Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Ramzes.
Opublikowano

Aktualnie mi nic nie działa. A wam ? xD

Opublikowano

Serwer mogę osobiście polecić 9/10.

Tylko, że ludzie ddosują jaki kraj taki obyczaj, sam nie robi, a drugiemu nie da.

No szkoda, gdyby nie te ddosy serwer byłby bezkonkurencyjny, z resztą i tak jest. :)

Opublikowano

Serwer mogę osobiście polecić 9/10.

Tylko, że ludzie ddosują jaki kraj taki obyczaj, sam nie robi, a drugiemu nie da.

No szkoda, gdyby nie te ddosy serwer byłby bezkonkurencyjny, z resztą i tak jest. :)

I tak jest bezkonkurencyjny a te ataki to tylko kwestia czasu  ;)

Opublikowano

LEPIEJ BĘDZIE JAK WYŁĄCZĄ SERWER I ODPALĄ GO JAK OGARNĄ, BO TO TERAZ NIE MA NAJMNIEJSZEGO SENSU. 

PD Z IS BĘDĄ ZWRACANE? 

Opublikowano

Zróbcie coś z serwerem bo szkoda , aby tyle graczy odeszło a serwer jest jeden z najlepszych ;) Dawno na takim nie grałem

Polecam 10/10

NIE POLECAM SERWERÓW NORBISF !

Opublikowano

LEPIEJ BĘDZIE JAK WYŁĄCZĄ SERWER I ODPALĄ GO JAK OGARNĄ, BO TO TERAZ NIE MA NAJMNIEJSZEGO SENSU. 

PD Z IS BĘDĄ ZWRACANE? 

No jak ostatnio był serwer off, przed wczoraj chyba, to czas pd z is został przedłużony o 24h, więc myślę, że teraz też.

Opublikowano

PD Z IS BĘDĄ ZWRACANE? 

wszystkie ''problemy'' związane z atakami, są jakoś wynagradzane, pd również jest zwracane ;) 

Opublikowano

Strona niby chodzi lecz rejestracja jeszcze nie :/

@edit: Wszystko juz gra, po prostu stronka wolno się wczytuje :)

Opublikowano

Hehe konkurencja jest tak hujowa ze to jest wlasciwie brak konkurencji ja sobie w spokoju poczekam az ddosy ustana popalam sie cos sie wypije ale na zadna gowniana Tevie czy inne gowno nie pojde poczekam na ten serwer bo sie oplaca :)

Opublikowano

wszystkie ''problemy'' związane z atakami, są jakoś wynagradzane, pd również jest zwracane ;)

jak niby wynagradzane , ja drugi dzien juz nic nie dropie bo wywala ... i nic nie mam wynagrodzone

NIE POLECAM SERWERÓW NORBISF !

Opublikowano

Strona niby chodzi lecz rejestracja jeszcze nie :/

@edit: Wszystko juz gra, po prostu stronka wolno się wczytuje :)

Na maila nie przychodzi potwierdzenie ;)

Opublikowano

Hehe konkurencja jest tak hujowa ze to jest wlasciwie brak konkurencji ja sobie w spokoju poczekam az ddosy ustana popalam sie cos sie wypije ale na zadna gowniana Tevie czy inne gowno nie pojde poczekam na ten serwer bo sie oplaca :)

Dokładnie co tu jest konkurencją jakiś serwer co w godzinach szczytu ma 200/300 online?  xD

Opublikowano

Ehh na forum nie da się wejść. :)

Kurde naprawde serwer super, tyle ludzi co tu gra. Administracja miała super pomysł i go wykorzystała, bardzo dobry kontakt z administracją, odpowiedź po 5 minutach.

Szkoda, że te cebulaczki ddosują serwer, a gra się świetnie.

Gram po nickiem

Luckky

Opublikowano

Fajny server tylko te lagi :) a i administracja majaca w dupie graczy x)

Administracja ma w dupie graczy? Gdyby nie oni to byś już nie wbił na serwer :) Polecam w 100% ze względu na chęci team'u i zapraszam :)

Opublikowano

Ile gra osób ? 

aktualnie gra mało. z 1.5 ale drugie 1.5 próbuje się zalogować ...

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...