Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czas na ostateczną opinię. Przez moją 1,5 tyg gry osiągnąłem prawie wszystko 220lvl + misje + eq, ekwipunek ciężko się robiło itp. a co się okazało z nowym eq, ze bije się po 3k a więcej bije trucie i pvp polega na tym kto szybciej ucieknie i otruje. Do tej pory polecałem serwer tak jak teraz nie polecam, w przerwie jest napisane, ze zostały poprawione lagi i spoty na mapie 200 a co się okazuje masz expić albo na małym spocie albo na jednej wielkiej czerwonej kropie, przy której masz  czarny ekran po sekundzie. Na dodatek do tej pory nie naprawiono eliksirów historyka, cofających misji czy dodawania przetopów do nowego eq do tego dochodzi nieudolna próba naprawy sytuacji tego serwera. Do tej pory obiecanki administracji nie zostały naprawione przy najbliższej przerwie na dodatek na tą przerwę trzeba czekać do 3dni, w której i tak zapomną o naprawie najważniejszych błędów + ogarnięcie balansu. Na dodatek nie pomyśleliście o tych osobach co robiły eq jak słabiej leciały ulepy, woleliście zwiększyć i dosłownie olać graczy. Serwera stanowczo nie polecam jak chcesz zostać wyruch any przez administracje to serwer stanowczo dla Ciebie ja osobiście nie mam już nerwów, żeby grać na obiecankach administracji.

Chyba nie uwierzyłeś w te gruszki na wierzbie na początku? Lourt to lourt zakłamany człowiek.. Aż się dziwie że jeszcze tutaj gracie po tej faworyzacji, lagach i bugach :)

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Człowieku co ty piszesz..

Azrael . to. Katakumby a wejście jest tam pod DT (trzeba zejsć na dół)

Człowieku.. a DT gdzie jest w dolinie? przecież jest w Świątyni Hwang .. ;d

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Człowieku co ty piszesz..

Azrael . to. Katakumby a wejście jest tam pod DT (trzeba zejsć na dół)

A gdzie jest DT? W świątyni hwang. Gratulacje, pomyśl zanim coś napiszesz.

Opublikowano

Działa serwer bo ja mam cały czas błąd ładzenia i nic nie mogę zrobić dodam ze chciałem dopiero zacząć grę patcher odpalony poprawnie etc. no ale błąd łączenia 

Opublikowano

Działa serwer bo ja mam cały czas błąd ładzenia i nic nie mogę zrobić dodam ze chciałem dopiero zacząć grę patcher odpalony poprawnie etc. no ale błąd łączenia 

nie

Srij9JT.png

Opublikowano

Polecam zaglądać na forum serwerowy. Od 14 jest przerwa i pisze o tym na forum.

Nie ma co narzekać na to wszystko. Chociażby starają się coś zrobić.. Trudno, że czekamy długo, a to najbardziej denerwuje. Teraz tylko, aby poprawili balans klas i będzie wszystko w porządku.

Na dzień dzisiejszy dla mnie pozostał im balans, naprawa mapy 200, naprawa eliksirów do historyka i to wszystko.

Coś jeszcze było?

Jeszcze zamiana ikonek nowego bizu bo nadal jest źle, bizu pvp ma ikonki bizu exp i odwrotnie

Opublikowano

Polecam zaglądać na forum serwerowy. Od 14 jest przerwa i pisze o tym na forum.

Jeszcze zamiana ikonek nowego bizu bo nadal jest źle, bizu pvp ma ikonki bizu exp i odwrotnie

Polecam nauczyć się czytania ze zrozumieniem zaczynam dopiero grę do forum nie było mi nawet dane dojść bo padła strona :) !!

Opublikowano

Jak się nie mylę mieliście ogarnąć mapę 200 a zrobiliście jedno wielkie gówno, wcześniej dało się jakoś expić a teraz spota biorę i od razu lag. I tak u mnie ma większość osób z Gildii. Także pozdro 600. 

nawet jak macie psy? 

Jeśli tak to współczuję wam ...

Opublikowano

Jak się nie mylę mieliście ogarnąć mapę 200 a zrobiliście jedno wielkie gówno, wcześniej dało się jakoś expić a teraz spota biorę i od razu lag. I tak u mnie ma większość osób z Gildii. Także pozdro 600. 

Po przerwie powinno być już okej z tymi spotami.

Chyba nie uwierzyłeś w te gruszki na wierzbie na początku? Lourt to lourt zakłamany człowiek.. Aż się dziwie że jeszcze tutaj gracie po tej faworyzacji, lagach i bugach :)

Faworyzacja - daj dowód. Co do bugów/lagów - większość NOWYCH serwerów ma jakieś problemy ;)

Ten server bedzie wlaczony chociaz raz przez caly dzien? xdd

Mało widocznie grasz na serwerze bo przez pewien czas był online całymi dniami/nocami - ale przerwy czasami musimy zrobić w celu poprawek i tego, aby grało się Wam przyjemniej na serwerze

Opublikowano

@`Mavex

Pomoc w sprawie clienta gdzie można uzyskać? Wysłałem ticketa do supportu z nadzieją, że ktoś poświęci chwilę i pomoże naprawić błąd.

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

do której przerwa ? :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano
`Mavex

odnosnie mapy 200lv...dlaczego nie zrobicie tego co wam prawie kazdy gracz sugeruje?

zmniejszyc spoty o polowe + zwiekszyc expa z potworow ktore zostaly.

wydaje sie to prostym rozwiazaniem,z czym macie problem?

to co tej nocy zrobiliscie to smiech na sali...przeniesliscie spoty w inne miejsca i myslicie ze juz po problemie ^^ buhahaha

Opublikowano

@`Mavex

Pomoc w sprawie clienta gdzie można uzyskać? Wysłałem ticketa do supportu z nadzieją, że ktoś poświęci chwilę i pomoże naprawić błąd.

Napisz mi na PW - postaram się pomóc

do której przerwa ? :)

Niestety nie jesteśmy w stanie określić dokładnej godziny (zawsze może wyskoczyć jakiś błąd jeszcze i się przedłuży)

`Mavex

odnosnie mapy 200lv...dlaczego nie zrobicie tego co wam prawie kazdy gracz sugeruje?

zmniejszyc spoty o polowe + zwiekszyc expa z potworow ktore zostaly.

wydaje sie to prostym rozwiazaniem,z czym macie problem?

to co tej nocy zrobiliscie to smiech na sali...przeniesliscie spoty w inne miejsca i myslicie ze juz po problemie ^^ buhahaha

Tak jak pisałem wcześniej - po przerwie będą mniejsze spoty. Co do przeniesienia ich w inne miejsce to po prostu jest teraz więcej spotów, tak aby każdy mógł znaleźć coś dla siebie (teraz nie powinno być z tym problemu).

Opublikowano

panie technik ....obiecanki macanki ...tak podsumuje

byly problemy z jakimis pierddolami zaczyna sie kopanie w roznych miejscach i sytuacjach ,dodatkowo zaczyna sie po raz niewiem ktory "powrot" na zasadzie dwa - trzy kroki w przod jeden w tyl . Jest gorzej niz bylo lag masakra . A dla przykladu gdyby to byl moj problem w WOT nieprogralbym wogole/wcale albo by  byla totalna kicha ,a nie jest .Wiecej "hamachi" i "internetow" ja bym poprosil bo oferta zaczyna byc uboga jak cholera a wrecz zenujaca

Opublikowano

Czy na serwerze wystepuja lagi? I drugie pytanko- czy mentalem ogarnie się solo wszystkie dungeony?

Dziś powinniśmy już wyeliminować lagi

Dungi zrobisz każdą postacią ;)

Opublikowano

Co mam zrobić w takiej sytuacji?

39220113860533331315.jpg

To samo jest gdy wchodzę na stronę i na forum. 

Mam włączoną obsługę plików cookie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...