Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam, spamowanie reklamą na innych serwerach - żałosne posunięcie.

Tak, cała Administracja spamuje na forach innych serwerów/w grze, ponieważ nie mamy nic innego do roboty, proponuje puknąć się w głowę raz, a mocno.

Dzisiaj o godzinie 0.00 odbędzie kilkugodzinna przerwa.

T9S9sNO.png

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przydałoby się, bo ostatni lvl wbija się 11h, a nie jak wcześniej 5/6 :)

Takie rzeczy powinniście robić na samym początku.

Nie chciałbym być w skórach tych, którzy wbijali tyle godzin jeden lvl. 

Kiedy będą poprawiane misje? Te które bugują nam DMG.

Niestety byłem jedną z tych osób i wbiłem 225 mniej więcej w tym czasie. Pożegnałem się z serwerem, ponieważ denerwujące jest to, że jedni mogli dziennie expić po 2h i w 3 dni wbili ostatni lv a niektórzy prawie 6 dni ;).

Opublikowano

Czy planujecie cos zrobic z mapa 200lv podczas tej kilkugodzinnej przerwy?

Napisał wyżej, że zwiększą troszkę expa.

Co do tych lagów to, ja przynajmniej już ich nie mam.

Niestety byłem jedną z tych osób i wbiłem 225 mniej więcej w tym czasie. Pożegnałem się z serwerem, ponieważ denerwujące jest to, że jedni mogli dziennie expić po 2h i w 3 dni wbili ostatni lv a niektórzy prawie 6 dni  ;).

Niestety to jest metin, na tym serwerze lepiej czasem poczekać cierpliwie, niż potem cierpieć :)

Opublikowano

uuuu co się stanęło ;p Wszystko off, ludziom postacie poznikały, eq poznikało , WTF ?? Koniec bety i start na nowo ?? 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Wszystkie bazy danych wyjebało nie ma nic. Cofka będzie jak c**j :') do tego c**j wie czy mają kopie.

ostatnio kopii nie mieli a teraz mieliby miec?

Opublikowano

Napisze ktoś z administracji do kiedy ta przerwa potrwa? Czy mamy już szukać GM'a ?

Chyba innego serwera :D Bo coś mi się zdaje że ten już nie ruszy :D Tym bardziej jak wszystko poszło się je*** , postki konta itp itd ;) Juz nawet forum off i strona offf...

http://prntscr.com/832oqu

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Całkiem ciekawe co to się stałosie :D:D pierwszym razem darowałem sobie komentarze ale tym razem nie mam zamiaru zaczynać po raz kolejny od 0

Opublikowano

No jak widać już sami zamykacie serwer, robicie cofki itp.

Nikt tego nie wie prócz administracji czy będzie cofka.

Jeśli będzie zostanie z 100 osób, jeśli nie będzie będziemy grać dalej.

Opublikowano

Mówi Wam to coś "costa de la concordia", kiedyś z każdym serwerem się to stanie i na tego przyszła już pora jak widać [*]

czy ja wiem moim zdaniem to jest czysta zazdrość ze komuś się udało :) czyli czysta Polska jeden ma drugi nie to pierwszemu kłody pod nogi by tez nie miał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...