Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam mam nadal nadzieję, że serwer będzie działać, bo zostało mi do sprzedania itemy i yang warte ok 1k.

Szkoda, że nawet forum nie działa.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Arianea to została odjebana prawdopodobnie za robienie w c***a urząd skarbowy. Można się tak domyślec po tym co pisali na fanpejdz.

Jak oni mieli wyjebane w serwer, a żeby nikt nie podejrzewał to puścili bajeczke na fb, liczyli tylko $$ z is, pewnie robią już drugi serwer, o czym pisali coś.

@Terios.pl, co tam z serwerem? :mellow:

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

6406.jpg

Pozdro dla kumatyc :v

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Hmm, no to tak. Doladowalem is'a za 200zl, albo oddajecie kase albo ide na PSY :)

Z tego co wiem to od 250zł dopiero można?

Po za tym, jakieś informacje od dobrego serwera i ogarniętej Administracji by się przydały.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Hmm, no to tak. Doladowalem is'a za 200zl, albo oddajecie kase albo ide na PSY :)

serio ? xD

Z tego co wiem to od 250zł dopiero można?

Po za tym, jakieś informacje od dobrego serwera i ogarniętej Administracji by się przydały.

co do serwera sie zgodze ale administracja ... Nawet info nei chca dać o serwie :D

graphic.png

Opublikowano

Gram na tym serwerze bo jest dobry.Gdyby nie ta c*****a administracja (nie ma co się oszukiwać) to serwer byłby kozak,natomiast administracja wszystko psuje.Pozdro dla Mavexa który nie potrafi nic zrobić.Robi eventy które są słabe.

Serwer polecam jeżeli macie w dupie działania administracji,cofki,prawie codzienne przerwy - a jeżeli chcecie sobie pograć na dobrym easy/medium.

sy89ps.jpg

Opublikowano

Gdy wina leży po stronie serverowni czy czegoś innego to jakieś info są, ale gdy administracja coś spierdoli to już mają wyjebane. Jak widać @Terios.pl siedział w temacie dobre 30min i nie dał żadnego info, o czymś to chyba świadczy? time to end #terios xD

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Flourine w temacie. Przypadek?

Nic do Ciebie nie mam, ale na jakimś serwerze była bajeczka, że ukradłeś pliki :O

[*] Terios [*]

Długo się wbija maxa?

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Flourine w temacie. Przypadek?

Nic do Ciebie nie mam, ale na jakimś serwerze była bajeczka, że ukradłeś pliki :O

[*] Terios [*]

Długo się wbija maxa?

bez isa tak ;d

graphic.png

Opublikowano

szkoda że nie mogę się zarejestrować, pobieranie na marne? :(

Jarają mnie wąty i wku*wiają komplementy.

PS

Boje się, że Chylińska chce żebym ją miał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...