Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ilu graczy tak mniej więcej gra bo zastanawiam się czy wbić na serwer + jak z questami? 

2k online, questów jest dość sporo i są w miarę trudne

Opublikowano

Pytanko, główne bony które działają? Diabły + DT, wystarczy czy wbijać mistyki itd? :> 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Witam,

Prezentujemy listę poprawek po dzisiejszej przerwie technicznej.

• Naprawiliśmy cofanie się doświadczenia na mapie 175 poziom,
  • Wyłączyliśmy trwale królestwo Chunjo,
  • Cooldown Leczenia u Healera wynosi teraz 12 sekund, nie 20,
  • Wprowadziliśmy mniejsze zmiany w balansie postaci (ciągle jest on w fazie Alpha),
  • Poprawiliśmy i zwiększyliśmy drop z Razadora robiąc go opłacalnym, 
  • Przyspieszyliśmy dungeoun Razadora,
  • Zwiększyliśmy drop pereł na Nemere,
  • Poprawiliśmy błąd związany z przepustką na dungeoun Nemere,
  • Poprawiliśmy zdobywanie doświadczenia na mapie 175,

Aby zmiany weszły w życie po waszej stronie musicie spatchować clienta. Nie planujemy dzisiaj przerwy technicznej (jeśli coś by się wydarzało - maksymalnie na godzinkę) - dzisiaj wyszła spontanicznie. Przepraszamy.

Informujemy też, że od godziny 12:00 będą raty na 40% expa i nie tylko w ramach za Waszą aktywnośc na serwerze! :)

Pozdrawiam. :)

Kiedy zamierzacie coś z robić z lagami w grze bo z dnia na dzień są co raz większe. W godzinach szczytu jak jest dużo osób to jest tragedia czasami. 

Opublikowano

a to fakt :3 serwer jest tak dobry, i ma tyle osób w godzinach szczytu, że przydałaby się lepsza maszyna.

x

Opublikowano

Kiedy zamierzacie coś z robić z lagami w grze bo z dnia na dzień są co raz większe. W godzinach szczytu jak jest dużo osób to jest tragedia czasami. 

O jakich wy lagach mówicie, ja sobie gram cały czas i ani jednego przycięcia nie mam. Czasami tylko w m1 laguje, bo za duża liczba osób, petów, świecących przedmiotów.

Opublikowano

O jakich wy lagach mówicie, ja sobie gram cały czas i ani jednego przycięcia nie mam. Czasami tylko w m1 laguje, bo za duża liczba osób, petów, świecących przedmiotów.

Odróżniaj lagi od ścięc, lagi zależą od serwera albo neta, sciecia od komputera.

Zgadzam się, serwer często łapie lagi.

Opublikowano

Odróżniaj lagi od ścięc, lagi zależą od serwera albo neta, sciecia od komputera.

Zgadzam się, serwer często łapie lagi.

Teraz po południu od godz. 14 to już w ogóle non stop coś laguje co jakies 30-70 sekund jest mocniejszy lag (porównywalny jak lag przy DDOS). Troszkę to denerwuje.

Opublikowano

A Dam rade ubić odrodzonego wodza w wo na 40lv z aura p i full eq pod exp?

ja mentalem na 50lvl na duchowe go robiłem xD luźniutko dasz radę.

x

Opublikowano

Mogę wiedzieć, gdzie tutaj najlepiej zarobić?

Dung 110, nemere, razador, mapka 175 na kd i ulepach.

Gdzie dropi Szmaragdowy kamień hR5Lmgs.png ;x  i starozytne pismo ?SEZSRub.png

Wiem, że pismo z metków z mapy 150, starożytni kamień albo bossy 150 albo metki, ale tutaj nie wiem dokładnie, ale pismo na 100% z metków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...