Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Terios.pl

sporo graczy nazeka na duza ilosc mobow na mapie 200lv,przez ktore robia sie scinki i pokaz slajdow co prowadzi do wniosku:

dla ludzi ze slabszymi kompami exp jest niemozliwy.

Zamierzacie cos zrobic w tym temacie?

np zmniejszyc ilosc mobow o polowe,nawet 3/4 i zwiekszyc expa pozostalym?

ed:

dodam ze scina nawet przy zmianie mobow na psy,wylaczeniu nazw i linii czatu.

dodajcie do tego lagi i wywalanie z kanalow i wychodzi wam ze nie sposob expic nie majac procka i7,8gb ramu i dobrego gtx'a

Lagi są, ale lepiej żeby nic nie ruszali, bo jeszcze coś spierdolą i exp będzie leciał wolniej. 

Ostatnio na mapie 130 zmniejszali expa, a potem go zwiększyli. 

Jak to ktoś  ładnie napisał update porównywalny z tym na Ascarialu. 

Czyli klapa ! :D 

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jesli nic nie zmienia to jak mam wbic 225lv ?

Przez taka glupia drobnostke musze szukac innego serwera xD

Dodam ze gram od czasu do czasu na paru serwerach stojacych kilka lat i przy dungeonach gdzie jest od groma mobow problem scinek czy pokazu slajdow nie wystepuje.Dziwne

Opublikowano

Terios poproszę o screeny z powiązań. Czekam :) W dodatku widać że nie masz żadnych konkretnych argumentów na swoją obronę i każdego kto ma chociaż trochę racji wysyłasz żeby szukał innego serwera. Uwierz z tym problemu nie ma. Ja jako gracz po prostu się zawiodłem tym bardziej że wydałem parę zł i oczekiwałem czegoś więcej. Tak trudno przyjąć krytykę do siebie? Jesteś bardzo niekulturalny  i niemiły a powinno być wręcz przeciwnie. W dodatku zaraz 2 miesiące tak? Powiedz co z tego skoro z każdym dniem jest gorzej :)? Nie moja wina że jesteście nieudolni i słabo zgrani że nie potraficie tego ogarnąć. Robiąc serwer wszystko musi grać na tip top. Trochę pokory. Pozdrawiam

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Terios poproszę o screeny z powiązań. Czekam :) W dodatku widać że nie masz żadnych konkretnych argumentów na swoją obronę i każdego kto ma chociaż trochę racji wysyłasz żeby szukał innego serwera. Uwierz z tym problemu nie ma. Ja jako gracz po prostu się zawiodłem tym bardziej że wydałem parę zł i oczekiwałem czegoś więcej. Tak trudno przyjąć krytykę do siebie? Jesteś bardzo niekulturalny  i niemiły a powinno być wręcz przeciwnie. W dodatku zaraz 2 miesiące tak? Powiedz co z tego skoro z każdym dniem jest gorzej :)? Nie moja wina że jesteście nieudolni i słabo zgrani że nie potraficie tego ogarnąć. Robiąc serwer wszystko musi grać na tip top. Trochę pokory. Pozdrawiam

Jak mam być miły dla kogoś, kto twierdzi, że dostaje bany za darmo, przecież to totalna głupota, napisz mi dlaczego mielibyśmy banować graczy za darmo? 

PS. Dodam, że to czy załadowałeś 10 zł czy 1000 zł nie ma znaczenia, krytykę chętnie przyjmujemy, ale muszą być jakieś konkretne dowody na to, że dostałeś bana jak twierdzisz za darmo.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Kiedy będziemy mogli grać w spokoju, bez lagów, ścinek itp?

Dodatkowo po tym jak dostaje się laga to postać się buguje i trzeba ją na stronie odbugowywać..

Opublikowano

Kiedy będziemy mogli grać w spokoju, bez lagów, ścinek itp?

Dodatkowo po tym jak dostaje się laga to postać się buguje i trzeba ją na stronie odbugowywać..

Nie pogramy normalnie przeciesz napisal strone wczesniej ze TreV nie potrafi postawic i zabezbieczyc serwera majac 6 tys gotowki ;)

Opublikowano

Nie pogramy normalnie przeciesz napisal strone wczesniej ze TreV nie potrafi postawic i zabezbieczyc serwera majac 6 tys gotowki ;)

Wiesz co wypier... polska cebulo. Gówno się znasz na zabezpieczeniach i będziesz uczyć innych ile mają wydać czy coś? Weź załóż serwer, zdobądź te 3k graczy i zobaczymy jak szybko by ci padało logowanie lub serwer (Ci z malej bo nie mam do takich jak ty szacunku). Więc czekam na twój serwer Einsteinie. Tym postem pobiłeś serwery Asfena i Surka razem.

@AW

Kiedy zostaną poprawione ramki misji historyka oraz eliksiry?

Kiedy możemy się spodziewać następnej przerwy?

Opublikowano

Nie pogramy, póki nam nie pomożesz, techniku.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Nie widzę sensu gry na tym serwerze, jeżeli może was atakować pierwszy lepszy 12 latek, żałosne :(

Będzie kolejna nowa maszyna? Czy może zainwestujecie w lepszego technika lub jakieś zabezpieczenia, bo jak widać ten gówno robi od tygodni.

Albo bierzecie sprawy w swoje ręce, albo pierdolcie dalej, ile to was ludzi nie atakuje, bo od tygodni ta sama śpiewka.

To już żałosne jest. 

Opublikowano

Nie widzę sensu gry na tym serwerze, jeżeli może was atakować pierwszy lepszy 12 latek, żałosne :(

Będzie kolejna nowa maszyna? Czy może zainwestujecie w lepszego technika lub jakieś zabezpieczenia, bo jak widać ten gówno robi od tygodni :),

,,Teach me senpai" jak naprawić serwer, kolejna cebula polska, order ci się należy ale nie będę już go wklejać. Skoro taki mądry to czemu nie założysz serwera techniku z mpc jak asfen dosłownie.

@AW

Co leci z dzikiego psa?

Ile dostanę sm za 50zł przelew?

Opublikowano

@Fertz jezeli biora sie za serwer to chyba powinni cos potrafic przy nim zrobic? to chyba logiczne dlatego gracze tego od nich wymagaja jezeli maja technika i to samo od 2 miesiecy to trzeba 2 zatrudnic albo go zmienic jak sobie nie radzi. Ta cebula Polska ;) bo jak Polak cos zaczyna i potem nie potrafi nic z tym zrobic a ktos kto mu wypomina to cebulaczek dla ciebie to powodzenia w dalszym zyciu:)

Opublikowano

,,Teach me senpai" jak naprawić serwer, kolejna cebula polska, order ci się należy ale nie będę już go wklejać. Skoro taki mądry to czemu nie założysz serwera techniku z mpc jak asfen dosłownie.

@AW

Co leci z dzikiego psa?

Ile dostanę sm za 50zł przelew?

Jeżeli człowiek wydaje pieniądze to chyba ma prawo pograć na normalnym stabilnym serwerze?  

Bo jaki jest sens gry? Zrobisz eq, wbijesz lvl, wejdziesz na wojnę zlaguje i wywali :)

Czemu wasze nowości nie są testowane? Update przyniósł masę błędów, gdzie update zapowiadaliście ponad miesiąc temu.

Dziś nawet z IS miałem problem, miałem Sm na koncie i nie mogłem nic kupić, to jest k***a śmieszne ! :D 

Opublikowano

Jeżeli człowiek wydaje pieniądze to chyba ma prawo pograć na normalnym stabilnym serwerze?  

Bo jaki jest sens gry? Zrobisz eq, wbijesz lvl, wejdziesz na wojnę zlaguje i wywali :)

Czemu wasze nowości nie są testowane? Update przyniósł masę błędów, gdzie update zapowiadaliście ponad miesiąc temu.

Znajdź mi serwer gdzie nie było żadnego buga po uptade to ci wyślę 50zł psc. Nowości rodzą bugi, a naprawa bugów kolejne bugi, taka to jest kolej rzeczy. Ciesz się w ogóle, ze administracja odpisuje a naprawa bugów to nie jest 5min jak większość uważa. 

PS. Nawet jak uptade robili miesiąc to bugi pokazują się dopiero później a to taka notatka dla niekumatych bez mózgu.

@Fertz jezeli biora sie za serwer to chyba powinni cos potrafic przy nim zrobic? to chyba logiczne dlatego gracze tego od nich wymagaja jezeli maja technika i to samo od 2 miesiecy to trzeba 2 zatrudnic albo go zmienic jak sobie nie radzi. Ta cebula Polska ;) bo jak Polak cos zaczyna i potem nie potrafi nic z tym zrobic a ktos kto mu wypomina to cebulaczek dla ciebie to powodzenia w dalszym zyciu:)

Jeśli bierzesz się za grę na serwerze to musisz brać pod uwagę, ze konkurencja nie śpi. Tym bardziej, ze ten serwer się wybił i to się nie podoba niektórym. Pozatym co ma technik do obrony przed ddos jakbyś wiedział obroną zajmuje się serwerownia a nie technik.

@AW

Jaki jest % dropu na przepustkę z bossów na mapie 200?

Opublikowano

Znajdź mi serwer gdzie nie było żadnego buga po uptade to ci wyślę 50zł psc. Nowości rodzą bugi, a naprawa bugów kolejne bugi, taka to jest kolej rzeczy. Ciesz się w ogóle, ze administracja odpisuje a naprawa bugów to nie jest 5min jak większość uważa. 

PS. Nawet jak uptade robili miesiąc to bugi pokazują się dopiero później a to taka notatka dla niekumatych bez mózgu.

Jeśli bierzesz się za grę na serwerze to musisz brać pod uwagę, ze konkurencja nie śpi. Tym bardziej, ze ten serwer się wybił i to się nie podoba niektórym. Pozatym co ma technik do obrony przed ddos jakbyś wiedział obroną zajmuje się serwerownia a nie technik.

@AW

Jaki jest % dropu na przepustkę z bossów na mapie 200?

Dobra, jeżeli lubisz być robiony w konia to twoja sprawa :)

Jeżeli będzie tak dalej, to po wakacjach nie będzie tu 1k online nawet.

Bez mózgu?  Powiedział 17 latek, którego sam nie posiada. 

Poważny wiek ! Dopiero rośnie :)

Nie mam zamiaru prowadzić dalej tej rozmowy. 

Opublikowano

Dobra, jeżeli lubisz być robiony w konia to twoja sprawa :)

Jeżeli będzie tak dalej, to po wakacjach nie będzie tu 1k online nawet.

Bez mózgu?  Powiedział 17 latek, którego sam nie posiada. 

Poważny wiek ! Dopiero rośnie :)

Super dowiedziałeś się, ze mam 17lat wow. Może i jestem młody jednak nie mam sieczki w głowie i wiem jak to jest jak ma się problemy z serwerem a ty nie wiesz i wolisz zgrywać Bóg wie kogo. Pozatym widzę odnalazł się wróżbita Maciej, że wiesz co się stanie za miesiąc. To mój ostatni post w tym temacie w stosunku do Ciebie bo nie będę karmić bezmózga, który jedynie myśli o swojej dupie. Pozdro elo.

@Aw

Jest tutaj miecz na 5lvl u handlarza?

W ile wbije 30lvl?

Opublikowano

@Fertz najczesciej technik wybiera serwerownie by wlasnie najlepiej bronic sie przed takimi atakami:) bugow nie naprawia sie szybko i chyba kazdy o tym wie ale po co wprowadzac cos co nie dziala i potem psuc gre innym osoba? Technik nie zabezbieczyl plikow przez co wszystki hacki dzialaja bez wyjatkow ;) co to za sens jak dungi sa prywatne a logow nie maja albo nie potrafia sprawdzic bo banuja przez support albo jak ltos napisze. Smoka na wh da sie robic bez zadnych konsekfencji bo nie maja jak ci udowodnic. Gram prawie od poczatku i zawsze to samo " bo ataki" ale ataki nie sa wina botow i nie zabezbieczonych plikow, nie sa wina bugow i nie sa wina nieogarnietych aktualizacji ktore psuja gre i zabawe zamiast ja poprawic.

Opublikowano

Jako, że znów mam bana na forum to piszę tutaj.

Aktualizacja serwera była 24 lipca, my od 2 lipca cieszyliśmy się, ze będzie mega update - super nowości i będzie co robić, aczkolwiek. Exp leci wyśmienicie, wygląd eq też jest zachwycający, ale..

Schody zaczynają się przy zrobieniu eq. Wbiłem już ten 220 lvl, postanowiłem się wziąć za eq. Wiadomo, 24 lipca był update, my od 2 lipca wiemy że przepustki na nie dropią także z mobów - czekamy, czekamy.

Po kilku dniach dowiadujemy się, że nie zostaną dodane do mobów, ponieważ trzeba bardzo mało ulepszaczy i byłoby to bezsensu. Dobra, uwierzyliśmy. Przychodzi kolej na robienie eq.

Na eq do expa, czyt. broń, zbroja, biżuteria miały być perły. Gdzie one są? Trzeba te nowe ulepszacze... Kolejna sprawa, to na broń trzeba perły... Nadmienię także to, że wcale tak mało tych ulepszaczy nie potrzeba.

Okej - są dungeny, które miały być krótkie i przyjemne, a nie biegnę 100km dungiem 220 po bossa, która da mi tyle co ubiję metki szybciej. Ogółem nie bardzo.. Aby mieć ulepszenie jedno chociaż na L jakiegoś itemku trzeba iść na dungeon jakoś 3 razy, byłoby to fajne, gdyby były komfortowe (robi się jednego 5 min). Bijemy 15 min na jedno ulepszenie, na które mamy 30%. Pomijam fakt, że to tylko eq do pvp, bo przecież na exp miały być perły, a tu jedna żonk, nie bardzo. 

Moja propozycja.

Do dungeonu 220 dodać większy drop z 6 niektórych ulepek zwiększyć do 10, a z 8 do 14 i z 12 do 18. Wstępnie..

Usunąć poroniony pomysł z eq do exp, na który miały iść perły, a idą zwykłe ulepszacze nowe.

Tyle.

Piszę tutaj, bo ban na forum.

Opublikowano

ha dwa dni sie nie bawilem a tu niespodzianka jakis update no ok

i znowu zwala albo log out po 5min zabawy albo klient zwis zalicza i "spada" proces w kosz

zabawne :)

/ dobrze ze bawie sie bo lubie bez parcia na wynik ......inni chyba dostaja furii i nawet pisac o tym nie chca

inne produkcje o wiele bardziej wymagajace smigaja wiec to "NIE MOJ PROBLEM"

Opublikowano

Również mam kilka pytań :

1. W ile wbije Max lvl i ogarne dobre EQ na Max lvl? Grając np po 5h dziennie?

2. Na czym się najlepiej dorobić, na 100/150/200lvl ( na jakiś przedział lvl zarobek ), najlepiej opisać, co za co A nie dung na tym lvl i tyle.

3. Jak z wojnami gildi?

4. Opłaca się zagrać?

Opublikowano

Również mam kilka pytań :

1. W ile wbije Max lvl i ogarne dobre EQ na Max lvl? Grając np po 5h dziennie?

2. Na czym się najlepiej dorobić, na 100/150/200lvl ( na jakiś przedział lvl zarobek ), najlepiej opisać, co za co A nie dung na tym lvl i tyle.

3. Jak z wojnami gildi?

4. Opłaca się zagrać?

1. W przeszło tydzień do dwóch, eq nie wiadomo bo bardzo mało osób je ma, bo niedawno był update.

2. 180 smok no i te nowe dungi

3. na razie lipa

4. tak opłaca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...