Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejce 7 kont chodzi, nie szukajcie po ip, nie znajdziecie ( xD ), nowe yangi na allegro już wkrótce incoming. Wydoje was do końca, skoro mówicie, że nie padnie. xD

https://www.youtube.com/watch?v=cfTi8JvGbJw

"Szukajcie aż znajdziecie" 

PS: Mavex, 50 złotych, to się z jednej transakcji sie wyciąga.  B)

Szukali i znaleźli B)

Opublikowano

Chade szukali i znaleźli, a takiego idioty jak Ty mielibyśmy nie znaleźć? heh

To życzę powodzenia. Good luck have fun, event dla administracji, znajdz bota. Pozdrawiam, szukaj, szukaj. Znajdziesz na pewno, koleżko ;)

Opublikowano

Poszukaj spota z mobami stopnia 3-4.

hBCsGsS.png

Wróć i powiedz jak tam exp ;p

Własnie tam expie, bez pd z isu max 5-6% za spota, a jest to pierwszy lvl na tej mapie

Opublikowano

Dobry jest archer w PvP? Łatwo się nim expi? Skąd marmury, bo nie wyczytałem?­

Archer bardzo silny jest ;) Expi się izi, bo stwory tu praktycznie nic nie robią, marmury są u npc. 

xD 

Opublikowano

Własnie tam expie, bez pd z isu max 5-6% za spota, a jest to pierwszy lvl na tej mapie

To i tak nie jest źle, 2-3h expa i wychodzisz z tej mapy na nastepna.

jbzoKz9.png

Opublikowano

Zmienie profesje na 90 lvlu?

4uc581.jpg

Opublikowano

zmniejszcie na razadorze czas respawnu mobów, na bodajże 2 bramie, chodzi o zębatki, gdy nie wyleci poprawna z 1 spota to trzeba chyba czekac minute na kolejny resp albo i więcej

Opublikowano

zmniejszcie na razadorze czas respawnu mobów, na bodajże 2 bramie, chodzi o zębatki, gdy nie wyleci poprawna z 1 spota to trzeba chyba czekac minute na kolejny resp albo i więcej

Razador dalej jest nieopłacalny, bo dropi bodajze po 9 pereł, a w tym czasie co zabijesz Razadora zrobisz 2 dungi na 110 i masz po 14 pereł.

Opublikowano

Archer, mental, dagger, smok, dmg skilli zostalo zwiekszone czy zmniejszone? Nie robilem jeszcze za bardzo pvp, a gram mentalem, wiec mnie to ciekawi

Ponawiam, bo nie bylo odpowiedzi, a juz kilka stron nowych jest

Opublikowano

Ponawiam, bo nie bylo odpowiedzi, a juz kilka stron nowych jest

Nad balansem cały czas trwają pracę. ;) Więc jeśli bd taka potrzeba to DMG się zwiększy.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

No to ja zawitam na serverze. W każdym razie, widzimy się w grze! ^^ 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

mam 90 lvl i 5.95% juz jakis czas, czy cos mi sie zbugowalo ze exp nie leci? myslalem ze nie leci w dt i ww po prostu, a teraz poszedlem do v3 i to samo...

nick r7

Opublikowano

mam 90 lvl i 5.95% juz jakis czas, czy cos mi sie zbugowalo ze exp nie leci? myslalem ze nie leci w dt i ww po prostu, a teraz poszedlem do v3 i to samo...

nick r7

­Może włączyłeś blokadę expa? :v

tenor.gif

Opublikowano

nick r7

Tutaj jak wbijesz lv zeby przejsc na nowa mape, to na poprzedniej nie leci wgl. exp. 

Opublikowano

Ten exp od 130 to trochę za wolny, mapa 129 10% za spota, mapa 130 4% za spota. Nie za duża różnica?

i tak 4%..

Potem to 1% nie cały pozdro ;3 Wole na hardzie już tak expic niż na E.A.S.Y!

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Ktoś coś wspomniał o balansie klas.. Na czym to ma polegać ? Na tym,że każda klasa będzie odpowiednio mocna w PvP? Więc dlaczego przykładowo ninja ma bić metina 5 minut,a body/wp 20 sekund,a mimo tego w PvP będą tak samo się prezentować?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...