Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogolnie to co napisali to jest jakas sciema, jak mozna przez tyle czasu nie robic backupa? 

Jak na taka liczbe graczy spokojnie powinni dac tego backupa nawet z przed 5 dni, albo chociaz zrobic jakas ankiete.

Nie wiem jakim byl prawdziwy powod zamkniecia serwera bo watpie w ta awarie.

Opublikowano

Wystarczy, że Ty jesteś gdzieś w teamie i serwer długo nie postoi XDD

Wystarczy, że Ty się urodziłeś i już średni poziom IQ społeczeństwa został diametralnie zaniżony.

Opublikowano

Wystarczy, że Ty się urodziłeś i już średni poziom IQ społeczeństwa został diametralnie zaniżony.

Dobra idz juz lizać pyte azpramowi :>.Gdybys sobie zrobila napis santeria na cyckach to napewno ten server by dłużej by postal ale tak to na plecach :/

Opublikowano

Jak wygląda liczba online po cofce sprzed 5 dni?

Tak jak koń po westernie (czyt. tragicznie). Nikt o zdrowych zmysłach już tu nie będzie grał po tym incydencie. Zwłaszcza, że kolejna taka wpadka to zapewne kwestia czasu.

Opublikowano

Rework serwera nie byłby dobrym pomysłem, ponieważ na serwerze zostało by max 500 graczy z reklamą, a cofka sprawiła, że może te 1k+ online jednak będzie ;). Ja na szczęście nie straciłem nic, ponieważ miałem 2 tyg odpoczynku, bo byłem na wakacjach.

Co do serwera mam jeszcze pytanie: Jaką postacią tutaj najlepiej grać, czy ninja dagger jest dobry?

Tak jak koń po westernie

Liczyłem na normalną odpowiedź. Poszedł raport.

Opublikowano

Po prostu nie mogę w to uwierzyć... 4 dni temu założyłem postać woja 90 lvl... Full eq na 90 [L], truta 80 sr, mnostwo kasy, pet, a tutaj cofka o 5 dni...

Czy mogło być gorzej?

Ale z drugiej strony cieszę się, że serwer jeszcze postoi, chętnię namęczę się jeszcze raz i mam nadzieję, że więcej takich wpadek nie będzie...

Opublikowano

@Terios.pl, czy jest chociaż jakaś godna oferta sprzedaży tych plików? Ja sama nie mam hajsu, żeby kupić i postawić serw, ale chętnie jeszcze na nim pogram. ^^

Makoto is not amused.

Opublikowano

Na serwerze zrobiła się jedna wielka melina. Cały czas wyrzucane są przedmioty przez graczy, sprzedawanie kont, eq za PLN bądź wymiana itemów / kont na inny serwer.

Odradzam gry, ten serwer ma policzone dni :)

Opublikowano

Ja tylko nie ogarniam czemu wszyscy piszą ''wymienię eq'' ''sprzedam eq za przelew'' ''dam to za 50zł'' itp. Ciekawi mnie tylko kto to kupuje -.-

Szkoda że pada, bo chętnie bym tutaj pograł ( wole mieć w plecy 5dni niż grać na invori lub virtualu ), ale sam przecież nie będę grał :D

Opublikowano

Ja tylko nie ogarniam czemu wszyscy piszą ''wymienię eq'' ''sprzedam eq za przelew'' ''dam to za 50zł'' itp. Ciekawi mnie tylko kto to kupuje -.-

Szkoda że pada, bo chętnie bym tutaj pograł ( wole mieć w plecy 5dni niż grać na invori lub virtualu ), ale sam przecież nie będę grał :D

Invoria stala 2 lata :v a terios 2 miesiace?

BTW. Jesli konczycie prace nad projektem to kiedy zostanie serwer zamkniety?

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Invoria stala 2 lata :v a terios 2 miesiace?

BTW. Jesli konczycie prace nad projektem to kiedy zostanie serwer zamkniety?

Stała 2 lata, po kilku miesiącach grało 300-500 osób tak do końca że zostało 1-50 graczy.

Opublikowano

Nie pozdrawiam, cały set na 190 i kilka set kkk w plecy. J****, jebać i jeszcze raz jebać. 

Pandora 5 lat stała, i co chujki? :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...