Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z*******y serwer. 160 lv. w 4 dni na dmg i multihacku oraz 2 boty chodzące po kilkanaście godzin dziennie. Zgłosiłem sam siebie, zero bana. Nigdy nie grałem na lepszym privie. Polecam.

Opublikowano

Kiedy lista eventów na msc sierpien?

Exp na 150 jest masakryczny 

Na dniach się pojawi, co do expa na mapie 150 - zostanie to sprawdzone czy nic się tam nie zmieniło, ponieważ wiele osób narzeka że mało expa tam leci ;)

Opublikowano

Na dniach się pojawi, co do expa na mapie 150 - zostanie to sprawdzone czy nic się tam nie zmieniło, ponieważ wiele osób narzeka że mało expa tam leci ;)

Exp na tej mapie jest dobry. Gorzej z lagami, dzięki ktorym pvp nie ma sensu na tym serwerze. Miało być to poprawione. A bijąc się załapie laga i juz leże.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Są wciąż lagi? bo nie mogę póki co sam sprawdzić.

Ja lagów nie odczuwam. ;>

Hmm, nie po to wbijałem maksa aby bić 5k z duchowego, z full eq 215 / 220... 

Kiedy będzie ten balans, bo to parodia jest.. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Witajcie drodzy gracze, zbliża się do nas parę nowości takich jak:

• nowy serwer dedykowany z 128 GB ramu, dwoma procesorami 2x Intel® Xeon® E5 2620 v3 dla gry więc zostaną wyeliminowane lagi
  • zmieniliśmy serwerownie, koniec z OVH, nowe DC oferuje nam o wiele lepsze zabezpieczenia antyDDoS.
  • nowa strona WWW która pojawi się wkrótce, moim skromnym zdaniem o wiele ładniejsza smile.png
  • nowa strona mobilna tak aby na telefonie przeglądało sie strony równie wygodnie i prosto jak na komputerze
  • wyszukiwarka w IS
  • logi z logowań na konto - można wygenerować sobie raport i przesłać na adres E-mail

Dziś odbędzie się przerwa techniczna o godzinie 24 która potrwa około jednej godziny.

Opublikowano

Z*******y serwer. 160 lv. w 4 dni na dmg i multihacku oraz 2 boty chodzące po kilkanaście godzin dziennie. Zgłosiłem sam siebie, zero bana. Nigdy nie grałem na lepszym privie. Polecam.

Ciekawe co ty byś zrobił jakbyś przy 3k ludzi dostawał codziennie po 500 wiadomości ''tu jest hacker'' 'tutaj mi eq znikło'' ''a tu mnie ktoś okradł''

Też miałbym na to wywalone. Z hacków nawet ja korzystałem, bo robienie 30 razy tego samego dunga to istne męki.

Opublikowano

Forum off wie ktoś skąd dropią odłamki kielicha? 

Działa normalnie.

Chyba chodzi ci o krwawy kielich, który ze smoka leci.

Opublikowano

Czas na ostateczną opinię. Przez moją 1,5 tyg gry osiągnąłem prawie wszystko 220lvl + misje + eq, ekwipunek ciężko się robiło itp. a co się okazało z nowym eq, ze bije się po 3k a więcej bije trucie i pvp polega na tym kto szybciej ucieknie i otruje. Do tej pory polecałem serwer tak jak teraz nie polecam, w przerwie jest napisane, ze zostały poprawione lagi i spoty na mapie 200 a co się okazuje masz expić albo na małym spocie albo na jednej wielkiej czerwonej kropie, przy której masz  czarny ekran po sekundzie. Na dodatek do tej pory nie naprawiono eliksirów historyka, cofających misji czy dodawania przetopów do nowego eq do tego dochodzi nieudolna próba naprawy sytuacji tego serwera. Do tej pory obiecanki administracji nie zostały naprawione przy najbliższej przerwie na dodatek na tą przerwę trzeba czekać do 3dni, w której i tak zapomną o naprawie najważniejszych błędów + ogarnięcie balansu. Na dodatek nie pomyśleliście o tych osobach co robiły eq jak słabiej leciały ulepy, woleliście zwiększyć i dosłownie olać graczy. Serwera stanowczo nie polecam jak chcesz zostać wyruch any przez administracje to serwer stanowczo dla Ciebie ja osobiście nie mam już nerwów, żeby grać na obiecankach administracji.

Opublikowano

Czas na ostateczną opinię. Przez moją 1,5 tyg gry osiągnąłem prawie wszystko 220lvl + misje + eq, ekwipunek ciężko się robiło itp. a co się okazało z nowym eq, ze bije się po 3k a więcej bije trucie i pvp polega na tym kto szybciej ucieknie i otruje. Do tej pory polecałem serwer tak jak teraz nie polecam, w przerwie jest napisane, ze zostały poprawione lagi i spoty na mapie 200 a co się okazuje masz expić albo na małym spocie albo na jednej wielkiej czerwonej kropie, przy której masz  czarny ekran po sekundzie. Na dodatek do tej pory nie naprawiono eliksirów historyka, cofających misji czy dodawania przetopów do nowego eq do tego dochodzi nieudolna próba naprawy sytuacji tego serwera. Do tej pory obiecanki administracji nie zostały naprawione przy najbliższej przerwie na dodatek na tą przerwę trzeba czekać do 3dni, w której i tak zapomną o naprawie najważniejszych błędów + ogarnięcie balansu. Na dodatek nie pomyśleliście o tych osobach co robiły eq jak słabiej leciały ulepy, woleliście zwiększyć i dosłownie olać graczy. Serwera stanowczo nie polecam jak chcesz zostać wyruch any przez administracje to serwer stanowczo dla Ciebie ja osobiście nie mam już nerwów, żeby grać na obiecankach administracji.

Postarałeś się. Piwko się należy :)

// Znowu nie moge wbić na serwa -.-

Opublikowano

Tak samo ja mogę narzekać na to, że teraz da się zdobyć Zwierzaka z Nemere, a jak ja chodziłem 200 razy to nie mogłem zdobyć, więc co do zmian pewnych nie ma sensu pisać i dyskutować, bo moim zdaniem myślenie Twoje jest błędne. Co do spotów, też sam cierpię obecnie, ale da się znaleźć małe spoty np. na części mapy z Orkami (osobiście polecam spot pod świątynią). Co do balansu, nie mam eq na maksymalny poziom, więc się nie mogę wypowiedzieć, liczę na to, że to poprawią, jeżeli faktycznie jest tak słabo :(

Ja nie mam czarnego ekranu, wystarczy znaleźć odpowiedni spot, a ktoś kto ma lepszy PC pójdzie na większy spot i tyle.

Opublikowano

Tak samo ja mogę narzekać na to, że teraz da się zdobyć Zwierzaka z Nemere, a jak ja chodziłem 200 razy to nie mogłem zdobyć, więc co do zmian pewnych nie ma sensu pisać i dyskutować, bo moim zdaniem myślenie Twoje jest błędne. Co do spotów, też sam cierpię obecnie, ale da się znaleźć małe spoty np. na części mapy z Orkami (osobiście polecam spot pod świątynią). Co do balansu, nie mam eq na maksymalny poziom, więc się nie mogę wypowiedzieć, liczę na to, że to poprawią, jeżeli faktycznie jest tak słabo :(

Ja nie mam czarnego ekranu, wystarczy znaleźć odpowiedni spot, a ktoś kto ma lepszy PC pójdzie na większy spot i tyle.

Mam iść na mniejszy? Bo administracja coś zjebała? 

Mam większą pytę, więc rucham lepsze dziewczyn, ty masz mała i nie poruchasz :)

To nie zależy od kompa, nawet na tych mniejszych laguje. 

Serwer rozumiem padł? Zero informacji od administracji. 

Działa ! 

Opublikowano

Mam iść na mniejszy? Bo administracja coś zjebała? 

Mam większą pytę, więc rucham lepsze dziewczyn, ty masz mała i nie poruchasz :)

To nie zależy od kompa, nawet na tych mniejszych laguje. 

Mogę nagrać Ci kawałek filmu - około 2-3 minut jak expię na spocie (część z Orkami), gdzie ciągle mam stałe 60 fps, a spot nie jest najmniejszy na świecie i zero lagów/czarnego ekranu, co nie zmienia faktu, że powinno być to poprawione.

Opublikowano

Mogę nagrać Ci kawałek filmu - około 2-3 minut jak expię na spocie (część z Orkami), gdzie ciągle mam stałe 60 fps, a spot nie jest najmniejszy na świecie i zero lagów/czarnego ekranu, co nie zmienia faktu, że powinno być to poprawione.

Wczoraj mogłem ogarnąć spota, dziś nie mogę dziwne nie sądzisz? 

Z resztą admin pisał, że coś zjebali, po raz enty. 

Opublikowano

Jak się nie mylę mieliście ogarnąć mapę 200 a zrobiliście jedno wielkie gówno, wcześniej dało się jakoś expić a teraz spota biorę i od razu lag. I tak u mnie ma większość osób z Gildii. Także pozdro 600. 

xD 

Opublikowano

Nie ma co narzekać na to wszystko. Chociażby starają się coś zrobić.. Trudno, że czekamy długo, a to najbardziej denerwuje. Teraz tylko, aby poprawili balans klas i będzie wszystko w porządku.

Na dzień dzisiejszy dla mnie pozostał im balans, naprawa mapy 200, naprawa eliksirów do historyka i to wszystko.

Coś jeszcze było?

Opublikowano

Nie ma co narzekać na to wszystko. Chociażby starają się coś zrobić.. Trudno, że czekamy długo, a to najbardziej denerwuje. Teraz tylko, aby poprawili balans klas i będzie wszystko w porządku.

Na dzień dzisiejszy dla mnie pozostał im balans, naprawa mapy 200, naprawa eliksirów do historyka i to wszystko.

Coś jeszcze było?

Cofanie misji od historyka, to ze nie zabiera wogóle rzeczy od niego i w hooy więcej. Zanim oni to naprawią to więcej graczy odejdzie, bo już nie ma sensu czekać tyle na ich reakcję.

Opublikowano

165. W świątyni hwang.

Człowieku co ty piszesz..

Azrael . to. Katakumby a wejście jest tam pod DT (trzeba zejsć na dół)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...