Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dagger sobie radzi na tym serwerze z pvp/expem/dungi itd? Jeżeli nie, to kogo polecacie? 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Dagger sobie radzi na tym serwerze z pvp/expem/dungi itd? Jeżeli nie, to kogo polecacie? 

No ba ! Mówiąc szczerze to dagger robi Rozp!3rd0L :D

Opublikowano

Administracja ma zamiar zrobić coś z tym balansem, oraz misjami? 

To najlepiej niech się sprecyzuje, bo mam dosyć czekania, chyba że serwer po wakacjach off, a na to się zapowiada. 

Opublikowano

no chiba komus od...lo z tym zuo :P brawo jasiu aby tak dalej :P

no takiego zwalonego eventu to ja naprawde niewidzialem :P

wszystko w kupie leje i wszystko w kupie stoi ........ niby jak to ubic ? O-0

Opublikowano

No event był słaby jak barszcz, bossów i metków za dużo, a ludzi z WH jeszcze więcej... Tylko sobie po metki w wodzie biegali ;x

Opublikowano

Dla mocniejszych komputerów event był bardzo spoko. Ja na przedziale 100-150 brałem sobie bossy peleryna, czasami sciny przy wysypywaniu się 10 dropow z grupki bosow ale to normalne :)

Event trwał około godzinę, jeżeli ktoś nie zdążył na czas to mógł magicznym sposobem powybijac metki w ścianach ( zbroja + w ) i z tego mieć świetny zarobek, bo takich metkow nie brakowało.

Czasami wnerwialo to ze rzuca się na Ciebie 100 bosow, ale gdyby nie to odpychanie przez bosy i latające zbugowane nemere to dało by się nawet te 100 bosow na klacie przebolec.

Jedni sobie podropili, drudzy misję wykonali trzeci ponarzekali i na szczęście nikt nie może napisać ze czegoś było za mało. Jak najbardziej na plus dzisiejszy event, zarobek niesamowity :)

Opublikowano

No event był słaby jak barszcz, bossów i metków za dużo, a ludzi z WH jeszcze więcej... Tylko sobie po metki w wodzie biegali ;x

Nie ma sie co dziwić, na tym serwie każdy rodzaj hacków działa, do tego w ogóle nie ma wykazu logów, przez co niektórzy od samego startu pykają sobie na czitach bez żadnych konsekwencji (  :huh:     :mellow:     xD ), także jak to mówią - hulaj dusza, piekła nie ma! :D

Opublikowano

Widze ze serwer pada jak mucha... Hmnnn, i kto tu teraz glupoty pisal :P . Inaczej, skąd ja to wiedzialem??? Jak ktos chce jeszcze serwer zobaczyc, to dwa info.

1.Spiesz sie bo padnie

2.Lepiej zacznij grac na hackach i botach na starcie (nie dostaniesz bana tak to).

Sam wbilem wysoki lvl praktycznie samym bootem i WH. Bana nie dostalem oczywiscie, bo hackerow nie banuja :)

Opublikowano

Gdzie znajde cyklop kat ? Misja na 130 chyba zabić 100 sztuk.

Prawy Górny Róg mapa 110.

Opublikowano

Siemka chce wbić na serwerek i zastanawiam sie ile jest ludzi ? ;d Może ktoś napisac czy oplaca sie grac tutaj czy nie za bardzo :)

Ludzi jest naprawdę masa, myślę że opłaci się grać ponieważ serwer jest naprawdę świetnie rozbudowany ;) ~ Moja opinia ;)

Opublikowano

Siemka chce wbić na serwerek i zastanawiam sie ile jest ludzi ? ;d Może ktoś napisac czy oplaca sie grac tutaj czy nie za bardzo :)

Serwer spoko, lecz jeżeli administracja się nie ogarnie i nie poprawi błędów oraz innych potrzebnych rzeczy, to ten serwer nie ma sensu.

Na twoim miejscu poczekałbym, bo naprawdę szkoda tracić czas, bo jak na razie to walą w konia na całego, a ich jedyną wymówką to walka z atakami. 

Smutne, ale prawdziwe. 

Opublikowano

Serwer spoko, lecz jeżeli administracja się nie ogarnie i nie poprawi błędów oraz innych potrzebnych rzeczy, to ten serwer nie ma sensu.

Na twoim miejscu poczekałbym, bo naprawdę szkoda tracić czas, bo jak na razie to walą w konia na całego, a ich jedyną wymówką to walka z atakami. 

Smutne, ale prawdziwe. 

Co ty pierdolisz, serwer działa bardzo dobrze, zero lagów i bugów utrudniających gre. Często są update'y, graczy masa i jest z kim grać. Minusem jest to że jest to tzw. sezonowiec i youtuberzy kończą grę na nim powoli i tym samym gracze.

Opublikowano

­

Widze ze serwer pada jak mucha... Hmnnn, i kto tu teraz glupoty pisal :P . Inaczej, skąd ja to wiedzialem??? Jak ktos chce jeszcze serwer zobaczyc, to dwa info.
1.Spiesz sie bo padnie
2.Lepiej zacznij grac na hackach i botach na starcie (nie dostaniesz bana tak to).
Sam wbilem wysoki lvl praktycznie samym bootem i WH. Bana nie dostalem oczywiscie, bo hackerow nie banuja :)

Boże, co za idiota XDDDD

Najpierw dostał bana za bota i się wypierał, że nie, wcale nie miał żadnego bota, a konta z ID "fartan1", "fartan2" to nie jego...

A teraz pisze, że leciał na wh i na bocie i nie dostał bana xD xD xD xD xD Jeszcze nabił jakieś 50 postów, wypierając się używania bota i wyzywając administrację.

@Terios.pl współczuje posiadania takich idiotów na serwerze.

47198f792c9b214b7179ae1587df32da.jpg

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...