Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawe po ilu dniach wrócicie tu z płaczem ''bo nie ma gdzie grać'' Każdy serwer kiedyś upadnie, a te wasze invorie s2,s3 to przewiduje że końca wakacji nie wytrzymają.

Opublikowano

Ciekawe po ilu dniach wrócicie tu z płaczem ''bo nie ma gdzie grać'' Każdy serwer kiedyś upadnie, a te wasze invorie s2,s3 to przewiduje że końca wakacji nie wytrzymają.

Teraz tyle serwerów startuje,że jedynym problemem będzie na który sie zdecydować  Terios  pliki 10/10      administracja -3 /10

Bd jeszcze jakaś cofka ? 

Opublikowano

Teraz tyle serwerów startuje,że jedynym problemem będzie na który sie zdecydować  Terios  pliki 10/10      administracja -3 /10

Bd jeszcze jakaś cofka ? 

Drodzy gracze,

Administracji terios.pl naprawdę nie była po drodze awaria tego serwera. Nie jest to celowe zagranie z ich strony. Dlaczego mieli by robić tylko cofkę która jest zabójcza dla serwerów ? Kto tak naprawdę zamyka serwer przy 2000 graczach ?

Administracja wyciągnęła wnioski i wdrożyła zaawansowany system backupów w dwóch niezależnych serwerowniach o różnych łączach. Taka sytuacja nie będzie miała miejsca.

I ucinam wszelkie plotki na temat że serwer został sprzedany. Dodatkowo informuję również że nie będzie reworka ponieważ szanujemy czas jaki włożyliście w ten serwer, wasze znajomości i gildie. 

Kto będzie kontynuował grę na serwerze to zapraszam dziś na zuo.

Opublikowano

Dobre że ponad tydzień temu przestałem grać na serwerze bo widzę że serwer upadł....

Jak by nie administracja która posiada tylko wiedzę na temat serwera a nie posiada umiejętności współpracy z graczem był by naprawde super serwerem. No ale cóż nawet dobry samochód nie będzie mógł sie wykazać bez dobrego kierowcy...

Dzieki za gre ale w moich oczach jesteście już spaleni....

Zmiencie administracje (nie nicki a osoby) i postawcie serwer od nowa a na pewno będzie super serwerem

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Drodzy gracze,

Administracji terios.pl naprawdę nie była po drodze awaria tego serwera. Nie jest to celowe zagranie z ich strony. Dlaczego mieli by robić tylko cofkę która jest zabójcza dla serwerów ? Kto tak naprawdę zamyka serwer przy 2000 graczach ?

Administracja wyciągnęła wnioski i wdrożyła zaawansowany system backupów w dwóch niezależnych serwerowniach o różnych łączach. Taka sytuacja nie będzie miała miejsca.

I ucinam wszelkie plotki na temat że serwer został sprzedany. Dodatkowo informuję również że nie będzie reworka ponieważ szanujemy czas jaki włożyliście w ten serwer, wasze znajomości i gildie. 

Kto będzie kontynuował grę na serwerze to zapraszam dziś na zuo.

Powiedz to tym, którzy stracili IS. Zuo też nie ma sensu, nawet dobrze postaci z balansować nie umiecie. To co robi BM jest chore, kolega na 140 kładł +200. 

Opublikowano

Tak kur*wa nie bedzie cofki a to że ponad 120h+ mixowałem trutki/żale i farmiłem kase etc to co psu w 4 litery!!!

Ludzie ostrzegam was nie grajcie już tu bo szkoda waszego cennego czasu i nerwów lepiej przejść na inne servery bo ten to już syf kiła mogiła dno i wodorosty !!!

Opublikowano

Szkoda, myślałem że serwer jest naprawdę godny polecenia. Spędziłem przy nim sporo czasu. Szkoda też że dzisiaj serwery nie stoją przez kilka lat jak to było dawniej tylko postoją kilka miesięcy, administracja zarobi niezłą kasę i serwer jest wyłączany.

Opublikowano

nie grałem na teriosie od ponad  tygodnia więc wejdę i rozejrzę się z nudów dopóki pewien serwer w przyszłym tygodniu nie wystartuje, choć wątpie czy uda mi sie choć jednego azraela zrobić

Opublikowano

serwer oczywiście polecam, przed cofką miałem 3x 225 lvl full eq, teraz mam 2x 190 i 206 c*****e eq, ale co tam xD

Opublikowano

Hehe Swoją droga będzie niedługo reaktywacja yitiana :) no serwer stał z 5 lat jak nie więcej

Uu, jakieś konkretniejsze info?

---

Co do tematu- nie polecam gry na owym serwerze.

Opublikowano

No no.no.

Wspolczuje .

Jednak krul asfen sie wkurwil i panelem napisamym na androida w pajtonie skonwertowanym do c-- przez algorytm w lua co uruchamia animacje wait.gr2 w sekwencji type+2 z odnosnikiem tolerancji sql w sockecie 1 co powoduje wywalanie kanalu zdalnie przez ewenement w swiecie metin2 -- haked socket 2.0 by asfen @maniol

Wyjebal teriosa z powierzchni

ziemi.

Dla tych co nie wiedzieli

Serwer byl Przemka i pewnego brodacza czyli team Cradosa.

1912513.jpeg

Opublikowano

No no.no.

Wspolczuje .

Jednak krul asfen sie wkurwil i panelem napisamym na androida w pajtonie skonwertowanym do c-- przez algorytm w lua co uruchamia animacje wait.gr2 w sekwencji type+2 z odnosnikiem tolerancji sql w sockecie 1 co powoduje wywalanie kanalu zdalnie przez ewenement w swiecie metin2 -- haked socket 2.0 by asfen @maniol

ziemi.

Niezłe ten serwer miał już swoje czasy ;P

Opublikowano

Jak na razie wg mnie sporo osób gra. Są raty 75% więc stracone poziomy można szybko nabić.

Co do eq trochę ciężej, ale nie widze innego dobrego serwera więc pozostaje tutaj ze znajomymi.

Odnośnie sklepików też jest ich sporo, jak i graczy.

Jak na razie polecam dalej bo wg mnie warto.

Opublikowano

No no.no.

Wspolczuje .

ziemi.

to chyba kazdy wiedział kogo to serv 

Opublikowano

Dodatkowo informuję również że nie będzie reworka ponieważ szanujemy czas jaki włożyliście w ten serwer, wasze znajomości i gildie.

Gdyby faktycznie tak było Lourt nie miałby za sobą klkudziesięciu serwerów, w tym kilka reworków.

Tak wogole zmienia on zdanie jak kobieta. Jednego dnia informuje, ze jego ostateczną i nieodwolana decyzją jest zamknięcie serwera po czym następnego dnia wlącza go z powrotem.

Srij9JT.png

Opublikowano

­

No no.no.

Wspolczuje .

ziemi.

To ktoś o tym nie wiedział? :O

Ogólnie to jak oglądałem jakiś filmik z teriosa to 80% czatu to było "sprzedam postać", więc gg, ciekawe kto je kupi :D

tenor.gif

Opublikowano

Prawda jest taka, że z tym serwerem z dnia na dzień będzie gorzej.

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Prawda jest taka, że z tym serwerem z dnia na dzień będzie gorzej.

Co ty nie powiesz. 

Serwera nie polecam. Niech admin nauczy się panować nad emocjami. Raz zamyka serwer i sprzedaje pliki a potem jednak otwiera. 

Opublikowano

To było oczywiste, rozumiem gdyby zrobili cofkę o 1 dzień to okej, wybaczyłbym ale o 5 dni ? nie ma ciula, jedynie co pozostało to uciekać jak najdalej, poza tym większość youtuberów kończy grę, więc lada chwila i zostanie na serwerze 200 osób i wyłączą go w chuy. Troszkę szkoda bo myślałem, że pobije się troszkę na wojnach etc bo w końcu nie po to grałem 2 miechy żeby kończyć, no ale nic nie poradzę cała gilda poszła w chuy to ja też idę. I tyle osobiście nie polecam. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...