Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam grać tutaj, jak nie wywali do menu to wywali do pulpitu. Nie można spokojnie nic porobić, próbuje juz 10 raz zrobić DT i za każdym razem wywala :)

Opublikowano

A mi chodziłi o cheaty :)

ale mi nie, czytaj ze zrozumieniem.

aw: działa wam forum? działa wam strona?

Opublikowano

Wczoraj jakoś od 22 do 23:30 grałem na koncie znajomego i chodziłem na dunga 110 lvl i ani razu mnie nie wywaliło, nwm skąd wy macie internet. 

Opublikowano

Wczoraj jakoś od 22 do 23:30 grałem na koncie znajomego i chodziłem na dunga 110 lvl i ani razu mnie nie wywaliło, nwm skąd wy macie internet. 

,,nwm skąd wy macie internet,,   w przeciągu miesiąca grałem na 3 serverach i na żadnym mnie nie wywalało, tylko zaczęło sie to robić tutaj... Dlatego nie pisz głupot ze wina internetu bo sie kompromitujesz :)

Opublikowano

[*]

A tak naprawdę admini zapewne już mają rozwiązanie i tylko czas wprowadzić je w życie  :) 

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

gdzie mozna przeczytac jakies info od administracji , co z serwerem , kiedy zostanie wlączony , kiedy nowy start?

Opublikowano

no tak, 2 tyś osób grających na serwerze, ma strasznie słaby internet, Andersen byłby zawstydzony.

Opublikowano

Bo serwer jest czynny od 23 do 9 rano :) Potem już tylko grają Ci co nie robią rlgów.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Trochę ludzi ubyło przez te problemy.

nie tyle ubyło, co mają problemy z zalogowaniem się.

Opublikowano

,,nwm skąd wy macie internet,,   w przeciągu miesiąca grałem na 3 serverach i na żadnym mnie nie wywalało, tylko zaczęło sie to robić tutaj... Dlatego nie pisz głupot ze wina internetu bo sie kompromitujesz :)

Odezwał się geniusz od internetu. Kolejny płaczek bo kickło go kilka razy i musisz mieć ból dupci bo ktoś innym ma inne zdanie w tej sprawie. Serwer normalnie chodzi, a to że wy macie problemy z graniem to wina waszego neta nie serwera.

Opublikowano

@554461402688252517908.png Logistic. Beka z cb xD Administracja sama pisała, że są ddosy więc kicka i będzie kickac. Poza tym dziwne by było, że nagle 50% osób ma problemy z netem :D

Opublikowano

ale mi nie, czytaj ze zrozumieniem.

aw: działa wam forum? działa wam strona?

To raczej Ty powinieneś czytać ze zrouzmieniem, bo widzę, że jak coś czytasz to rozumujesz to po swojemu :)

Opublikowano

Odezwał się geniusz od internetu. Kolejny płaczek bo kickło go kilka razy i musisz mieć ból dupci bo ktoś innym ma inne zdanie w tej sprawie. Serwer normalnie chodzi, a to że wy macie problemy z graniem to wina waszego neta nie serwera.

comment_Ua1bDLpOsghV1iRJXoF5n8TmUM5Cny5y

So Didosy ziomuś.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

przeczytaj dziesięć razy.. to co wyżej Ci napisałem, postaraj się zrozumieć, co chciałem Ci przekazać.

@554461402688252517908.png Logistic. Beka z cb xD Administracja sama pisała, że są ddosy więc kicka i będzie kickac. Poza tym dziwne by było, że nagle 50% osób ma problemy z netem :D

w końcu ktoś normalny, tracę wiarę w ludzi.

Opublikowano

"przeczytaj dziesięć razy.. to co wyżej Ci napisałem, postaraj się zrozumieć, co chciałem Ci przekazać." nie mkuszę tego robić :)

Opublikowano

Bardziej bym powiedział, że beka z Ciebie, bo nawet bez ddosów potrafi wywalić do pulpitu :)

tylko Ty masz ten problem, od tego masz forum + support.

Opublikowano

Szkoda, przez te ataki serwer dalej działa jakby był hamachi, postarajcie się to ogarnąć bo głupio padać na spocie od mobów podczas laga :P

Fajny serwerek, 9/10 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...