Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Laska, która była u nas w gildii pokazywała nam swoje zdjęcia, ze szkoły, jakieś inne - aż pokazała nam zdjęcie cycków.

Wyszła z gildii, my do niej szacunku nie mieliśmy, ale olaliśmy sprawę. Napisała podanie na GM, też olaliśmy - aż do dziś kiedy ją przyjęli. Wtedy zaczęliśmy działać, ujawnialiśmy te zdjęcia, że kto taki może mieć GM skoro on sam siebie nie szanuje, to co dopiero drugiego gracza?

Wypierała się tych zdjęć, aż potem ktoś pochwalił jej cycki, a ta się w łatwy sposób sprzedała pisząc, że dziękuje. Wypierała się także zdjęć, które wstawiła w temat na forum, który brzmi 'mordki serwera'. hehe

Cała fala hejtu na nią poszła na forum, że aż wrzało - ostatecznie zrezygnowała. Ja bym się nie pokazał już w internecie nigdy, a co ona zrobi, należy do niej.

A fajne ma chociaż cycki?

Opublikowano

Widzę, coraz więcej negatywnych opinii nt. serwera, slabiutko..

ps. coś ten bs wasz słabo chodzi, pokazuje że bony zostały wbite, a jak sprawdzam to są całkiem inne  <3

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Na forum także, nie polecam wchodzić. 

Administracja forum to dzieciaki, którzy nie potrafią wytłumaczyć za co banują.

Można jeszcze dodać, że rozdają rangi po znajomości czyt. Algade i jego dziewka internetowa :) 

Opublikowano

Panowie wypowiadamy się na temat serwera, nie offtopicujemy za bardzo.

O stanikach sobie możecie na PW rozmawiać.

Kolejne niepotrzebne posty będą warnowane już % i blokadami na tworzenie treści.

Opublikowano

Kiedys 1400-1500 uzytkownikow na forum dziennie,teraz juz tylko 850-900

obudzicie sie?Naprawde nie znacie powodu odejsc graczy?

napisze 50 raz:

poprawcie expowiska na mapie 200 tak zeby gracze ze slabszymi kompami mieli jak expic.Przeciez takich graczy jest najwiecej.

taka drobnostka,taki pierdol i albo wam sie tego poprostu nie chce ogarniac,albo juz wiecie ze zwijacie biznes po wakacjach.

to jak to jest Terios.pl?

Opublikowano

Kiedys 1400-1500 uzytkownikow na forum dziennie,teraz juz tylko 850-900

obudzicie sie?Naprawde nie znacie powodu odejsc graczy?

napisze 50 raz:

poprawcie expowiska na mapie 200 tak zeby gracze ze slabszymi kompami mieli jak expic.Przeciez takich graczy jest najwiecej.

taka drobnostka,taki pierdol i albo wam sie tego poprostu nie chce ogarniac,albo juz wiecie ze zwijacie biznes po wakacjach.

to jak to jest Terios.pl?

Przecież expowiska są odpowiednie, są ogromne spoty (Oaza na Pustyni), są też mniejsze np. Wioska na Środku Sohan. Jedyne co zrobimy, to zwiększymy delikatnie exp'a.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Przecież expowiska są odpowiednie, są ogromne spoty (Oaza na Pustyni), są też mniejsze np. Wioska na Środku Sohan. Jedyne co zrobimy, to zwiększymy delikatnie exp'a.

Przydałoby się, bo ostatni lvl wbija się 11h, a nie jak wcześniej 5/6 :)

Takie rzeczy powinniście robić na samym początku.

Nie chciałbym być w skórach tych, którzy wbijali tyle godzin jeden lvl. 

Kiedy będą poprawiane misje? Te które bugują nam DMG.

Opublikowano

A co z balansem i misjami ? chyba już setny raz o to się pytam -_- ? 

xD 

Opublikowano

Przeciez expowiska nie sa odpowiednie...gracze dalej maja niesamowite pokazy slajdow i czarny ekran po minucie...

serio trzeba znowu robic po 5 propozycji dziennie na forum?Dlaczego nikt nie rozumie ze ta mapa blokujecie graczy ze slabszymi komputerami na 200lvlu...porobia misje,zobacza ze nic z tym nie robicie i odejda.

Dalej zlewajcie sprawe i za miesiac 600 graczy to max.

ed:

naprawde to takie trudne zmniejszyc spoty o polowe czy o 2/3 i dac potworom 2 albo 3x wiecej expa?

Opublikowano

Nie da sie wejsc jakis wirus mi wyskoczyl skasowal plik run a patch nie patchuje (anty wylaczylem)

Też miałem to dziś rano jak wstałem, lecz wyłączyłem Avasta + dodałem do wyjątków, patchowałem od nowa i teraz all śmiga. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...