekała i bym miała PD na 3 dni zamiast 1.  -.-

Lepiej mi powiedz, czy dzisiaj znowu bedzie jakas przerwa w nocy bo nie wiem czy nocke moge zrobić  :unsure:

jbzoKz9.png

Opublikowano

Nom, teorie spiskowe. xP

30minut bym poczekała i bym miała PD na 3 dni zamiast 1.  -.-

Lepiej mi powiedz, czy dzisiaj znowu bedzie jakas przerwa w nocy bo nie wiem czy nocke moge zrobić  :unsure:

Dziś w nocy będzie prawdopodobnie przerwa techniczna która potrwa ~1h z powodu przeniesienia gry na nowy serwer dedykowany. Niestety ten który jest obecnie używany dostaje zadyszki przy większej ilości graczy.

EmEryT 

PetardaStudia Official!

Opublikowano

Dziś w nocy będzie prawdopodobnie przerwa techniczna która potrwa ~1h z powodu przeniesienia gry na nowy serwer dedykowany. Niestety ten który jest obecnie używany dostaje zadyszki przy większej ilości graczy.

To jest informacja potwierdzona?

Bo właśnie chciałem pytać czy będzie coś robione z tymi lagami maszyny bo w godzinach szczytu ostro laguje czasami. 

I jeszcze jedno co z szybką zmianą eq będzie dodana?

Opublikowano

ok, przechodzę tutaj z Sentrii ... a mam pytanie, słyszę że tu po 2k ludzi gra, a jest tu jakiś licznik ?

Admini nie raz pokazywali ss z swojego panelu.

Nowy rekord Online!

LDDHEVj.png

Opublikowano

To jest informacja potwierdzona?

Bo właśnie chciałem pytać czy będzie coś robione z tymi lagami maszyny bo w godzinach szczytu ostro laguje czasami. 

I jeszcze jedno co z szybką zmianą eq będzie dodana?

Potwierdzona, oficjalne konto teriosa to potwierdzi w najbliższym czasie. Jestem świadomy że występują w obecnej chwili lagi dlatego musimy zmienić maszynę przed weekendem aby wasza gra była jak najbardziej komfortowa oraz bezpieczna.

EmEryT 

PetardaStudia Official!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...