Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpierw miałem problem z aktualizacją.. 

Gdy problem się rozwiązał i client się zaktualizował, a ja uradowany chciałem wejść na serwer... pojawił się kolejny problem

Nie moge sie kur*a zalogować na serwer...

Cały czas "zostaniesz połączony na serwer..." a po 1 min. oczekiwania wywala do okna logowania.

Tragedia .. -.-

U mnie jest to samo ..................

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ewidentny problem z logowaniem, nic nie działa :))))))

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

widać jak dbają o to by serw stał :) widzę że ich tylko dodatki i nowości interesują :D

Opublikowano

Najpierw miałem problem z aktualizacją.. 

Gdy problem się rozwiązał i client się zaktualizował, a ja uradowany chciałem wejść na serwer... pojawił się kolejny problem

Nie moge sie kur*a zalogować na serwer...

Cały czas "zostaniesz połączony na serwer..." a po 1 min. oczekiwania wywala do okna logowania.

Tragedia .. -.-

P.S.

Słyszałem ploty że u WP miała być fixowana Ochronka/Strach czy coś tam.. jest to zrobione?

Ja tam nic takiego nie słyszałem, a jestem online na forum serwera prawie cały czas.

Opublikowano

Po aktualizacji przez Terios.exe, nie mogę włączyć clienta, sekundę po włączeniu, wywala grę. Pomocy  xD

cześć.

Opublikowano

Nie za bardzo rozumiem posuniec w stylu "zwiekszanie spotow na mapie 200lv"

Macie slaba maszyne,90% graczy wiecznie nazeka na lagi...a wy dodajecie jeszcze wiecej mobow,zeby jeszcze bardziej lagowalo?

WTF

Kto jest odpowiedzialny za tak glupi blad?

"Zmien sobie na psy" ? o tak,juz mam ,tyle ze na mapie 200lv jakos wiele to nie zmienia,wystarczy ze 1 koles bedzie przejezdzal obok i pokaz slajdow,albo ogolna zacina.

Za duzo mobow,powinny byc spoty mniejsze gdzies o polowe.

Opublikowano

...bo terios potrafi tylko wprowadzić update, zamiast zainwestować w nową maszynę, sory za bunt, ale zaczyna , nie zaczyna już dawno zaczęło mnie to wkurwiać, dlatego odpuściłem sobie grę, no myśle teraz wbije, pewnie wszystko w normie, a dalej to samo... SYSTEM OF DOWN...

śmiech na sali. zamykam rozdział..napraw, bo ja za Ciebie tego nie zrobie <3

Zagrajmarek weź idź zwarnuj pół MPC.... -.- idiots, idiots everywhere...

Hahahahahaha... dostałem warna o treści: Jak już wyrażasz opinię o serwerze to ją uzasadnij. 

x

Opublikowano

...bo terios potrafi tylko wprowadzić update, zamiast zainwestować w nową maszynę, sory za bunt, ale zaczyna , nie zaczyna już dawno zaczęło mnie to wkurwiać, dlatego odpuściłem sobie grę, no myśle teraz wbije, pewnie wszystko w normie, a dalej to samo... SYSTEM OF DOWN...

śmiech na sali. zamykam rozdział..napraw, bo ja za Ciebie tego nie zrobie <3

No tak wprowadziliśmy update - to źle? Cały czas coś robimy..

Co do problemów to są ataki, cały czas staramy się to ogarnąć.

Opublikowano

Serwer ok, łatwy zarobek, fajna atmosfera . Czekam tylko na sklepy offline, wtedy nie będę musiał trzymać konta 10h dziennie, zeby coś zeszło xD.

@`Mavex PW jak możesz

Opublikowano

wbiłem zobaczyłem i chyba pogram, ale ciężko czekać 5 min na logowanie, zmiana kanalu loga do logowania 

esc => zmiana kanału :) działa taj jak zwykła teleportacja a zmienia ch

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...