Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Również mam kilka pytań :

1. W ile wbije Max lvl i ogarne dobre EQ na Max lvl? Grając np po 5h dziennie?

2. Na czym się najlepiej dorobić, na 100/150/200lvl ( na jakiś przedział lvl zarobek ), najlepiej opisać, co za co A nie dung na tym lvl i tyle.

3. Jak z wojnami gildi?

4. Opłaca się zagrać?

1. Max lvl do tygodnia/półtora tygodnia Max eq 4dni łatwo je zrobić mimo uptade.

2. Dungeony i sprzedawane ulepek z nich takie jak np. Legendarne Pisma z Nemere.

3. Są, ale jakieś małe.

4. Opłaca ale dopiero jak poprawią bugi po uptade i balans klas. Bo z tym nowym eq bm jest dnem i sfera bije mniej niż duszek.

Duzo migracja ludzi nastapila po Inv i LanS2?

Nie nadal się trzyma w okolicach 2,5k graczy.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wywala jeszcze czy ogarnęli? :P

Nie da się ocenić po kilku godzinach, wczoraj trochę wywalało, dzisiaj na razie spokój.

Opublikowano

Wywala jeszcze czy ogarnęli? :P

Jutro już nie powinno być jakichkolwiek lagów :)

Nie

Opublikowano

Ogarnijcie tą mapę 200 co 5 min muszę klienta wyłączać bo take spoty daliście ^^ proponuję zmniejszyć spoty a zwiększyć exp oraz yang. 

Serwer polecam. 

xD 

Opublikowano

Ogarnijcie tą mapę 200 co 5 min muszę klienta wyłączać bo take spoty daliście ^^ proponuję zmniejszyć spoty a zwiększyć exp oraz yang. 

Serwer polecam. 

Wyłączenie w 'Opcjach Gry' nazw etc. też nic nie daje?

Opublikowano

Jak serwer się sprawuje?

Ilość graczy?

Administracja dba?

Warto pograć?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Wyłączenie w 'Opcjach Gry' nazw etc. też nic nie daje?

przez pierwsze 5-10 min jest okej ale potem takie klatki, że nic tylko restart klienta. I z tego co wiem to każdy tak ma ;d 

xD 

Opublikowano

Jak serwer się sprawuje?

Ilość graczy?

Administracja dba?

Warto pograć?

- Dobrze

- 2,5k+

- (Pytaj graczy jak uważają ;))

- Warto

przez pierwsze 5-10 min jest okej ale potem takie klatki, że nic tylko restart klienta. I z tego co wiem to każdy tak ma ;d 

Okey, postaramy się coś z tym zrobić.

Opublikowano

Tylko żeby exp leciał, tak samo. 

Bo nie chce powtórki z mapy 130, wbijałem 8h od 130 do 150 z full IS + raty, a potem zwiększyliście expa i wbija się 2/3h. 

Tylko przywróciliśmy exp taki jaki był (po update coś się zepsuło)

Wiem, tylko co z tymi, którzy expili po 8h?

Czasu mi nie zwrócicie, oby takie coś się nie powtórzyło, bo liść :)

Opublikowano

Tylko żeby exp leciał, tak samo. 

Bo nie chce powtórki z mapy 130, wbijałem 8h od 130 do 150 z full IS + raty, a potem zwiększyliście expa i wbija się 2/3h. 

Tylko przywróciliśmy exp taki jaki był (po update coś się zepsuło)

Opublikowano

Z ta mapa 200lv sie obudza dopiero jak zniknie z 500 graczy...

Codziennie ktos na forum zaklada temat,tutaj pisza ze scina strasznie to nic,pelna olewka,albo glupia odpowiedz jak ostatnio "Niestety nie da rady zmienić mapy." omg...kto kaze zmieniac mape?Gracze chca tylko mniej mobow,zeby nie scinalo.

Niby admin a czytanie ze zrozumieniem kuleje.

Wiekszosc graczy ma slabe kompy,dobija 200lv i papa.

ed:

pytania od graczy:

W dupach sie od kasy poprzewracalo?

Przez taka drobnostke tracic graczy?

Ktos tam w teamie mysli lepiej niz na 5 min do przodu?

Opublikowano

Wystarczy wejsc na invorie.. Tam co 3 osoba pisze ze da eq terios za cos invoria.

Z ta mapa 200lv sie obudza dopiero jak zniknie z 500 graczy...

Codziennie ktos na forum zaklada temat,tutaj pisza ze scina strasznie to nic,pelna olewka,albo glupia odpowiedz jak ostatnio "Niestety nie da rady zmienić mapy." omg...kto kaze zmieniac mape?Gracze chca tylko mniej mobow,zeby nie scinalo.

Niby admin a czytanie ze zrozumieniem kuleje.

Wiekszosc graczy ma slabe kompy,dobija 200lv i papa.

ed:

pytania od graczy:

W dupach sie od kasy poprzewracalo?

Przez taka drobnostke tracic graczy?

Ktos tam w teamie mysli lepiej niz na 5 min do przodu?

Jak zrobia mniejsze spoty to bd musieli zmienic expa...

Na Lourta nie licz.

Opublikowano

Co tam gownex, nagle sie graczami zainteresowales? Chyba start invorii dal wam niezle w kosc ^_^

Opublikowano

yyyy a jakos strone w tyl pisalem ze wywala klienta "samo sobie " i to roznie log na inny kanal ,teleportacja na inna miejscowe itd . ogolnie cos panie technik spierdzieliliscie z nowym update i to niezle bo lagi na "wielkich" spotach da sie ogarnac wylaczajac to i owo plus zmiana na psy, ale reszta no ja cie prosze cos sie sp*** i to niezle

Opublikowano

yyyy a jakos strone w tyl pisalem ze wywala klienta "samo sobie " i to roznie log na inny kanal ,teleportacja na inna miejscowe itd . ogolnie cos panie technik spierdzieliliscie z nowym update i to niezle bo lagi na "wielkich" spotach da sie ogarnac wylaczajac to i owo plus zmiana na psy, ale reszta no ja cie prosze cos sie sp*** i to niezle

Tak jak wyżej pisałem, jutro powinno już nie być jakichkolwiek problemów z lagami

Opublikowano

zrobiliście coś z expem na 150lvl ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

A co z expem jest nie tak, tak z ciekawości zapytam ? ; D 

Co do mapy 200 macie jakieś info kiedy będzie poprawiana ? tzn spoty i exp. 

xD 

Opublikowano

To nie wina mobów tylko mapy,a  wiem to z własnego doświadczenia, ze strasznie  obciąża serwer. Ja bym polecał wymienić mapę bo jest za duża a spoty na tej mapie mozna wyliczyć na palcach jednej ręki.

@AW

Grałem wbiłem 220 i skończyłem grać, do tej pory nie ma balansu na, który czekam + ta śmieszna zmianka skilli do 225 na serwerze EASY.

Opublikowano

To nie wina mobów tylko mapy,a  wiem to z własnego doświadczenia, ze strasznie  obciąża serwer. Ja bym polecał wymienić mapę bo jest za duża a spoty na tej mapie mozna wyliczyć na palcach jednej ręki.

@AW

Grałem wbiłem 220 i skończyłem grać, do tej pory nie ma balansu na, który czekam + ta śmieszna zmianka skilli do 225 na serwerze EASY.

Domyślam się, że to wina mapy bo jest ona cholernie duża. Tyle, że przed ostatnim update gdy spoty były normalnie to aż tak nie lagowało a teraz gdy powiększyli spoty to poexpisz 5-10 min i tak ścina, że jedynie co Ci pozostaje to restart klienta i to jest strasznie denerwujące. Od 224 do 225 wbija się 8 godzin i w tym czasie będę zmuszony zrestartować z 300 razy klienta przecież to jest chore .. ja mam zamiar czerpać przyjemność z gry a nie się wkur.wiać bo klatkuje. Nie wiem co chcecie z tą mapą zrobić ale mam nadzieje, że zrobicie coś by dało się normalnie grać. Ja jeszcze mam dobry komputer ale osoby które mają złom to pewnie ledwo co wejdą do ich zlaguje ;D 

Jeżeli chodzi o balans to nie wiem dokładnie bo się aktualnie nie bije, ale słyszałem że jest lipny i mam nadzieje że to zmienią a jeżeli chodzi o zmiankę skili jak dla mnie spoko ;P Ponieważ i tak, jeżeli komuś bardzo będzie zależało np żeby grać inną klasą to sobie wyexpi a tak będzie zmuszony wydać 500 sm i będzie po kłopocie, tak może postacie troszkę stracą na cenie ale i tak nie ma co narzekać. Serwer polecam. 

xD 

Opublikowano

Domyślam się, że to wina mapy bo jest ona cholernie duża. Tyle, że przed ostatnim update gdy spoty były normalnie to aż tak nie lagowało a teraz gdy powiększyli spoty to poexpisz 5-10 min i tak ścina, że jedynie co Ci pozostaje to restart klienta i to jest strasznie denerwujące. Od 224 do 225 wbija się 8 godzin i w tym czasie będę zmuszony zrestartować z 300 razy klienta przecież to jest chore .. ja mam zamiar czerpać przyjemność z gry a nie się wkur.wiać bo klatkuje. Nie wiem co chcecie z tą mapą zrobić ale mam nadzieje, że zrobicie coś by dało się normalnie grać. Ja jeszcze mam dobry komputer ale osoby które mają złom to pewnie ledwo co wejdą do ich zlaguje ;D 

Jeżeli chodzi o balans to nie wiem dokładnie bo się aktualnie nie bije, ale słyszałem że jest lipny i mam nadzieje że to zmienią a jeżeli chodzi o zmiankę skili jak dla mnie spoko ;P Ponieważ i tak, jeżeli komuś bardzo będzie zależało np żeby grać inną klasą to sobie wyexpi a tak będzie zmuszony wydać 500 sm i będzie po kłopocie, tak może postacie troszkę stracą na cenie ale i tak nie ma co narzekać. Serwer polecam. 

Balans wygląda tak, że w większości klas najmocniejsze skille bija najmniej (bm, body, archer np.) i na serwie dominuje mental, dagger, smok w mniejszym stopniu heller i WP. A tej zmianki skilli nie powinno być do 225 wkońcu to serwer easy i powinno się grać tym co wybrałeś.

@AW

Kiedy spodziewać się możemy kolejnej przerwy technicznej, która naprawi bugi?

Opublikowano

Nie, exp jest taki jaki był

Jeszcze nie wiemy, ale na pewno jak coś będzie wiadomo to zostaniecie poinformowani

@AW

Co do balansu - pisałem X razy, że będziemy go jeszcze robić. Nie wiem czemu ale gdy testujemy to DMG jest dobre, a jak odpalimy serwer to nagle skile, które powinny bić najmniej to biją najwięcej - spokojnie jeszcze będziemy przy tym pracować

Opublikowano

Nie, exp jest taki jaki był

Jeszcze nie wiemy, ale na pewno jak coś będzie wiadomo to zostaniecie poinformowani

Co do balansu - pisałem X razy, że będziemy go jeszcze robić. Nie wiem czemu ale gdy testujemy to DMG jest dobre, a jak odpalimy serwer to nagle skile, które powinny bić najmniej to biją najwięcej - spokojnie jeszcze będziemy przy tym pracować

A nowe kostiumy gdzie? 2 do pvp dodane i 2 do expa i to tyle? chyba miało być więcej.. w kulki lecicie czy co, po co obiecujecie a potem słowa dotrzymać nie potraficie .. , już 3 razy pytałam o to a odpowiedzi jak nie było tak nie ma.

1374492926-U975782.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...