Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co ty pierdolisz, serwer działa bardzo dobrze, zero lagów i bugów utrudniających gre. Często są update'y, graczy masa i jest z kim grać. Minusem jest to że jest to tzw. sezonowiec i youtuberzy kończą grę na nim powoli i tym samym gracze.

Co ja p******e? Wbij najwyższy lvl zrób eq, zrób misje i tak wszystko pójdzie się j****, bo będziesz bić po 500 ze skili. 

Misja u historyka nadal zbugowana, kostiumy nowe nie dodane, gdzie ponoć mieli już wprowadzać sklepy offline. 

Dodam, że przez zmniejszenie spotów na mapie 200, ostatni lvl wbija się około 11h, wcześniej ludzie wbijali o połowę krócej :) 

Może ludzie nie widzą błędów, ponieważ na początku ich nie widać, dopiero zaczynają się na wyższych poziomach. 

Balans robią już ponad miesiąc :) 

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co ja p******e? Wbij najwyższy lvl zrób eq, zrób misje i tak wszystko pójdzie się j****, bo będziesz bić po 500 ze skili. 

Misja u historyka nadal zbugowana, kostiumy nowe nie dodane, gdzie ponoć mieli już wprowadzać sklepy offline. 

Dodam, że przez zmniejszenie spotów na mapie 200, ostatni lvl wbija się około 11h, wcześniej ludzie wbijali o połowę krócej :)

Może ludzie nie widzą błędów, ponieważ na początku ich nie widać, dopiero zaczynają się na wyższych poziomach. 

Balans robią już ponad miesiąc :)

jeszcze zapomniałeś dodać o zbugowanej misji u kolekcjonera, tej ostatniej, która buguje nam wszystkie misje.

Opublikowano

Popieram panów powyżej, macie zamiar coś z tym zrobić czy już olaliście sprawę ? Bo już nawet zauważyłem że Lourt przestał odpisywać ludziom na mpc, a kiedyś to codziennie po 10 postów +. 

xD 

Opublikowano

z ta mapa 200lv to polecieli niezle...przesuneli spoty i dla nich wszystko jest ok.Smiechu warte,kazda osoba ze slabszym kompem zegna sie z serwerem po wbiciu 200lv,bo potem na expowisku pokaz slajdow,czarny ekran po minucie.

tracic graczy przez taka bzdure...ktos w tym teamie by sie wreszcie obudzil,albo graczy dalej bedzie ubywac

Opublikowano

z ta mapa 200lv to polecieli niezle...przesuneli spoty i dla nich wszystko jest ok.Smiechu warte,kazda osoba ze slabszym kompem zegna sie z serwerem po wbiciu 200lv,bo potem na expowisku pokaz slajdow,czarny ekran po minucie.

tracic graczy przez taka bzdure...ktos w tym teamie by sie wreszcie obudzil,albo graczy dalej bedzie ubywac

Spoty przecież zmniejszyli tylko zapomnieli poprawić expa xD lv maksymalny wbijało się z 7-8h a teraz 10-11. W sumie miałbym w to wyebane bo wbiłem maksa, ale jeżeli administracja ma zamiar myśleć o przyszłości i nowych graczach to powinny to zmienić.  Tak samo te nowe ku co lecą z bossów totalnie tego nie rozumiem, tyle tego leci a można tylko to wbić na 10 punktów, zresztą z ta alchemią również. Ale teraz najważniejsze jest to aby poprawili Questy, balans i ten exp. 

xD 

Opublikowano

@>WhyNot<

Widzę ze nie dorosłes jeszcze do normalnego rozumowania, wiec metin na bok i do książek.

---

Wcześniej nie botowalem, ale po banie zacząłem sb robić jaja z serwera (jak 99,9% graczy). Kilka osób wbiło max lvl na wh i botach nie ukrywając tego, ale mi się to już znudziło :P. Taka niestety prawda. Tam nie ma uczciwego gracza (ehh, tylko zaś źle nie zrozum (>WhyNOT<)). Jak by dali jakieś zabezpieczenie przed botami i hackami, to ten serwer byłby naprawdę dobry.

Pomocnik
Opublikowano

Kolejny easy, który za c***a nie jest easy... pograłem chwilę i nie polecam

Dokładnie tak jak mówisz - pograłeś chwile. W chwile nie odkryjesz serwera kumplu, grałem do 180 i jedyne co było wymagające to exp, ale byłem bez isa więc nie dziwie się czemu tak leciało, zakończyłem gre na 180lv, dlatego że mi dungeon nie działał do tego czasu wszystko było easy więc nic nie gadaj że to kolejny easy, easy nie oznacza 4fun.

Opublikowano

Ja za to pograłem całe 2 godziny, gdzie w między czasie 3 razy padło logowanie i raz była cofka :D także ja bym sobie tu darował grę.

Opublikowano

Cipka jesteś i tyle. 

Lourt pytanie z wyższej półki masz zamiar zrobić coś z tym balansem, misjami etc ? czy już totalne wyebango ? 

xD 

Opublikowano

Było mówione na forum, że mapa na 165lvl zostanie zmieniona.
Więc razem z tym, prawdopodobnie zostaną zwiększone respy bosów etc. oby :v

Opublikowano

chwile to w chwile mozna wbic nwm 75 lvl gdzie tu na poczatku jest trudno ? xdd zalamales sie bo  u handalrki nie ma broni na 75?

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Polecam na prawdę dobry serwer ! :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

chwile to w chwile mozna wbic nwm 75 lvl gdzie tu na poczatku jest trudno ? xdd zalamales sie bo  u handalrki nie ma broni na 75?

Wbiłem 151 :D póki co, nie mówię, że serwer jest zły, bo jest fajny, ale nie taki łatwy jakby się wydawało .. 

Ps. bronie 75 są u handlarki

Opublikowano

Nie polecam. Za pokazywanie cycków można dostać GMa. Jeżeli też macie ochotę na GMa to pokażcie knagę / cycki (w zależności co macie). Dodatkowo zje*any balans który naprawiają już od tygodni. Smutne ale prawdziwe. Myślę, że ten serwer długo już nie postoi.  ;)

Opublikowano

Wbiłem 151 :D póki co, nie mówię, że serwer jest zły, bo jest fajny, ale nie taki łatwy jakby się wydawało .. 

Ps. bronie 75 są u handlarki

ps nie ma

Terios cos olewacie sprawe ostatni post tutaj od was to 31 lipca kiedys to z kazdym problemem odpisywaliscie 

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Nie polecam. Za pokazywanie cycków można dostać GMa. Jeżeli też macie ochotę na GMa to pokażcie knagę / cycki (w zależności co macie). Dodatkowo zje*any balans który naprawiają już od tygodni. Smutne ale prawdziwe. Myślę, że ten serwer długo już nie postoi.  ;)

Nie ma już rangi, sama się zrzekła jej.

ps nie ma

Terios cos olewacie sprawe ostatni post tutaj od was to 31 lipca kiedys to z kazdym problemem odpisywaliscie 

Odpisałem.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Przybliż mi sprawę bo się pośmieje chętnie xD

Laska, która była u nas w gildii pokazywała nam swoje zdjęcia, ze szkoły, jakieś inne - aż pokazała nam zdjęcie cycków. 

Wyszła z gildii, my do niej szacunku nie mieliśmy, ale olaliśmy sprawę. Napisała podanie na GM, też olaliśmy - aż do dziś kiedy ją przyjęli. Wtedy zaczęliśmy działać, ujawnialiśmy te zdjęcia, że kto taki może mieć GM skoro on sam siebie nie szanuje, to co dopiero drugiego gracza?

Wypierała się tych zdjęć, aż potem ktoś pochwalił jej cycki, a ta się w łatwy sposób sprzedała pisząc, że dziękuje. Wypierała się także zdjęć, które wstawiła w temat na forum, który brzmi 'mordki serwera'. hehe

Cała fala hejtu na nią poszła na forum, że aż wrzało - ostatecznie zrezygnowała. Ja bym się nie pokazał już w internecie nigdy, a co ona zrobi, należy do niej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...