Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Matko boska, od dzisiejszej przerwy czyli dzisiaj jak będzie w nocy przerwa to będzie dostępna za PO taka opcja. Czyli jutro rano będzie mógł sobie handlować postacią.

Kiedy ogarniecie te lagi?

Czasem nie da się zalogować, czasem przy zmianie CH jest lag, czasem przy zmianie CH także freezuje metka, że ani wywalić się nie da, ani wejść do gry, nic.. 

A i w tej przerwie będzie ten itemshop, oczekiwany przez każdego od 5 dni?

Opublikowano

Kiedy ogarniecie te lagi?

Czasem nie da się zalogować, czasem przy zmianie CH jest lag, czasem przy zmianie CH także freezuje metka, że ani wywalić się nie da, ani wejść do gry, nic.. 

A i w tej przerwie będzie ten itemshop, oczekiwany przez każdego od 5 dni?

Dzisiaj będzie odświeżony w pełni IS.

T9S9sNO.png

Opublikowano

4bVVxNU.png

Od dzisiaj przez 2 dni dostępna jest promocja na Smocze Monety. Przy każdym zakupie PayPal/Przelew dostaniecie +20% SM.

Promocja trwa tylko 2 dni, więc radzimy się spieszyć!

Dodatkowo dzisiaj odbędzie się przerwa techniczna o godzinie 2:00 potrwa około 2 godzin.

Więcej informacji na temat zmian standardowo na naszym forum oraz tutaj znajdziecie już po przerwie.

Co do licznika Online, będzie on dostępny przy nowej stronie, więc każdy będzie mógł sprawdzić stan online.

Obecnie gra 2551 graczy, więc niezły wynik, jak na 23.00

aoOaxMV.png

Jak widzicie również tworzona jest nowa prezentacja (elementy jej pokazane są wyżej), która będzie zawierała aktualne informacje o serwerze.

Dodatkowo niedługo na forum ruszy Wikipedia Serwerowa oraz rekrutacja na Mistrzów Gry oraz Redaktorów Wikipedii.

Z ważniejszych informacji na następne aktualizacje planujemy sklepy offline, system szarf naramiennych.

Pozdrawiamy Ekipa Terios.pl

T9S9sNO.png

Opublikowano

Terios.pl ile online w godzinach szczytu? :) Chodzą pogłoski, że serwer upada, bo graczy ubywa, hahaha... weź może jednak im udowodnij <3

Te pogłoski to pewnie dzieci, które po banie zaczynają hejtować serwer, oraz konkurencja z innych serwerów. Wież takim, to nigdy nie znajdziesz serwera na stałe... Niestety w tych czasach zamiast skupiać się na tworzeniu dobrych serwerów, to jest ich pełno, gdzie jeden hejtuje drugiego, żeby zyskać graczy.

Opublikowano

Terios.pl ile online w godzinach szczytu? :) Chodzą pogłoski, że serwer upada, bo graczy ubywa, hahaha... weź może jednak im udowodnij <3

Myślę, że to prawda. Przerwy mogliby robić o 5:00 gdy jest najmniej osób (prawdopodobnie). Przez to serwer upada. Wytrzyma w zakresie od 5 miesięcy do 1 roku.

@Edit

Nie staram się jakoś hejtować czy coś.

Opublikowano

gralbym, gdybym dostal od 4 godzin jakis kod aktywacyjny na email ...

Napisz mi tylko na PW ze swoim loginem - aktywuje Ci konto.

Te pogłoski to pewnie dzieci, które po banie zaczynają hejtować serwer, oraz konkurencja z innych serwerów. Wież takim, to nigdy nie znajdziesz serwera na stałe... Niestety w tych czasach zamiast skupiać się na tworzeniu dobrych serwerów, to jest ich pełno, gdzie jeden hejtuje drugiego, żeby zyskać graczy.

Nie da się każdemu dogodzić, szczególnie przy takiej ilości serwerów, które startują.

Myślę, że to prawda. Przerwy mogliby robić o 5:00 gdy jest najmniej osób (prawdopodobnie). Przez to serwer upada. Wytrzyma w zakresie od 5 miesięcy do 1 roku.

Nie wiem czy jesteś świadomy, ale my też jesteśmy ludźmi i chcemy iść spać o normalnej porze. Serwer upada przez przerwy robione w nocy ot ciekawe, Twoja sygnatura mówi sama za Ciebie.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Sygnatura mówi sama za siebie :) Terios nie wprowadzaj sklepów offline, przy takiej ilości graczy to m1 będzie tak zapie****, że to mała bania jak było na alucard, chyba że wprowadzisz mapę handlową z podziałem królestw, że shinso może wystawiać tylko na swojej mapce, a jinno na swojej, zaglądać może, przydałoby się takie coś,a przy wystawianiu shopa w m1 wyskakuje komunikat o przeniesieniu na nią, takie coś było wyśmienite  :)

x

Opublikowano

Ej, ale nie zrobicie jak na santerii, że po promocji serwer off i uciekamy z hajsem? B)

Kiedy nowa prezka?

Jak ją skończę  B)

Nie porównuj nas do tego serwera, błagam...

T9S9sNO.png

Opublikowano

Jak ją skończę  B)

Nie porównuj nas do tego serwera, błagam...

Sorry Przemek, nic do Ciebie nie mam ale przez ten update to aż trzeba was porównywać do Santerii/Ascarialu bo dla mnie to jest top bk.

Opublikowano
- Zwiększyliśmy spoty na mapie od 200 Poziomu.

- Poprawiliśmy respy bossów na mapie od 200 Poziomu.

- Zmniejszyliśmy cenę oraz zwiększyliśmy przedział levelowy Zmiany Umiejętności u Starszej Pani.

- Dodaliśmy do dropu z Metinów/Bossów na Mapie 200 Poziom Bryłki Złota, Sztabki Złota oraz Kufry.

- Zwiększyliśmy drop Pióra Feniksa (Przepustka na Krwawą Otchłań) oraz Zasuszonych Głów (Przepustka na Azraela).

- Dodaliśmy nowe Pierścienie do Exp'a na 210/225 Poziom.

- Dodaliśmy nowe Pierścienie do PVP na 210/225 Poziom.

- Dodaliśmy nowe Pasy do Exp'a na 215/225 Poziom.

- Dodaliśmy nowe Pasy do PVP na 215/225 Poziom.

- Dodaliśmy Fasolkę Zin do Hanldarki Różności (Przedmiot odejmuje rangę).

- Dodaliśmy Zwój Postaci do Sklepu PO.

- Dodaliśmy 5 nowych Wierzchowców.

- Dodaliśmy drop 2 petów w grze (Mały Razador oraz Mała Nemere) - dropią one z Nemere oraz Razadora.

- Dodaliśmy 5 nowych Zwierzaków.

- Otwarliśmy rekrutację na Redaktora Wiki (więcej informacji na naszym forum).

- Od dzisiaj dostępna jest promocja na SM +20% więcej.

- Odświeżyliśmy całkowicie nasz ItemShop.

- Poprawiliśmy Misję u Historyka.

- Z powodu problemów technicznych z supportem od strony administracyjnej wszystkie zgłoszenia zostały zresetowane. Prosimy o ponowne wysyłanie zgłoszeń jeśli twoja sprawa nie została załatwiona.

Część Kostiumów (letnich) zostanie dodana dzisiaj w przerwie wieczornej, wszystkie inne rzeczy zostały dodane do IS'a.

Ekipa Terios.pl

T9S9sNO.png

Opublikowano

No tak konkurencja ciągle nie śpi ... atakują jak za okupacji ! A już było dobrze :D

Zwiekszyliscie troszke doswiadczenie na mapie 130?

tak, zwiększyli

Opublikowano

coś jest nie tak z logowaniem na tym serwerze :/

Terios proszę ogarnij w końcu te logowanie, zamiast tych pierdolionowych updejczyyy, tak się wzbogaciliście a nie stać Was na nowa maszynę ? :(  <3

x

Opublikowano

co 30 min grania mnie wywala a potem nie mogę się zalogować,a jak już mogę to czekam po 5-10 min na to. Poważnie mogli by się tym zająć ;)

Opublikowano

A idź w piz** każdy serwer w dzisiejszych czasach to nie może normalnie funkcjonować, jak nie ataki ddos, to maszyna albo zabezpieczenia, jak nie mała ilość graczy, to administracja w dupie ma wszystkich, a idź pan .... szkoda słów.. 

x

Opublikowano

logowanie ponoć działa,tak chociaż podaje strona serwera ;) to powoli robi się śmieszne :D a mieli w nocy naprawić błędy :D hehe

Opublikowano

Najpierw miałem problem z aktualizacją.. 

Gdy problem się rozwiązał i client się zaktualizował, a ja uradowany chciałem wejść na serwer... pojawił się kolejny problem

Nie moge sie kur*a zalogować na serwer...

Cały czas "zostaniesz połączony na serwer..." a po 1 min. oczekiwania wywala do okna logowania.

Tragedia .. -.-

P.S.

Słyszałem ploty że u WP miała być fixowana Ochronka/Strach czy coś tam.. jest to zrobione?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...