Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem jedno p******e to już kur.wa jego mać 2 miechy grania poszło w dupe, nie wierzę... 

Urok serwerów prywatnych, jeden grasz 2 miesiące i upda a potem już Ci się nie chce zaczynać na innym od nowa bo jest to samo ;>

Opublikowano

Moze zrobia to co asprajm??? terios v2 incoming 

Jeżeli ktoś kupi pliki, to zrobi z nimi co zechce, może będą lepszą Administracją, lepiej poprowadzą projekt i nie będą powtarzać naszych błędów. Czas pokaże.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Jeszcze tydien temu Nexon sie klocil ze serwer ma sie dobrze nie padnie itd. A mowilem ze akcja bedzie... Promocja SM , nowe rzeczy w IS zeby tylko sie nazrec kasa a potem zamkniecie i sprzedanie ;)

Za hajs teriosa baluj.

Tera nexon, uber, mavex napiszcie cos madrego ;) mialem racje od poczatku nie potrafiliscie nic zrobic tylko kasa i skonczylo sie tak jak mowilem juz prawie miesiac temu.

Gratki...

Opublikowano

Oj bajeczki wciskacie ludziom... Wy jeszcze pakujecie w to kasę :D Od niedawna powtarza się ten sam cykl. Postaią sobie serwer na kilka tygodni. Oczaruje nim ludzi. Ludzie zaczną w to wierzyć i zasilają serwer. Niestety ale w tym kraju nie doczekamy się sprawiedliwości :)

Opublikowano

Wolę cofkę o 5 dni, bo i tak nie ma gdzie obecnie grać, ale widać lepiej zamknąć, zmienić nazwę, nicki administracji i heja od nowa - będzie na skórki do lola. 

2mzof5.jpg
Opublikowano

Wolę cofkę o 5 dni, bo i tak nie ma gdzie obecnie grać, ale widać lepiej zamknąć, zmienić nazwę, nicki administracji i heja od nowa - będzie na skórki do lola. 

Jeżeli ktoś kupi projekt będzie mógł go aktywować kiedy chce i zrobić z nim co chce, od niego będzie to zależało.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Hahaha Jebłem ahahhahaha dobrze że tu nie grałem nawet 5min tylko 2min wlaczylem bota miesiac temu na 10 godzin i sb latał po m1 xD

P.S  nie placzcie o IS bo tylko debile laduja w ISA na privach :)

Opublikowano

Drodzy gracze!

Niestety administracja Terios.pl korzystała z chmury oferowanej przez online.net (www.scaleway.com) która wyznacza się dużą wydajnością oraz niską ceną. Jednak niestety zdarzyła się awaria klastra danych, na których była zamieszona baza mysql Teriosa. 

Część bazy danych player została uszkodzona (w tym postacie, przedmioty). Niestety nie mamy możliwości odzyskania bazy danych. Dane takie jak loginy oraz hasła zachowały się poprawnie. Niestety ostatnie backupy mamy sprzed pięciu dni. Administracja rozumie, że nie wybaczyliście jej cofki sprzed pięciu dni. Administracja Terios.pl zdecydowała się, że nie będzie kontynuowała prac nad serwerem. 

W skład mojej informacji wchodzi również to, że pliki serwerowe zostaną sprzedane. Kwota plików jest do ustalenia z technikiem serwera TreV. Projekt zostanie wznowiony, jeżeli znajdzie się osoba, która zechce kontynuować prace nad serwerem. 

Z powodu regulacji prawnych, administracja nie może sprzedać takich informacji jak loginy, hasła, adresy E-mail, numery telefonów, dane dotyczące przelewów. 

Link do tematu na MPC: tutaj

Jest to ostateczna decyzja podjęta przez administracje Terios.pl. 

PS. Nie było żadnego włamania, wasze dane są bezpieczne.

Coś nie chce mi się w to wierzyć, wydaje mi się, że to jest jakaś ściema. ;)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Coś nie chce mi się w to wierzyć, wydaje mi się, że to jest jakaś ściema. ;)

Pewnie, zrezygnowalibyśmy z ponad 2k Online, które były w trakcie awarii na serwerze.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Stare przysłowie informatyczne głosi - "Ludzie dzielą się na tych co robią backupy oraz na tych co BĘDĄ robić". 

Bez hejtu, powodzenia chłopaki i na przyszłość nie popełnijcie tego błędu. Szkoda, że uczycie się na swoich błędach a nie jak to powinno być czyli na cudzych.

Opublikowano

Pewnie, zrezygnowalibyśmy z ponad 2k Online, które były w trakcie awarii na serwerze.

tzn Acros miał na myśli raczej, że sprzedaży plików nie ma a tak naprawdę to rework pod nowymi nickami :P 

gnvNjpf.png

Opublikowano

tzn Acros miał na myśli raczej, że sprzedaży plików nie ma a tak naprawdę to rework pod nowymi nickami :P

Bo tak będzie a jak myślisz :D

Opublikowano

Bo tak będzie a jak myślisz :D

Dobre teorie spiskowe, faktycznie pozbyłbym się od tak ponad 2k graczy na rzecz reworka...

T9S9sNO.png

Opublikowano

Dobre teorie spiskowe, faktycznie pozbyłbym się od tak ponad 2k graczy na rzecz reworka...

Jaki rework wystarczy inna nazwa i serw jakis o nowej nazwie startuje tyle xD 

Opublikowano

Ech, szkoda ze to sie dzieje chociaz nie gralem juz za bardzo. Pandora upadła, myślałem że terios zastąpi ją... ale się myliłem. 

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

No ja nie mówię, że coś się nie zjebało u Was bo na pewno coś jebło. 

Tak czy inaczej... nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem... postawcie za miesiąc jak się uspokoją i będzie na spokojnie 3k. Powodzenia. 

Co do płaczu graczy... przynajmniej graliście 2,5miecha gdzie inne serwery nie wytrzymują 2tygodni... Pomyślcie, że wiedźmina 3 przechodziliście 1tyg i nikt nie płakał, że wydał 200zł na tydzień gry.. tutaj mieliście okazję dobrej zabawy przez 2,5miecha. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Jaki rework wystarczy inna nazwa i serw jakis o nowej nazwie startuje tyle xD

Projekt sprzedajemy jako Terios.pl, bez zmiany nazwy - kupno projektu obejmuje zachowanie nazwy.

No ja nie mówię, że coś się nie zjebało u Was bo na pewno coś jebło. 

Tak czy inaczej... nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem... postawcie za miesiąc jak się uspokoją i będzie na spokojnie 3k. Powodzenia. 

Co do płaczu graczy... przynajmniej graliście 2,5miecha gdzie inne serwery nie wytrzymują 2tygodni... Pomyślcie, że wiedźmina 3 przechodziliście 1tyg i nikt nie płakał, że wydał 200zł na tydzień gry.. tutaj mieliście okazję dobrej zabawy przez 2,5miecha. 

Znajdą się nowi właściciele, nie oddamy projektu byle komu.

T9S9sNO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...