Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

afkors

Ajee, ogólnie odpaliłem sobie terios.pl/rejestracja.html ale jak klikam zarejestruj po wypełnieniu każdego pola to c**j z tego dalej nie idzie ... ;x

Combat 18.

Opublikowano

Ajee, ogólnie odpaliłem sobie terios.pl/rejestracja.html ale jak klikam zarejestruj po wypełnieniu każdego pola to c**j z tego dalej nie idzie ... ;x

Mam tak samo od 5h próbuje i nic :D

Opublikowano

podobo fajny serwer , chciałem zagrac a tu się nie mozna zarejestrowac na dodatek od długiego czasu , serio?

Opublikowano

podobo fajny serwer , chciałem zagrac a tu się nie mozna zarejestrowac na dodatek od długiego czasu , serio?

Nie jesteś jedynym co czeka na naprawę stronki więc wyluzuj i nie pluj w monitor.

Combat 18.

Opublikowano

Tyle graczy a tak słabą maszynę i strone mają. Serwer/strona/forum padło xD. Poleciłbym im porządnie wziąć się za zabezpieczenia, bo kiepsko coś to widzę :)

Opublikowano

Tyle graczy a tak słabą maszynę i strone mają. Serwer/strona/forum padło xD. Poleciłbym im porządnie wziąć się za zabezpieczenia, bo kiepsko coś to widzę :)

Jak na takie ddosy jak oni dostają to i tak nie mają słabych maszyn ;) 

Opublikowano

Z tego co wczoraj pisał Mavex wczoraj na SB, maszyna ma być zmieniana. :v 

Polecam server. ;> 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

smieszny jesteś ? słaba maszyna bo co?, bo pada? masa ludu 3k+ znajdź mi jakiś serwer co tyle ma i sie 3ma, większość serwerów ma 500graczy i tak się nie potrafią utrzymać, więc jak niewiesz to nie komentuj.

ps. serwer mega tylko polecić, rywalizacja o spoty zawsze i na każdej mapie jest ! :) 

073b5b336753a2ce.png

Opublikowano

właśnie widzę jakie masz pojęcie, na temat aktualnej maszyny, jak i zabezpieczeń.

Opublikowano

właśnie widzę jakie masz pojęcie, na temat aktualnej maszyny, jak i zabezpieczeń.

Potwierdzam, blekendjelol aka pinki aka KrUl intrenetu ma racje.

Pozdrawiam Algade

Opublikowano

już zasysam clienta  i ocenie :)

Zapowiada się dobrze

https://www.qassa.pl/411029 - Strona gdzie można zarabiać z reklam, jest wypłacalna, można poczytać w internecie

zachęcam ja już wypłaciłem ponad 100zł

rejestrując się z linku powyżej dostajecie 5zł na start, a wypłaty od 50zł

Opublikowano

Wie ktoś może gdzie jest jakiś dobry spot na mapie 150 ? 

lewy górny róg, lub ognisko.

Opublikowano

Nic nie ocenisz teraz, bo na serwer nie można wejść.

normalnie da się zalogować, sprawdź inne ch, nie tylko ch1.

Opublikowano

Co do zabezpieczeń: każdego lepszego hacka sobie wgrasz i bez problemu pograsz, znałem gorsze serwery z gorszą grywalnością, ale z najlepszymi zabezpieczeniami, bo praktycznie żaden hack tam nie działał :).

Co do maszyny: była zmieniana już z 2-3 razy? Invo s2 mając codzienne ddosy potrafili zmienić maszyne raz a porządnie i naprawić problem w ciągu 1h a tutaj jest problem aby naprawić strone główną ;D

Serwer dobry, ale jak administracja nie kupi czegoś porzadnego tylko będzie kupować po cenie to liczba graczy zacznie maleć. Z resztą ja na serwerze prawie swoje osiągnąłem :).

Jeśli chodzi o grywalność to serwer polecam, jeśli chodzi o fabułę to nie bardzo :)

Opublikowano

Co do zabezpieczeń: każdego lepszego hacka sobie wgrasz i bez problemu pograsz, znałem gorsze serwery z gorszą grywalnością, ale z najlepszymi zabezpieczeniami, bo praktycznie żaden hack tam nie działał :).

Co do maszyny: była zmieniana już z 2-3 razy? Invo s2 mając codzienne ddosy potrafili zmienić maszyne raz a porządnie i naprawić problem w ciągu 1h a tutaj jest problem aby naprawić strone główną ;D

Serwer dobry, ale jak administracja nie kupi czegoś porzadnego tylko będzie kupować po cenie to liczba graczy zacznie maleć. Z resztą ja na serwerze prawie swoje osiągnąłem :).

Jeśli chodzi o grywalność to serwer polecam, jeśli chodzi o fabułę to nie bardzo :)

mówiąc zabezpieczenia chodziło mu o maszynę, firewall itp a nie o cheaty xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...