Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy ja wiem moim zdaniem to jest czysta zazdrość ze komuś się udało :) czyli czysta Polska jeden ma drugi nie to pierwszemu kłody pod nogi by tez nie miał

I tu się mylisz bo po każdej takiej przerwie itp. odchodzi kilka osób, jak zaczynałem tu grę to każdy pisał dam eq jakiś serwer mt2 czy tam konto steam za eq tutaj, a teraz każdy pisze dam coś tutaj za eq na innym serwerze bądź za skiny lub jakiegoś steama. I to jak wytłumaczysz, że ludzie lubią od nowa osiągać wszystko i tak tylko dla zabawy konta wymieniają?

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I tu się mylisz bo po każdej takiej przerwie itp. odchodzi kilka osób, jak zaczynałem tu grę to każdy pisał dam eq jakiś serwer mt2 czy tam konto steam za eq tutaj, a teraz każdy pisze dam coś tutaj za eq na innym serwerze bądź za skiny lub jakiegoś steama. I to jak wytłumaczysz, że ludzie lubią od nowa osiągać wszystko i tak tylko dla zabawy konta wymieniają?

Czy ja wiem ja na każdym serwerze gram max 2 3 tygodnie wbijam max robię max eq pobawię się i na inny wiec rotacja jest normalna

Opublikowano

Zauważ, że jeżeli odchodzi pan X wymieniając EQ, przchodzi pan Y. Więc nie uważasz że wychodzi na zero?

­

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Zauważ, że jeżeli odchodzi pan X wymieniając EQ, przchodzi pan Y. Więc nie uważasz że wychodzi na zero?

­

Nie zawsze tak jest bo może być, że pan Y może również szybko to samo zrobić jeśli stwierdzi, że przykładowy serwer to dno lub nawet nie wymieniać tylko odrazu rezygnowac bez tego.

Czy ja wiem ja na każdym serwerze gram max 2 3 tygodnie wbijam max robię max eq pobawię się i na inny wiec rotacja jest normalna

Nie każdy tak robi bo takich ludzi już tu troche jest.  W sensie co zdobyli max lvl itp, a nadal grają.

Opublikowano

Nie z tego powodu iż pan Y może również szybko to samo zrobić jeśli stwierdzi, że przykładowy serwer to dno.

Nie każdy tak robi bo takich ludzi już tu troche jest.

W tym przypadku za pana Y przychodzi pan Z. No chłopie pomyśl, jedyny spadek graczy to po prostu pozostawienie postaci lub jej usunięcie.

­

Opublikowano

W tym przypadku za pana Y przychodzi pan Z. No chłopie pomyśl, jedyny spadek graczy to po prostu pozostawienie postaci lub jej usunięcie.

­

Nie każdemu chce się wymieniać, ostatnio dużo ludzi wywala eq i pisze "mam wyje**** na ten serwer z powodu takiego i takiego".

A teraz wybaczcie, ale opuszczę tą dyskusję bo według mnie ona nie dąży do niczego bo każdy ma swoje zdanie.

Opublikowano

­78014140699704058439.jpg

I spokój na forum! Serwer będzie lub nie będzie działał, okaże się do najprawdopodobniej jutro ponieważ i tak była przewidziana konserwacja, więc pewnie przedłużą ją od teraz.

Opublikowano

A nie pomyśleliście że mogą np. zmieniać tła? Bo mówili coś o zmianie i może wszystko od razu chcą zrobić? Ja sie nie znam no ale była o tym jakaś mowa więc może nie padł..

Opublikowano

A nie pomyśleliście że mogą np. zmieniać tła? Bo mówili coś o zmianie i może wszystko od razu chcą zrobić? Ja sie nie znam no ale była o tym jakaś mowa więc może nie padł..

Gdyby to było planowane moim zdaniem już dawno by się wypowiedzieli w tym temacie pod naszymi postami ( był terios.pl i mavex w temacie ) 

Więc albo wyłączyli serwer całkiem albo coś się skopało 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...