Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde troszkę syf z tą cofką bo akurat w tym czasie tak się złożyło, że troszkę na serwerze przesiedziałem i zrobiłem całe EQ na 215/220 + wbiłem maksa xD Zdaje sobie sprawę że nie zrobiliście tego specjalnie no ale jak macie taki popularny serwer to już moglibyście się bardziej zabezpieczyć i robić back'upy codziennie a nie co 5 dni. No cóż tu można powiedzieć, peszek i tyle. Tak btw expa poprawiliście czy muszę znów siedzieć 10h żeby wbić 1 lv ? ; s 

xD 

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ehh. Mówiłem ze padnie. Można się już żegnać, bo wyłącza go na zawsze na dniach. Po przeczytaniu teamu wiedziałem o tym, ale głupie ludzie tylko wyzwali innych. Serwer był zrobiony jako "zarobek w wakacje".

Opublikowano

­

Stała 2 lata, po kilku miesiącach grało 300-500 osób tak do końca że zostało 1-50 graczy.

A myślisz, że tutaj ile by zostało po skończeniu wakacji i reklamy od YT?

Lourt wczoraj jeszcze sprzedawał pliki Teriosa, a dzisiaj nagle serwer online? bk

Btw. po 4 godzinach od awarii był ten temat ze sprzedażą projektu, widać, że zamiast poinformować graczy co się stało lepiej było pisać post o sprzedaży projektu B)

tenor.gif

Opublikowano

Gracie po tej cofce?;p

Wbiłem z 7 lvl, bo są raty po 75% jako "wynagrodzenie", ale stwierdziłem, że szkoda czasu na to gówno i wyłączyłem. 

Opublikowano

Gracie po tej cofce?;p

Akurat zacząłem grę 4 dni temu, wszystko szlag trafił.. nie chce mi się znowu tutaj zapierniczać od zera.

Trzeba iść do konkurencji :ninja:

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Dużo osób gra, mimo tego, że cofka była. Zostali głównie fajni ludzie, gimbusy i hejterzy uciekli. Jak ktoś chce to są raty 75% na 2 dni, można osiągnąć bez problemu to co się robiło przez te 5 dni

Opublikowano

Dużo osób gra, mimo tego, że cofka była. Zostali głównie fajni ludzie, gimbusy i hejterzy uciekli. Jak ktoś chce to są raty 75% na 2 dni, można osiągnąć bez problemu to co się robiło przez te 5 dni

To jest właśnie serwer dla takich debili i idiotów jak ty. 

Lubisz być robiony w konia wbij nie pożałujesz, za tydzień kolejna cofka, żeby wam się nie nudziło. 

Serwera nie polecam, nawet yang bug jest :)

Ludzie po 30 zl konta sprzedają :)

Opublikowano

To jest właśnie serwer dla takich debili i idiotów jak ty. 

Lubisz być robiony w konia wbij nie pożałujesz. 

Serwera nie polecam, nawet yang bug jest :)

Ludzie po 30 zl konta sprzedają :)

Yang bug? Misja w której trzeba oddać 50 szkat (1szkata=2-3kkk) i w nagrode dostajesz 10kkk.

Opublikowano

Oj nie gra dużo osób, wiekszość jest aktualnie, ponieważ próbuje srzedać postać, druga połowa natomiast sprzedaje dopiero eq, a trzecia gra normalnie.

Opublikowano

Yang bug? Misja w której trzeba oddać 50 szkat (1szkata=2-3kkk) i w nagrode dostajesz 10kkk.

Jak raz oddasz 50 szkat, to potem wystarczy 1 żeby oddać wszystko :) 

Opublikowano

Zostali tylko idioci którzy nie mogą sie pogodzić z upadkiem servera : )  a normalni ludzie zrozumieli ze szkoda ich czasu na ten server bo padnie 

Opublikowano

Wszedłem kilka dni temu na serwer i oprócz sklepów i ludzi jadących na wh to nic innego nie zauważyłem. Na serwie nie ma praktycznie gildii i nie ma z kim robić pvp. W shinsoo stoi tylko 5 osób, a w jinno może 8. W c**j nie polecam serwera

Opublikowano

Zostali tylko idioci którzy nie mogą sie pogodzić z upadkiem servera : )  a normalni ludzie zrozumieli ze szkoda ich czasu na ten server bo padnie 

Szczerze to widze ze z roku na rok gracze sa coraz wiekszymi debilami. Pamietam np jak kilka lat temu serwer yitian2 mial cofke o 2 tygodnie a po tym jakos ludzie i tak grali jeszcze kilka lat

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Szczerze to widze ze z roku na rok gracze sa coraz wiekszymi debilami. Pamietam np jak kilka lat temu serwer yitian2 mial cofke o 2 tygodnie a po tym jakos ludzie i tak grali jeszcze kilka lat

Nie porównuj serwera, który stał z dobry rok, lub więcej i dopiero miał cofkę, a nie do jakiegoś, który stoi niecałe 2 miesiące

Opublikowano

Hehe Swoją droga będzie niedługo reaktywacja  yitiana :)  no serwer stał  z 5 lat jak nie więcej 

Co do teriosa to weźcie się już nie ośmieszajcie i wyłączcie to w cholerę 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...