Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na mapie 150 bez pd z is nawet nie ma co wchodzić :D

Że co?! Trudniej mi było wklepać przed update 150, a od 150 to exp miodzio. Nie wiem co Ty teraz gadasz, ale pieprzysz trzy po trzy para piętnaście.

Lagi sa takie jak byly na paczatku. Balans nadal zepsuty mozna powiedziec ze postacie ktore byly dobre sa jeszcze lepsze na mysli tutaj dagger ktory chmurka bije jeszcze wiecej. Update dodawany co chwile bo nie potrafia dodac czegos bez bugow. Zwoj postaci zbugowany i teraz czekaj az sobie pograsz , sory nie pograsz bo lagi i blad laczeniem ;) wszystkie hacki dzialaja, admini nie potrafia uzywac logow a dungi sa prywatne czyli wh spokojnie mozna uzywac ile sie chce :). Zawsze odpowiedz na pytanie "pisz na support" a teraz support wyczyscili a niektorzy ponad 5 dni juz czekali i teraz od nowa czekac. Jak ktos sie dziwi skad na 140 lvlu ludzie tyle kasy maja to nemere. Sciagasz wh sciagasz autoclika zapisujesz to co klikasz + zapisujesz lokacje postaci przed nemere . uzywam poli +wh odpalasz autoclika i mozesz postac zostawic tak na caly dzien i sama zarabia o bana nie masz co sie bac bo dung prywatny a administracja nie potrafi lohow uzywac. Tylko blokujesz szept i 0 dowodow na to ze hacki czy autoclik uzywales. :) zarobek ladny. Smoka da sie tak samo zrobic :D

Kolega to samo. Trzy po trzy para piętnaście. Dagger na moim lvlu(180) z chmury bije mi 14k, a z zasadzki 15, także wtf? Post jednego i drugiego mija się z prawdą.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@KEKEKE z eq 195 lvl bije w bm okolo 40k z chmurki podobne eq bm co ja, on mnie 13k z sfery ;) balans xD

@Edit wystarczy wejsc w temat dyskusje na forum teriosa by zobaczyc ze chmurka ninjy dostala jeszcze boosta ale przynajmniej mentala poprawili

Opublikowano

Że co?! Trudniej mi było wklepać przed update 150, a od 150 to exp miodzio. Nie wiem co Ty teraz gadasz, ale pieprzysz trzy po trzy para piętnaście.

Kolega to samo. Trzy po trzy para piętnaście. Dagger na moim lvlu(180) z chmury bije mi 14k, a z zasadzki 15, także wtf? Post jednego i drugiego mija się z prawdą.

https://www.youtube.com/watch?v=9_hgs52973s&feature=youtu.be

zobacz sobie ile expa leci.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Chyba powoli będe opuszczał serwer.Zbugowane szkatułki i czekanie 24h żeby odbuogwali Ci postać? gruba przesada.

Jeszcze te cholerne lagi można było wytrzymać,ale teraz podziękuje.

Może gdyby jeszcze zajęli się szybciej tymi zbugowanymi postaciami no ale nie raczą tego zrobić,tylko trzeba czekać.

CIĄGLE CZEKAĆ,CZY TO DDOSY CZY INNE BALANSY CZY GÓWNA.

Serwer godny polecenia,ale zbyt dużo problemów z którymi administracja nie może sobie poradzić.

Gng8i.png
Opublikowano

Jak można zagrać na tym serwerze skoro w pliku run.exe jest wirus?

Spybot wykrywa Trojana, Avira (premium) wykrywa Trojana oraz dla testu usunęłam swoją Avirkę i zainstalowałam Kasperskiego i sytuacja ta sama wirus.

Opublikowano

Czy tylko mi nie działa strona główna? :)

nie tylko Tobie, forum też nie działa -.-

"Bądź życzliwy, gdyż każdy kogo spotykasz toczy ciężką bitwę" - Platon

Opublikowano

Czy tylko mi nie działa strona główna?:)

Nikomi nie dziala bo od paczatku serwera nie chca zainwestowac w ochrone przed ddosami i wywalalo wczesniej wiele razy tak wywala i teraz. Trzeba czekac az ataki przestana bo aministracja nic z nimi nie zrobi.

Opublikowano

Nikomi nie dziala bo od paczatku serwera nie chca zainwestowac w ochrone przed ddosami i wywalalo wczesniej wiele razy tak wywala i teraz. Trzeba czekac az ataki przestana bo aministracja nic z nimi nie zrobi.

Zapraszamy na nasze forum dostaniesz rangę Technika i serwer stanie na nogi  B)

Wywala co 10 min. Nie polecam. 

Przed chwila wystartowal

sss

Cieszy nas to niezmiernie, serdecznie i w podskokach spadaj tam.

T9S9sNO.png

Opublikowano

@Terios.pl

Na starcie zmienialsicie maszyne lagi takie same tyle samo ludzi. Po atakach zmienialiscie maszyne takie sami lagie. Teraz znowu lagi bo maszyna za slaba i ddosy was rozwalily odrazu tak jak i wczesniej. Zmieniacie maszyne czyli z 1 na 2 a takie same sa? Zabezbieczenia dobre kosztuja okolo 400-600zl i zaden ddos nie powinien sie przedostac. Macie przeciesz juz super technika ktory plikow nie potrafil zabezbieczyc i wszystkie hacki dzialaja :)

Opublikowano

@Terios.pl

Na starcie zmienialsicie maszyne lagi takie same tyle samo ludzi. Po atakach zmienialiscie maszyne takie sami lagie. Teraz znowu lagi bo maszyna za slaba i ddosy was rozwalily odrazu tak jak i wczesniej. Zmieniacie maszyne czyli z 1 na 2 a takie same sa? Zabezbieczenia dobre kosztuja okolo 400-600zl i zaden ddos nie powinien sie przedostac. Macie przeciesz juz super technika ktory plikow nie potrafil zabezbieczyc i wszystkie hacki dzialaja :)

Przyjacielu, nie mam zamiaru się z Tobą kłócić, bo jeżeli uważasz, że jak wydasz 600 zł i serwer będzie stał bez lagów żadnych i ataków to zapraszamy forum - dostaniesz rangę + wynagrodzenie za uczynienie takiego cudu.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Odradzam serwer i to bardzo mocno. Człowiek gra i w dodatku wydaje pieniądze na smocze monety a tu ban. Za co? Nielegalne oprogramowanie wtf? Nawet kompa nie miałem włączonego... Tak tak idioci banują po IP bo dowiedziałem się od kolegi z klatki obok że mu konto zbanowali za WH a lecimy  na jednym routerze zawsze taniej :) Grałbym dalej i inwestował w IS ale w tym przypadku rezygnuję kompletnie serwera i nie polecam nikomu. Kilka powodów:

- bany na IP bo prościej ale tak samo nieudolnie jak ktoś ma np. neostradę będzie grał dalej i botów używał

- pełno botów w m1 i nic z nimi nie robią 

- dużo zbugowanych rzeczy-

- słaby balans na wyższych lvl'ach np. truta dobrze zmiksowana zadaje większe obrażenia niż  bronie 100+

- wywala co chwila + lagi

- kompletnie nieogarnięta administracja serwera mająca graczy gdzieś nastawiona na zysk

- często niedziałająca strona i forum serwera

- ataki ddos i brak ochrony przed nimi

- serwer nie wytrzyma nawet roku

Amen. Dziękuję za grę

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Przyjacielu, nie mam zamiaru się z Tobą kłócić, bo jeżeli uważasz, że jak wydasz 600 zł i serwer będzie stał bez lagów żadnych i ataków to zapraszamy forum - dostaniesz rangę + wynagrodzenie za uczynienie takiego cudu.

Czytaj ze zrozumieniem 600zl na zabezbieczenia co jest wystarczajace. ;) ataki beda ale nie odczuwalne jak teraz.

Maszyna to osobne koszta. Widac ze bardzo duzo wiesz na temat serwerow w twoich wypowiedziach nexon. Serwer pod 2k ludu to koszt okolo 900zl miesiecznie a zabezbieczenia jednorazowo 600 i potem okolo 300zl miesiecznie. Jak TreV nie ogarnia to zaplaccie komus raz i niech to zrobi ale po co jak zawsze od poczatku cokolwiek sie nie stanie to wymowka "to przez ataki ddos" ;)

Opublikowano

Odradzam serwer i to bardzo mocno. Człowiek gra i w dodatku wydaje pieniądze na smocze monety a tu ban. Za co? Nielegalne oprogramowanie wtf? Nawet kompa nie miałem włączonego... Tak tak idioci banują po IP bo dowiedziałem się od kolegi z klatki obok że mu konto zbanowali za WH a lecimy  na jednym routerze zawsze taniej :) Grałbym dalej i inwestował w IS ale w tym przypadku rezygnuję kompletnie serwera i nie polecam nikomu. Kilka powodów:

- bany na IP bo prościej ale tak samo nieudolnie jak ktoś ma np. neostradę będzie grał dalej i botów używał

- pełno botów w m1 i nic z nimi nie robią 

- dużo zbugowanych rzeczy-

- słaby balans na wyższych lvl'ach np. truta dobrze zmiksowana zadaje większe obrażenia niż  bronie 100+

- wywala co chwila + lagi

- kompletnie nieogarnięta administracja serwera mająca graczy gdzieś nastawiona na zysk

- często niedziałająca strona i forum serwera

- ataki ddos i brak ochrony przed nimi

- serwer nie wytrzyma nawet roku

Amen. Dziękuję za grę

Serwer nie wytrzyma roku xp Zapraszamy w dział publikacje tam znajdziesz perełki, które stoją tydzień, a nasz zaraz 2 miesiąc z taką ilością graczy. Nie banujemy za nic, kolejny się znalazł, co dostał bana za powiązania i będzie mi płakał? Znów mamy wstawiać ss'y z powiązań tutaj? Co do DMG broni, zobacz broń przerobioną z Truty ile będziesz bił - około nic. Każdy serwer nastawiony jest na zyski, więc znów błąd. Dziwisz się, że jesteśmy atakowani, mamy mnóstwo graczy, a co chwilkę startuje nowy serwer Easy.

Czytaj ze zrozumieniem 600zl na zabezbieczenia co jest wystarczajace. ;) ataki beda ale nie odczuwalne jak teraz.

Maszyna to osobne koszta. Widac ze bardzo duzo wiesz na temat serwerow w twoich wypowiedziach nexon. Serwer pod 2k ludu to koszt okolo 900zl miesiecznie a zabezbieczenia jednorazowo 600 i potem okolo 300zl miesiecznie. Jak TreV nie ogarnia to zaplaccie komus raz i niech to zrobi ale po co jak zawsze od poczatku cokolwiek sie nie stanie to wymowka "to przez ataki ddos" ;)

Przyjacielu "Techniku" Zapraszam 3 raz na nasze forum wyłożymy nawet 3x więcej jeżeli przy twoich sumach będzie serwer dział sprawnie.

T9S9sNO.png

Opublikowano

WSZYSTKO SUPER,ALE ILE MOŻNA CZEKAĆ AŻ ODBUGUJECIE MI POSTAĆ? :)))))

Napisaliśmy 24 godziny od napisania o ile mowa o postaci zbugowanych przez zwój postaci.

T9S9sNO.png

Opublikowano

@Terios.pl czyli TreV jest az tak nieudolny ze za 6 tysiecy zlotych nie potrafi znalesc maszyny i jej zabezbieczyc? Teraz to pojechales szkoda juz nawet pisac xD rozumiem ze bugowo nie potrafi naprawic , update wprowadzanponad tydzien juz i pobugowane pelno rzeczy jest ale zeby serwera nie znalesc zabezbieczonego za 6 tys? Na hostteam z ich zabezbieczeniami by dluzej wytrzymal ataki niz wasz.

Opublikowano

@Terios.pl czyli TreV jest az tak nieudolny ze za 6 tysiecy zlotych nie potrafi znalesc maszyny i jej zabezbieczyc? Teraz to pojechales szkoda juz nawet pisac xD rozumiem ze bugowo nie potrafi naprawic , update wprowadzanponad tydzien juz i pobugowane pelno rzeczy jest ale zeby serwera nie znalesc zabezbieczonego za 6 tys? Na hostteam z ich zabezbieczeniami by dluzej wytrzymal ataki niz wasz.

Nie będę się powtarzał i powiem - tak masz rację techniku nasz drogi. Zapraszamy do działu Publikacje tam znajdziesz serwer twoich marzeń i tyle w temacie.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Nie będę się powtarzał i powiem - tak masz rację techniku nasz drogi. Zapraszamy do działu Publikacje tam znajdziesz serwer twoich marzeń i tyle w temacie.

A update gdzie znajdę?

Opublikowano

Terios.pl

sporo graczy nazeka na duza ilosc mobow na mapie 200lv,przez ktore robia sie scinki i pokaz slajdow co prowadzi do wniosku:

dla ludzi ze slabszymi kompami exp jest niemozliwy.

Zamierzacie cos zrobic w tym temacie?

np zmniejszyc ilosc mobow o polowe,nawet 3/4 i zwiekszyc expa pozostalym?

ed:

dodam ze scina nawet przy zmianie mobow na psy,wylaczeniu nazw i linii czatu.

dodajcie do tego lagi i wywalanie z kanalow i wychodzi wam ze nie sposob expic nie majac procka i7,8gb ramu i dobrego gtx'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...