Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Osobiście bym zmniejszył troche opłaty za ulepszenie ponieważ próbując dziś ulepszyć kolce z +0 na +9 straciłem całe pieniądze (ok 150kk), których i tak nie udało mi się całkowicie ulepszyć. :v

Na dungeonie 110 lv (dla przykladu) z jednego wypadu masz na czysto 300kk wiec yang to nie problem.

Na kiedy sa planowany jest drop blasków?

rYD9JSA.png

Opublikowano

Ja niestety mam problem z klientem :s Patcher pokazuje: "status: Sprawdzam unicows.dll ... " a pozniej "oczekuje na zadania" i wszystko stoi :s run.exe w ogole sie nie pobiera. Antywirus wylaczony, firewall takze odpowiednio nastawiony. Czy ktos tu mial taki problem i czy ktos wie jak to naprawic ? Gralam tu tydzien temu i dzis wlasnie postanowilam sciagnac klienta spowrotem. Pozdrowienia :)

tumblr_nr1enaIPtP1s07m4go1_540.jpg

Opublikowano

Jak to odpalić? Jakieś obejście czy coś jest?? bo ten patcher nie odpala metina (nawet przy wyłączonym antywirusie)

nie zapomnij zglosic tego do supportu :) ja narazie czekam.  :(

Opublikowano

Link do run.exe

http://www.speedyshare.com/BGYZ5/run.exe

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/5b13544e849941835b0587dd5b192c346a369a88cb7b8c3ffd899ebdd4130ba1/analysis/1435837876/

A jak pytałem co to za wirusy, to kazaliście zmienić antyvira... Nie ładnie tak coś ukrywać.

Nic nie jest ukrywane, zrozum to, jeżeli nam nie wierzysz to spytaj innych - ja używam Eseta i jakoś nic nie wykrywa a licencję mam kupioną na 365 dni do tego.

Jakim trzeba bym głupkiem, żeby wrzucać coś do clienta, nie myl nas, ani nie porównuj do niektórych osób z tego forum.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Bo przez patcher nie włączy Ci się gra. Tam tylko aktualizujesz clienta.

Masz w folderze plik  run.exe i nim uruchamiasz metina

Lol mi normalnie włącza się gra przez patchera ... Ja jak włączam przez run.exe to nie mogę zalogować się na serwer wtedy bo mam Łączenie z serwerem cały czas.

niema takiego pliku

Pobierz clienta ze strony od nowa

Opublikowano

Okropne lagi na serwerze. Nie polecam.

Na serwerze nie ma lagów, sam obecnie jestem i testuję kilka rzeczy i nie mam żadnego problemu z tym.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Ja niestety mam problem z klientem :s Patcher pokazuje: "status: Sprawdzam unicows.dll ... " a pozniej "oczekuje na zadania" i wszystko stoi :s run.exe w ogole sie nie pobiera. Antywirus wylaczony, firewall takze odpowiednio nastawiony. Czy ktos tu mial taki problem i czy ktos wie jak to naprawic ? Gralam tu tydzien temu i dzis wlasnie postanowilam sciagnac klienta spowrotem. Pozdrowienia :)

ktos cos? panie adminie? <_< Bo nawet na waszym forum ludzie maja z tym problem i nikt nie pomaga... na zgloszenie do supportu tez mi nikt nie odpisal.

Opublikowano

ktos cos? panie adminie? <_< Bo nawet na waszym forum ludzie maja z tym problem i nikt nie pomaga... na zgloszenie do supportu tez mi nikt nie odpisal.

Potwierdzam, mam ten sam problem. Czy ktoś moze go rozwiazac ?

Opublikowano

Kalendarz eventów spoko ale gdzie te eventy wszystkie które tak zapwowiadaliście w prezentacji? Tanaki/Szkatułki jakies z zagadkami/ OX itp?

Tutaj widze tylko blaski (z których dropia pd/rekawice bo reszta syf) i Raty/ZuO w niedziele....

Troche nudny ten kalendarz

Proponuje dodać jakies Bursztynowe Loterie

Pytania na czacie

Poszukiwania GM'a itp

Bo straszna monotonia sie zrobi na serwerze.

Dla porównania Virtual tak utrzymuje graczy ponieważ tam są czesto i różne eventy/zabawy admina z graczami

@Edit

Gdzie tu dostane przetopy do bizu? chodzi mi o te bizu na wyzszy lvl

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Kalendarz eventów spoko ale gdzie te eventy wszystkie które tak zapwowiadaliście w prezentacji? Tanaki/Szkatułki jakies z zagadkami/ OX itp?

Tutaj widze tylko blaski (z których dropia pd/rekawice bo reszta syf) i Raty/ZuO w niedziele....

Troche nudny ten kalendarz

Proponuje dodać jakies Bursztynowe Loterie

Pytania na czacie

Poszukiwania GM'a itp

Bo straszna monotonia sie zrobi na serwerze.

Dla porównania Virtual tak utrzymuje graczy ponieważ tam są czesto i różne eventy/zabawy admina z graczami

@Edit

Gdzie tu dostane przetopy do bizu? chodzi mi o te bizu na wyzszy lvl

To są eventy zapowiedziane z góry, będą również różne eventy poza tym.

U kowala masz przetopy do biżuterii PVP.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Wszystkie Runy będziemy mogli zakładać w specjalnym okienku, które jest dostępne w bocznym panelu.

Gdzie znajdę to okienko?

Czy możecie podać lvl'e dungeonów?

Opublikowano

Nic nie jest ukrywane, zrozum to, jeżeli nam nie wierzysz to spytaj innych - ja używam Eseta i jakoś nic nie wykrywa a licencję mam kupioną na 365 dni do tego.

Jakim trzeba bym głupkiem, żeby wrzucać coś do clienta, nie myl nas, ani nie porównuj do niektórych osób z tego forum.

Do nikogo was nie porównuje ani nie chce zmylić. Serwer jest świetny a na nim panuje z*******a atmosfera. Dziwi mnie to prostu to, że różna antyvirusy coś wykrywają i zastanawiam się co może być tego przyczyną. Może stare definicje wirusów bądź po prostu jakiś błąd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...