Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram gram serwer naprawdę super i godny polecenia ale ciągle co jakiś czas lagi straszne. Można wiedzieć co się dzieje z serwerem?

29y2z2b.jpg

Daj - :D

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer dobry z sporą ilością graczy i nie ma co się dziwić, że konkurencja cały czas czuwa i atakuje. Troszkę szkoda, no ale jakoś da się grać. 

Co do tych sklepów offline to mam nadzieje, że to przemyślicie bo teraz sklepów jest naprawdę sporo a jeżeli wejdą te offline to pewnie w m1 będzie jeden wielki lag <3 

xD 

Opublikowano

Na mapie 200lv ciezko sie expi,za duzo mobow,nawet na psach wielkie lagi i scinki,a jak juz jakis noob wpadnie sie bic o spota to pokaz slajdow :/

Zmniejszyc o polowe liczbe mobow,reszcie zwiekszyc expa o 100% i po problemie

Opublikowano

Nie polecam, szkoda czasu, bany za nic, Mavex ma wszystko w dupie banuje za darmo, reszta teamu nic nie robi w związku z tym, lagi, bugi, działający haksy, brak logów. Bardzo dużo ludzi zaczyna odchodzić z serwera  z tego powodu, na dodatek to co Guwnex wypisuje na sb to smiech na sali. Szkoda czasu na serwer, tym bardziej pieniędzy. Pozdrawiam, ktoś chce się dowiedzieć więcej co się dzieje na serwerze i za co banują-zapraszam na PW, mam dowody, świadków, ssy.

Opublikowano

Nie polecam, szkoda czasu, bany za nic, Mavex ma wszystko w dupie banuje za darmo, reszta teamu nic nie robi w związku z tym, lagi, bugi, działający haksy, brak logów. Bardzo dużo ludzi zaczyna odchodzić z serwera  z tego powodu, na dodatek to co Guwnex wypisuje na sb to smiech na sali. Szkoda czasu na serwer, tym bardziej pieniędzy. Pozdrawiam, ktoś chce się dowiedzieć więcej co się dzieje na serwerze i za co banują-zapraszam na PW, mam dowody, świadków, ssy.

Chcielibyśmy wszyscy poznać te dowody, nie masz czego ukrywać.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Chcielibyśmy wszyscy poznać te dowody, nie masz czego ukrywać.

Wy wszyscy z teamu macie te dowody na supporcie więc łaskawie ruszylibyście dupska i odczytali :D

Dodam jeszcze, że Guwnex (czyt. Mavex aka upośledex) stwierdził, że ma serwer w dupie i skoro ban został nałożony niezgodnie z regulaminem to on może go zmienic tak, że będzie zgodny. Dzieciak nie wie, że prawo nie działa wstecz :D Ale czego można się spodziewać po takiej amatorce :P

Opublikowano

Wy wszyscy z teamu macie te dowody na supporcie więc łaskawie ruszylibyście dupska i odczytali :D

Dodam jeszcze, że Guwnex (czyt. Mavex aka upośledex) stwierdził, że ma serwer w dupie i skoro ban został nałożony niezgodnie z regulaminem to on może go zmienic tak, że będzie zgodny. Dzieciak nie wie, że prawo nie działa wstecz :D Ale czego można się spodziewać po takiej amatorce :P

Specjalnie zrobiłem wszystkie zgłoszenia (100+) i w żadnym z nich nie znalazłem żadnych dowodów ani wzmianek na temat Mavex'a.

Przypominam, że o 6.00 przerwa techniczna, potrwa około 1h.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Specjalnie zrobiłem wszystkie zgłoszenia (100+) i w żadnym z nich nie znalazłem żadnych dowodów ani wzmianek na temat Mavex'a.

Przypominam, że o 6.00 przerwa techniczna, potrwa około 1h.

Już poszło, znów miałem jakiś błąd z potwierdzaniem. Czekam pare h, potem wstawie na mpc bo już i tak tracę wiarę w unbana, a czekać 48h żeby potem dowiedzieć się, że trzeba od nowa pisać 50linijek to mi się odechciewa.

Możecie już sprawdzać support. Nie potwierdziłem wcześniej zgłoszenia bo wiadomości z potwierdzeniem nie mogłem znaleźć. Chociaż i tak nic MAvexowi nie zrobicie ^^

EDIT: sprawa została wyjaśniona ;)

Opublikowano

Kilka pytań...

1. Warto zagrać ?

2. Ile ludzi online w godzinach po południowych ?

3. Jaka klasa oprócz sury bm i wp, jest najlepsza do pvp ?

4. W ile dni wbiję max lvl ?

5. Pomoże ktoś na starcie ?

Opublikowano

Kilka pytań...

1. Warto zagrać ?

1. Tak

2. ~2k

3. Kazda jest dobra na swoj sposob

4. 3-4dni

5. Nie

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

1. Tak

2. ~2k

3. Kazda jest dobra na swoj sposob

4. 3-4dni

5. Nie

Teraz maxa to będzie klepał tydzień lub więcej. Od 200 nie jest już aż tak miodzio kolorowo, aczkolwiek nie ma co narzekać, ale nie 3-4 dni.

Opublikowano

Od wczoraj wbiłem sobie 85lvl mam już full eq exp na 90lvl i bizu na 54 z wojennymi bonami, gram około 2h dziennie więc serwerek bardzo przyjemny, śmiało mogę powiedzieć że taki "niedzielny" wszystko na spokojnie i przyjemnie się ogarnia nie ma za dużo nowych systemów więc jest miodzio :D

😅

Opublikowano

Kilka pytań...

1. Warto zagrać ?

1. Tak

2. 2k+

3. Dagger póki nie ma balansu ;]

4. od 1 do 200 zajęło mi 3dni wraz z eq więc maksymalnie do 1,5tyg wbijesz ten 225.

5. Heh gdyby nie ilość ulepszaczy na eq 215 to bym dał;x

Opublikowano

Kilka tygodni temu w waszym mniemaniu grało ponad 3k osob, tydzien temu pisaliście 2.5k, teraz 2k, takze spadek graczy postępuje w zastraszającym tempie, ciekaw jestem ile osob zostanie po wakacjach oraz czy serwer doczeka kalendarzowego roku. 

Srij9JT.png

Opublikowano

Kilka tygodni temu w waszym mniemaniu grało ponad 3k osob, tydzien temu pisaliście 2.5k, teraz 2k, takze spadek graczy postępuje w zastraszającym tempie, ciekaw jestem ile osob zostanie po wakacjach oraz czy serwer doczeka kalendarzowego roku. 

29 lipiec 2015, godzina 23:00

aoOaxMV.png

Chcesz coś jeszcze dodać?

Opublikowano

Dopóki nie naprawią lagów i nie będzie logać co chwilę to nie warto wchodzić o tylko nerwów szkoda :) Myślę że dlatego też spada ilość graczy go w zasadzie panuję ambaras :)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

na mapie 150 bez pd z is nawet nie ma co wchodzić :D

ile % ze spota ? w takim razie nie wiem nawet czy dobijać ten 150 :P

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

ile % ze spota ? w takim razie nie wiem nawet czy dobijać ten 150 :P

1-2% za spota mi leciało z pd z gry :D Dość spory spot był :D a pan z pandą do expa i pd is około 10  % :D

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Lagi sa takie jak byly na paczatku. Balans nadal zepsuty mozna powiedziec ze postacie ktore byly dobre sa jeszcze lepsze na mysli tutaj dagger ktory chmurka bije jeszcze wiecej. Update dodawany co chwile bo nie potrafia dodac czegos bez bugow. Zwoj postaci zbugowany i teraz czekaj az sobie pograsz , sory nie pograsz bo lagi i blad laczeniem ;) wszystkie hacki dzialaja, admini nie potrafia uzywac logow a dungi sa prywatne czyli wh spokojnie mozna uzywac ile sie chce :). Zawsze odpowiedz na pytanie "pisz na support" a teraz support wyczyscili a niektorzy ponad 5 dni juz czekali i teraz od nowa czekac. Jak ktos sie dziwi skad na 140 lvlu ludzie tyle kasy maja to nemere. Sciagasz wh sciagasz autoclika zapisujesz to co klikasz + zapisujesz lokacje postaci przed nemere . uzywam poli +wh odpalasz autoclika i mozesz postac zostawic tak na caly dzien i sama zarabia o bana nie masz co sie bac bo dung prywatny a administracja nie potrafi lohow uzywac. Tylko blokujesz szept i 0 dowodow na to ze hacki czy autoclik uzywales.:) zarobek ladny. Smoka da sie tak samo zrobic :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...