Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer był spoko, elo.

aw: po ile była truta dzień przed upadkiem serwera?

Opublikowano

no zdecydowanie lepsza niż na Ascarialu  xD

Z pewnością. Inteligenci, którzy trzymają wszystkie dane tylko i wyłącznie na jednym wirtualnym dysku. :v 

A później coś się psuje i bum - był serwerek, nie ma serwerka. Chyba, że Terios pada z innych powodów, a w/w awaria to tylko wymówka. :D

Opublikowano

HAHAH 2,5 MIESIĄCA GRY POSZŁO WAM NA MARNE...  Takie uroki privów. Dziś grasz, posiadasz najlepsze eq na serwie, jutro nie możesz się zalogować, bo serwera już nie ma.  Do tego ciągłe lagi, i tak długo gracze wam ufali, i grali tutaj.
Administracja na tym serwerze z niczym nie umiała sobie poradzić. Boty latały jak chciały. Na kasę polecieli. Dobrze, że nie mieli backupa z tamtego miesiąca, tylko z ostatnich 5 dni. Śmiech.

Reklama i tak się kończyła. 3 tyg i by zostało z 300 graczy .

Opublikowano

Tera pozdrawiam Shaunii, Algade, Grimm aka Hock, Ubera i najbardziej niedorozwinietego Nexona srodkowym palce. Jestescje debilami i zawsze nimi byliscie ;) przez was ludzie odchodzili z serwa. Jedyni normalni to TreV i Yarr tam byli.

Ja tam sie ciesze ze projekt sprzedaja komus nowemu. Moze bedzie administracja ogarnieta. A nie admini sie nabijaja z modka bo dostala za cycki gm za cycki a potem kros napisze ze zachowuja sie jak by mieli cieczke i ban od razu. Mam nadzieje ze to ostatni projekt na ktorym ich widzimy. Jak ktos ogarniety to zrobi to 3k online najmniej bedzie a nie 2k z czrgo 1.5k to boty i wh

Opublikowano

Chyba od setnej strony tej prezentacji Was ostrzegałem, żeby tu nie grać. W ogóle nie jestem zdziwiony zaistniałą sytuacją, to była tylko kwestia czasu.

Opublikowano

Terios padł? Nawet szybciej niż Ascarial, a taka pro elo zajebis.ta administracja.  B)

Santeria padla szybciej więc... :)

@Hool (New acc)

Już zacięra ręce, po upadku teriosa, invoria się wzbogaci o troszku graczy xD

@AW Czy na serwerze klasy były juz zbalansowane?

Opublikowano

Santeria padla szybciej więc... :)

@Hool (New acc)

Już zacięra ręce, po upadku teriosa, invoria się wzbogaci o troszku graczy xD

@AW Czy na serwerze klasy były juz zbalansowane?

Szczerze ? Według mnie porównywanie serwera do serwera jest debilizmem no ale okej ;3

chcieli zamknęli, ich sprawa i tyle..

Opublikowano

Jak na te czasy to i tak długo ustał więc gratuluje administracji.

no niestety bywa i tak, administracja nie była najwyższej klasy ale mam nadzieje że się sporo nauczylii wyciągną z tego wnioski, a następne serwery ( o ile postawią) będą prowadzone pewniejszą i bardziej doświadczoną ręką niż terios :) 

oczywiście, życze powodzenia bo się chłopaki starali, często byli, a to olbrzymi wysiłek z czego widzę

Opublikowano

Dobra, zjebaliscie, to wypierdalać prezka cls i bajlandoo

Po co komu te wulgi ?

Forum ogólnie jest to coś aby "dyskutować " :p

Opublikowano

Terios padł? Nawet szybciej niż Ascarial, a taka pro elo zajebis.ta administracja.  B)

Santerią się pochwal.

Kurde no, serwer padł po +/- takim samym czasie, co Lourt aka Vitron aka Vincent aka TreV olał oba cradosy, czy to nie dziwne? B) #teoriespiskowe

Nie no, ale naprawdę, powtorzyliście ten sam błąd, co na malestii... Tylko jak ona stała 2tyg to zrobili cofkę o 3 dni, a terios stał 2,5msc i nie chcecie zrobić cofki o 5 dni? Top bk 2k15

Tak jak coś to ludzie, nie idźcie na invorię, już teraz trudno o metki [*]

tenor.gif

Opublikowano

Cos mi sie wydaje ze innym powodem bylo zamkniecie serwera, bo to co napisali jest smieszne.

Dokładnie :), backup się robi co 1h/ 30 min i tyle... A nie "z przed 5 dni" zajebali się w akcji i tyle.

Opublikowano

Ja nie mam się czym chwalić, Santeria nie była moim serwerem i nie ja doprowadziłam do jej upadku, więc stfu. 

Ale przyczyniłaś sie do jej upadku

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Ale przyczyniłaś sie do jej upadku

Ja się przyczyniłam? Hahahahahahahah, dobre. XDDDDD A w tej bajce były smoki? 

Najpierw zdobądź rzetelne info, a później siej ferment. A takowego nie zdobędziesz, więc zamilcz. 

Opublikowano

Ja się przyczyniłam? Hahahahahahahah, dobre. XDDDDD A w tej bajce były smoki? 

Wystarczy, że Ty jesteś gdzieś w teamie i serwer długo nie postoi XDD

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...