Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co jest KUR*A  ostatnio z tym serwerem?????????????????????????????????? nie da się k***a zalogowac prawie, ja je*ie..internet dobry,sprzęt dobry....je*ać to...

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co jest KUR*A  ostatnio z tym serwerem?????????????????????????????????? nie da się k***a zalogowac prawie, ja je*ie..internet dobry,sprzęt dobry....je*ać to...

Odpowiedz mi.... Czy to jest aż tak ciężkie, żeby zajrzeć na forum i przeczytać co się dzieje ? Człowieku, skoro tyle emocji się w tobie kumuluje, bo "serwer wyłączony" to ja szczerze ci współczuje.. To tylko gra.

Cytat z forum:

Drodzy gracze,

Niestety jesteśmy zmuszeniu zrobić przerwę techniczną o godzinie 11:00 która potrwa około jednej godziny. 

Powodem przerwy jest problem z kontrolerem raid na serwerze dedykowanym, dodatkowo postaramy się wyeliminować cofania w grze.

Jesteśmy świadomi tego że nadużywamy waszego zaufania ale niestety przenieśliśmy się do nowego datacenter i początki zawsze są trudne.

Za utrudnienia przepraszamy

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Przerwa przesunięta na godzinę 11:00

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niestety z powodów technicznych przerwa nie może się odbyć o 11.

Zaktualizujemy temat jak będziemy wiedzieć coś więcej.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Przerwa odbędzie się o godzinie 11:30

Przerwa się trochę przedłuży, technicy z DC muszę ingerować w sprzęt.

Opublikowano

Człowieku uspokój się, przerwa jest.

Opublikowano

Da się jakoś wylączyć te "graficzne wodotryski"? Nie ukrywam, że laptop się grzeje, szczególnie w taką pogodę :P

Po co Ci wyłączać jakieś wodotryski? :D Serwer już i tak padł... Oni nie potrafią poradzić sobie z niczym. To i tak cud, że stał aż tyle.. :D

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Po co Ci wyłączać jakieś wodotryski? :D Serwer już i tak padł... Oni nie potrafią poradzić sobie z niczym. To i tak cud, że stał aż tyle.. :D

Potwierdzone info ;x

Opublikowano

To nie jest chyba to, bo chodzi mi o tekstury- dodano sporo krzaków, drzewek itd, a przez to mi laguje i komputer podgrzewa:D Chodziło mi o standardowe mapy, źle się wyraziłem;)

Twoje "graficzne wodotryski" skojarzyły mi  się tylko ze świeceniem broni ;x

Opublikowano

nie polecam serwera, nieprzewidziana cofka, eq nie cofło tylko znikło a niekompetentna administracja nie posiada logów aby przywrócić ekwipunek

Opublikowano

lag mniejszy ockej zrobione....CHYBA ,ale kopie nadal .....technik ty sie wkoncu okresl dasz rade czy to poza twoimi mozliwosciami ?

oby tak dalej a sp.....cie calkiem niezly zestaw i potem pretensje to do siebie ja jako gracz znajde alternatywe mi to osobiscie zwisa

Opublikowano

nie polecam serwera, nieprzewidziana cofka, eq nie cofło tylko znikło a niekompetentna administracja nie posiada logów aby przywrócić ekwipunek

Naucz się pisać. 

(przepraszam ale tak mnie razi w oczy paskudnie :x) 

Opublikowano

Zainteresowanie serwerem jest juz duzo mniejsze co widac chociażby po prezentacji, tak z ciekaowosci administracja zwrócila wam eq, które straciliscie przez ich głupotę?

Srij9JT.png

Opublikowano

Zainteresowanie serwerem jest juz duzo mniejsze co widac chociażby po prezentacji, tak z ciekaowosci administracja zwrócila wam eq, które straciliscie przez ich głupotę?

Niedługo po przerwie technicznej, gdzie niedawno był serwer odpalony było 2k online, więc nie wiem czy to spada zainteresowanie.

Opublikowano

No a jak inaczej lol? Przecież ten serwer to sezonowiec, który został rozpromowany przed youtuberów, a teraz gdy wszyscy pokończyli to ludzie zmieniają serwer. Sory taki mamy klimat.

Opublikowano

Dawno nie grałem w metka i chciałem teraz do niego powrócić.Pytanie nowi gracze mogą coś zarobić na niskich poziomach ? Bo w sumie chce sobie pograć na spokojnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...